usch

jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget om att jag var glad...


31 december 2010

Sista dagen på året och jag är bara så jävla glad!

Kanske för att jag träffade världens bästa igår? för att det är sista dagen på detta skit år?för att det är fint väder ute? haha jag vet inte eller så är jag glad nu så jag kan sitta och tjura ikväll för jag kommer ju få såååååååå rooooligt! usch.

Nae nu ska jag ta och fortsätta vara glad! Min uppdatering kommer troligtvis suga idag men;) Nu ska jag ut och smälla lite smällare tror jag. Thihi buuusigt

BILDLÖST INLÄGG... :/

29 december 2010

nu sticker jag in till stan ses när jag kommer hem PÖSS!


morgondagen

imorgon blir det att gå på stan med bullen! åhhh vad jag saknat henne (även fast vi träffades förra måndagen men men :P)! jag måste hitta lite kläder till nyår (det kommer bli jätte kul hosthost...) och hon skulle hitta skor(?) haha fråga mig inte:) men det kommer säkert bli roligt;) jag vet inte vad jag ska skriva så jag slutar! HEJ DÅ


playstation 3

är det någon som vet roliga spel till playstation 3?! asså inga "kill" spel som typ... fifa (eller okej det kan ju tjejer också köra men men) fall ni vet några/något kommentera namnet! För jag är i stort behov av roliga spel!




fejk...

okej jag insåg själv att typ ingen skulle gå på det efter som att det var slarvigt gjort plus en cp(?) färg så jag kan lika gärna säga det nu: SJÄLVKLART HAR JAG INTE FÄRGAT HÅRET RÖTT/ORANGE

FEJK!


HJÄLP MIG KOMMA IHÅG!

ni får ta och hjälpa mig att komma ihåg det här med dag saken ;)

DAG 4- MINA GALNA SIDOR

jaa... jag skulle väl säga att jag är ganska normal? Hahah eller nej förresten jag tar tillbaka det.. asså vilken svår rubrik! Vad ska man säga?! Jag är bara allmänt störd ibland. T.ex så kan man hitta mig sittandes ensam i ett hörn och sjunga "taaakkkeeee aaaaa diiiirrrrrttttyyyyy ppppppiiiccctuuurrreeee foooorrrr meeee" och göra en fin lite sexig dans medans alla andra sitter och pratar serriöst (teater folk fattar;)) men annars ´är jag väl helt normal? haha...

BILD FRÅN SAGAS FB



mycket bättre förr...

har suttit och lyssnat på lite låtar som jag lyssnade på för några år sen. Åhhh det väcker så jävla mycket känslor! Och man kommer på: jag kommer ihåg när jag lyssnade på den här så hade vi bråkat, den här fick mig alltid att må bra!









alla sofijah låtar man lyssna på...

28 december 2010

till linn: Tycker inte att du ska säga något om pluggis! Sa jag att jag hade börjat eller? nej jag sa att jag va tvungen att börja men jag skrev aldrig att jag gjorde det eller hur? och fall man inte ens har valt vilka man ska skriva så kanske man ska börja göra det. Och jag kanske inte har gjort något på lektionerna som en viss annan har gjort och har typ gjort 2 uppgifter!

God morgon:)
Vad händer idag då? Inget precis som igår... Asså jag får fan inte tag på en enda människa i hela fucking sverige! Ingen svarar och dem så svarar är bortresta! kuuuuukkkkkk vad tråkigt jag har asså... Fick förresten lite damp igår och färgade håret rött(?) orange(?) jag vet inte varför och nu ångrar jag mig som faaaan... det är asfult pluss att mitt baby hair fortfarande är brunt typ... :'( snyft varför gjorde jag det ?!



ASSÅ DET SER UT SOM PIPPI HÅR!!!

jag är inte glad....

låt rubriken säga sitt... fucking photoshop slutade fungera och allt har bara gått åt helvete sen insåg jag just att jag måste ju för fan börja med min svenska som ska vara inlämnad första dagen efter lovet och hej jag har inte ens börjat.... ännu ett bildlöst inlägg


27 december 2010

God morgon:)

Sitter här och gör... inget(?) jag har verkligen sjukt tråkigt...

Idag blir det väl att leka med photoshop som jag fixade igår;) efter som att ingen annan verkar vilja leka med mig idag... snyft... haha nejdå men fall nån vill träffas messssssaaaaa:) För annars blir det att försöka lära sig photoshop och kanske ut och fota lite med min nya bby!

PÖZZZZ

whyyyyy????!!!!

whyy god WHYYYYY???!!!!

jag HATAR att göra designer! för det första: hittar jag inga "fina" bilder för det andra: vill inte gimp vara snäll mot mig för det tredje: DET GÅR BARA INTE ATT GÖRA!!!

