j*vla skit!

min förbannade skitdator har såklart slutat fungera... USCH VA JAG HATAR DEN!! därav låg uppdatering och det kommer det vara ett tag framöver....

instängda/ the descent

blev skräckis idag istället ! får se om jag överlever:)

filmkollo

igår är jag tittade min mejl (första gången på typ... LÄNGE) såg jag att jag hade fått ett mejl från en tjej som hade sett mig på en film hemsida som jag är medlem på. Hon tipsade om ett filmkollo (gissar att hon är ledare eller nåt) och hon hoppades att jag skulle vilja komma. Vilker jag GÄRNA hade men problemet är den att detta mejl kom för över en månad sen så troligtvis lite försent nu....

för er som inte vet, kanske nyare läsare? så är jag ganska intresserad av film och teater och så. Sommaren 2009(?) så var jag med i en pilot film (början på möjligtvis en långfilm) där jag spelade en av huvudrollerna. När jag spelade in denna så växte mitt intresse för att spela in film ännu mer! så detta kollot hade varit jätte roligt tror jag!
google bild

dagen

idag har jag typ bakat med syster min och solat. Umgåtts med lina så gott som hela dagen men man får väl ta vara på tiden då jag är borta en månad sen åker hon och sen flyttar hon till spanien... jävla stjärt unge som lämnar mig i det fantastiska landet SVERIGE! ;)
sjukt ful bild på mig men ooorkade inte leta och så

because boy

your the sparkle in my life.
fall nån känner för att vara social på fb elr msn snälla va det!

n o l i f e r

nae det är precis vad jag är! Tittar på film ikväll igen efter som att alla (nästan alla) mina kära vänner har övergett mig här i linkan för att ruttna.. så aa vad mer finns det att ta till förrutom film? Syster ville att jag skulle titta på nån skräckis med henne som hon inte vågade titta på själv... fegis!
får bli en ful bild från första dagen i spanien

är med och tävlar!

är med och tävlar om ett valfritt märkesplagg från en hemsida. Jag är med i denna tävling på vadfanskajagheta.se blogg. Hon har väldigt mycket tävlingar hela tiden, I LIIIKE! :)
va med och tävla ni med vettja!:)
BILD FRÅN HENNES BLOGG!



långbrädamenhjul

ska ut och chilla lite på min långabräda. Jag kommer väl svettas ihjäl så det lär nog inte bli så länge;)
bild i repris ännu en gång

försök inte.

Tjooo blöggen:)

Gick upp vid typ 11 började städa mitt rum lite men sen palla jag inte mer (som vanligt). Gick ut och la mig och schtekte lite på altanen sen kastade jag mig ner i plurret och solade lite till. Nu sitter jag här och chilllaaaar. Fick ett erbjudande av en soet chey att komma till johannelundsbadet men får se fall jag pallar, tror jag ska ut och springa faktiskt:)
just ja fick ett trevligt sms från en viss hej jag har sjukt fina ögon och är allmänt söt tjej vid namn elin pettersson, hon hade en skit bra ide om att alla i konfa gruppen (aa förutom kanske vissa hehe) skulle tälta på lovet. Jag tyckte augusti efter som att hela juli säger jag SPANIEN och hon kunde inte innan, så vad säger ni konfa folk? TÄLTA? AUGUSTI?
puzw
bild i repris, efter konfaaaan

justin bieber

fan man blir nästan lite kär i honom när man tittar på filmen....
det är fan illa asså...

filmer

hjälp! jag behöver maaassor med film tips tack!:) inte så mycket skräck, känner inte för det idag men äsch tipsa om det med vafan!
bilden är tagen från google och jag tror att det var någons blogg så alla vet!

naglar

när vi var i spanien så gjorde jag och systra min gelé naglar på Habaneras (ett köpcenter) för endast 30€ vilket är lite mindre än 300. Här i sverige för er som inte vet, så kostar det allt från 600-900. Det vi gjorde var med tippar. Det håller faktiskt riktigt bra och ser ganska äkta ut (kanske inte på bilden).