26 december 2010




MOBBAS INTE JAG ÄR TRÖTT OCH JAG SUGER PÅ ATT VIDEOBLOGGA!

brun!Brun!!BRUN!!!

det är helt j*vla sjukt att man inte tyckte att man var brun...



opsiii

tjena jag har ju helt och hållet glömt bort det där med dag saken ;) haha.

men jag tror att jag är på dag 3 så vi kör där ifrån:)

DAG 3 mina päron

vad ska man säga... Elisabeth och Stefan Svedberg. Gifta, har jobb, har varsin bil;) HAHAHA onödig fakta men pappa jobbar som platschef på rejmes bilskadercenter och mamma på bank. Pappa är bara allmänt störd och tror att han är så sjukt rolig (LINN HAN ÄR INTE ROLIG!) skämtar med allt och alla. Mamma är hon som suckar när pappa håller på och säger åt honom att försöka att vara normal. Men även hon kan vara lite störd ibland. Jaa, jag gissar på att mina föräldrar är väl helt okej? Sånna dära föräldrar som man skäms för. Som man helst inte vill ta med till stan, som man skäms så att man tror att man ska dö för när man sitter på utvecklingssamtal, sånna dära föräldrar som man innerst inne älskar av hela sitt hjärta.





KÄÄÄÄÄRRRRLLLEEEKKKKK

jag är såhär --> l-----------------------------------------------------------------------------------------------------------l kär i min nya kamera!

Det blev en canon eos 500d & tamron af 18-200mm F/3.5-6.3 och jag är helt jävla kär!




GOD JUL!

jaha du sitter man här 3000:- kr rikare och så ska man köpa sig en ny systemkamera någan dag inom den snaraste framtiden (HAHAHAHA gilla hur jag säger det!)


UPDATE: oj då :) 4000:- rikare menar jag ;)

insåg just precis detta...

haha jag insåg (stavning?) just precis att det är ju fan julafton imorgon?

förra året:



tjeeeeena vad man förrändrats?!

btw... min "jul outfit" blir samma som i måndags då det sket sig med allt! För det fanns inte i min storlek so fuck that!

23 december 2010

Hej Hej

Jag vet att alla hade börjat hoppas att jag hade börjat blogga ordentligt igen men nej! Haha men det är så mycket kring jul och så:)

Nu ska jag och syster till ikano för att shoppa de sista julklapparna. Eller okej lina ville till ikano för att äta ikeas köttbullar till lunch men jaja. Saga har försökt övertala mig med att åka skridskor med henne och några andra men för det första: Jag kan inte åka skridskor
för det andra: jag har inga som passar
för det tredje: jag orkar inte åka ut till berg!

Haha ses sen så här ser jag ut idag PÖSS



MOBBA INTE HUR JAG STÅR!

aj

jag orkar inte göra det där med dag grejen idag för jag har så jävla ont i magen!!! jag ska nog gå och lägga mig snart och bara hoppas på att mitt magont går över  för annars kommer jag nog dööö snart asså...

så puss och hej nu väntar vete kudden så ses vi imorrn!

21 december 2010

God dag:)

Haha sitter här och försöker göra elevlektion men det går bajs... jaja men jag orkar inte göra det nu;) Förut gick jag ut och fotade lite fula vinterbilder;) men jag orkade inte ta om massor för att det är så freaking cold outside! och det är inget skämt! det är ca. -20 grader... men nu vet jag inte vad jag sa skriva så istället bara för att babbla så säger jag byeeee byeeee:)

smak prov på mina "fin fina" bilder;)


20 december 2010

Thjoooo:)

Endast 4 fucking dagar kvar :O hur ska jag hinna ?! 

Va på stan idag med linn och issa. Handlade lite julklappar men är endå inte klar än. Just ja jag ska bara säga hata HATA östgötatrafiken... orkar inte ta upp det här just nu men ni kan ju bara tänka er... 

Jag orkade inte göra kalender till idag... men jag får försöka göra en till imorgon och så:) Jag tänkte (bara för att jag är så cool) att jag ska lägga upp "dagens outfit". Det låter så töntigt tycker jag vad tycker ni? Ge tips på nya ord för dagens outfit för gosh vad boring med dagen outfit...;)
                PUSSS



p.s jag ser tjurig ut JAG VET! 

dag 2

♥dag 2

Min första kärlek:

vad ska jag säga? kärlek och sara har inte varit bästa kompisar direkt. Min första kärlek var nog (faktiskt) i tvåan då jag var riktigt kär i "k". Vi blev "ihop" men det tog nog aldrig slut riktigt? eller jag vet faktiskt inte vad som hände:) Men just nu känner jag inte så jätte stort behov av kärlek då jag har världens bästa kompisar. Man brukar säga att första kärleken minns man bäst men ärligt? Jag minns typ inte ett piss;)

Dag 1

♥ dag 1

Aha i detta inlägg ska jag presentera mig själv... vad ska man säga om mig? Jag är en tjej på 14 år som aldrig orkar städa sitt rum(?) Jag bor i linköping och jag går i 8:an på Internationella engelska skolan i linköping. Jaa vad fan ska man säga? På fritiden så träffar jag kompisar, spelar teater, lyssnar på musik, nördar dator och pluggar... Haha. Jag har aldrig varit någon som tycker om sport eller så utan jag har mer hållt mig till dans, teater, sånglektioner, gitarr och sånna saker. hmm... just ja (bara för att ni ska veta;)) jag har spelat in en kortfilm som hette holger och vilde där jag spelade vilde. Jag ska kanske säga också att jag verkligen älskar att fota (även fast man kanske inte märker det så mycket).

Jag skulle nog säga att jag är inte den typiska tjejiga tjejen utan mer den som tycker om att få dator, kamera, mobil och sånna saker i julklapp. Men jag vill inte heller säga att jag är mer manlig än feminim ;) haha men aa ni som tittat innan på min blogg fattar:) Nu kommer jag inte på mer så PÖSS


som jag sa förut

jag sa ju i några inlägg bakåt att jag funderade på att köra den där skiten med dag ett och så och ska nog ta och göra det:) det roligaste är ju att man får tolka det på vilket sett man vill! ;)


Dag 1 - Presentera mig själv
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Mina galna sidor.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Detta vill jag göra om.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Om jag spolade tillbaka tiden skulle jag spola tillbaka till.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Det pinsammaste jag gjort.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Ps. Det kommer komma en egen kategori för detta;)


bild bomb från skolavslutningen!








Fast bilden gör det orättvist för att dem är igentligen så hääääääääääääärrrrrrrr fina!



det var en som trollade också och då tvingade han upp elin på scen x) HAHAHA






Första Försöket att ta ett klass foto: FAIL



Andra försöket: helt ok



Tredje försöket: sket bra ;)


Mobilblogg hejhej sitter i kyrkan och lyss...

img_8301 (MMS)

Mobilblogg hejhej sitter i kyrkan och lyssnar på julmusik...kul! Haha eller inte. Folk här brevid tycker det är skit kul att låsa min mobil.. Haha puss


Sitter på tha konfa nu:) dagens "facelook":)

img_0428 (MMS)

Sitter på tha konfa nu:) dagens "facelook":)


19 december 2010

går dagen blev väll... tråkig? haha jag och syster satt hela jävla kvällen och var sjukt uttråkade. Haha men det behövs ju ibland särskilt nu när det varit så fucking mycket... Men aja;)

Snart blir det konfa. Vi ska "sjunga in julen" i kyrkan. Känner att jag behöver träffa allt folk i konfa gruppen nu asså, börjar fan sakna dem:) så det ska bli trevligt.

Funderar på att köra det där som alla bloggar gör det där dag-1 och sånt shit. Det gör ju att jag måste blogga;) vad tycker ni? Dessutom håller jag på att försöka göra en ny design men jag dampar för att jag vet inte vilka bilder eller så jag ska använda så vi får se hur det blir med det:)
              pusssss


5 dagar kvar!

jag har skills på paint asså!


18 december 2010




"bild i repris"

vet inte vad det är med mig... är bara allmänt depp. Försöker se det ljusa i allt men det går inte så bra då och då, särskilt inte när man inser att man är ****** med en idiot. Nej sara tänk positivt... bara några dagar kvar till jul. Ikväll är det bara jag och lina hemma. Får ta och rycka upp mig och sätta på det där fejk smilet och låssas vara glad som jag nu blivit expert på...

" tänk att något så litet kan göra så jävla ont"

6 dagar kvar!

mindre än en vecka?! STRESSSS


7 dagar kvar!


inget liv

hej jag har inget liv! sitter och gör as fina bilder Host Host



uttråkad

Gammal bild!

aa vad ska jag säga... det suger att vara hemma jag vet inte vad jag ska göra och jag är tröstig men jag orkar inte gå och hämta något att dricka. Men jag ska ut och gå sen om ett litet tag eller så för jag måste göra något idag... mår myyyycccckkkkeeettt bättre nu faktiskt har nästan inget on i huvudet:)



föresten tröjan som jag har på bilden är min syrras men jag har köpt en likan dan fall ni vill veta:P

16 december 2010

Hej hej.

Nu är ni väll lite chokade av att jag uppdaterar redan? Haha men imorrse när jag vaknade hade jag sån jääääääävla migrän så jag bara gick omkring och tjöt så ont jag hade... Så då tyckte mamma att jag skulle gå och lägga mig igen så sjukanmälde hon mig.

Vaknade för ca 30 min sen och nu glor jag på tv, har bara lite huvudvärk kvar men den lär väll gå bort. Just ja jag har blivit förkyld också... så jag kan knappats andas med näsan.

Men jag skriver mer sen kanske pösss
så här kände jag mig imorse


8 dagar kvar!


15 december 2010

HAHA hej hej:)

Måste bara säga att shet vilken rolig blogg jag har! Haha och att jag har de allra bästa bloggläsarna, ni har varit inne och tittat på min blogg varje dag och hoppats på att jag skulle uppdaterat så tuussseeennn pussar till er mina sötisar!

Efter att jag läst kissies blogg (vill sluta läsa men det går bara inte x)) och såg att hon skulle fixa sig en burn book så kände jag fan... det är precis vad jag behöver! Jag älskade verkligen mean girls och jag känner att en burn book skulle inte sitta fel just nu.. Så det ska jag nog faktiskt skaffa ;)

Men just nu orkar jag inte blogga mer så hörs sen bbys:)
pöss

THA BURN BOOK


9 dagar kvar!


10 dagar kvar!


11 dagar kvar!

Nu är det lucia och endast 11 DAGAR KVAR!



(BILD FRÅN FÖRRA ÅRET)

12 dagar kvar!


13 dagar kvar!


14 dagar kvar!


15 dagar kvar!


16 dagar kvar!


7 december 2010

depp dag...

Varför kan jag inte bara ta tag i plugget och börja plugga! men nej jag verkar ha någon slags plugg sjukdom och skjuter upp det hela tiden och stressar som en apa sen på slutet typ dagen innan provet eller så.. btw hkk provet gick sämst!

17 dagar kvar


18 dagar kvar


fint!

haha det blev ett hmm... fint? hus..









pepparkakshus!

bilder kommer.. hihi


5 december 2010

Hejhej...

min morgon gar jag tillbringat med att städa(N) gud vad roligt.. och roligare blir det. Jag måste nämligen plugga till en miljoner grejer också jippie.. så aa vi får väl se när vi hörs..




19 dagar kvar


4 december 2010

God morgon:)

Gick upp vid typ 11 men har inte orkat blogga förrens nu. Idag måste jag städa mitt rum (jippie?) och så ska jag sticka till ikano för att titta på vinter skor... Är det något jag hatar så är det vinterskor! Det är så grymt fult så det är helt fucking skjukt?!

Förresten som ni ser i inlägget under har jag börjat med nedräkning till julafton:) jag håller också på med en ny design (efter som att jag är grymt trött på min fucking fula header och allt!) som jag hoppas blir klar innan julafton,vilket jag tror kommer bli svårt:P är det någon som känner för att göra en header eller nåt kommentera bara:)

Här får ni några riktigt sexiga bilder på mig och mitt krull hår:P Haha tvättade håret precis så:P



20 dagar kvar


3 december 2010

Hej hej:)

Kom hem för ett litet tag sen. Efter skolan blev det en mysig fika med bullen, linn och bobbo. Den stack jag och bullen till gina för jag skulle bara köpa en helsvart bas långärmad tröja. Skönt att ha nu när det är så kallt!

Känner bara för att fota men inte med min kamera haha. Plus att det är så svårt att fota ute nu (som jag gillar mest) för det är mörkt när jag åker hemifrån och mörkt när jag kommer hem... så får väll se fall det blir något fotat i helgen:)
           PÖSS

Bilden suger för den är fotad med mobiln;)


tomtenatta?

vilka ska till tomtenatta ikväll?

Förresten är det bara jag som är helt kär i kenzas smyckeskollektion eller?! så gryyyyymmmmmttttt snygga smycken assååå:) haha är det jag som älskar att skriva alllllltttt mmmeeeedddd lite mer booookkksssttttääävvveeerr:)



KÄRLEK

HEEEEJJJJJ:):):)

I know you missed me! But I'm BACK...for awile...

HAHAHA Sämsta stavningen men ni överlever, ni kanske trodde jag hade dött i den här kylan? och det har jag typ... fuck jag vet inte vad jag ska skriva och vet inte vilka bilder jag ska lägga upp eller nåt...förresten tittade på statistiken nyss HAHAHAHAHA sluta aldrig blogga för typ....2 veckor? den synker som bara den!

RSS 2.0