nytt i garderoben

tog mig faktiskt tid och tog bilder ute när jag har de nya sakerna på mig, känn er hedrade! ;) haha nejdå men här är i alla fall det jag köpte idag.
Tröja - Gina tricot REA
jeans - cubus (hittade faktiskt nått där!) endast 199(!)
klänning - gina tricot (fråga inte vad jag gjort med den på denna bild!)
stickad tröja - JC REA
ring - gina tricot
här får ni även se en liten bild på mina naglar! tar upp det i ett separat inlägg snart;)

tänkte visa min nya väska som jag köpte nä...

img_4518 (MMS)

tänkte visa min nya väska som jag köpte när jag var i Spanien senast, det är igentligen en väska med axelband men jag använder den som kuvertväska:) 12,95€ på blanco;)


påväg hem nu flera hundralappar fattigare ...

img_3737 (MMS)

påväg hem nu flera hundralappar fattigare men flera klädesplagg rikare:) hehe hörs när jag är hemma!


mot nkpg

drar till norrköping med min syster och ska shoppa lite elr nåt;) kanske blir något mobil blogg för jag har gratis mms idag:) hehe så vi får väl se.

men baby, om det ändå var så enkelt

ska väl duscha sen ska jag ta till min tillflyktsort, sängen. Jag tänker inte där jag bara drömmer mig bort om allt bra och glömmer allt annat skit som igentligen händer runt omkring.
skulle igentligen bara vilja sova resten av mitt liv.

nej

nej jag lever... knappt. Vet inte vad det är med mig just nu känner jag mig bara allmänt nere. Och då försöker jag trötta ut mig själv genom att träna (tro det eller ej miss.svedberg har gjort över 200 situps på dessa två dagar, mycket för mig som så gott som aldrig tränar.), kom hem nyss efter 29,11 min och 4,1 km och 300 kalorier fattigare.... nej men jag kan säga att det senaste dygnet så är det EN som fått mig att tänka på annat, min hoomiiiieeee erik har fått mig att skratta oavbrutet (men typ.) i ett dygn.

bye bye sweden hellooooo spain!

Tänkte skriva mitt hejdå inlägg nu, för jag vet att jag inte kommer hinna uppdatera mer! Jag sticker till spanien idag och är där i fyra dagar sen kommer jag hem igen, så ni behöver inte sakna mig så länge!
Känns fan bra att sticka nu när vädret här är piss! det spöregnar och åskar och så tittar jag på vädret i lilla playa flamenca nemen oj 32 grader och stooor sol! oupsii, vill nog inte lämna sverige asså;) haha
gillar er bloggläsare! bara så ni vet;) Kanske kommer nått inlägg under min vistelse i spanien ifall jag lyckas smyga mig in på grannarnas internet. haha busigt!
står där snart igen på berget vid stranden <3

värt♥

Ganska värd kväll.
Blev inget i lambohov av olika orsaker;) så när vi väl kommit dit så satt vi där ett litet tag innan vi rörde våra rumpor mot bussen in till stan. Då gick vi till daniel för att lämna lite grejer och hämta lite grejer och hämta honom. Sen stack vi till trädgårdföreningen och chilla med lite folk, sen orkar jag inte berätta mer;)
Men i alla fall sjukt värt:)
slänger upp en bild på min sötis bara för att vi inte kommer träffas på sjuukt många veckor. Vi kommer träffas i slutet av juli igen :( för jag åker till spanien hon till usa sen när hon kommer hem igen så åker jag till spanien igen... *sadface*♥

shopping

wää jag tror jag har blivit shoppaholic! Allt som är på bilden har jag köpt på en vecka... det är fan sorligt asså!
Översta raden: Svart linne, rött linne, orange linne, gult linne - gina
ear cuff - glitter
ful med ack så skön byxdress - bikbok
skärp - bikbok

Undre raden: vitt linne, rosa linne - bikbok
mörkblå t-shirt - gina
svart kort linne med ficka - bikbok
rosa linne - zara


rubrik?

Jag vet jag suger men what eve;)
Haha igår blev väääldigt lyckad förutom att jag mådde piss, min mage har något imot mig har haft ont i magen i över ett dygn nu?! Kvällen tillbringades med dem bästa på ett berg och med en engångs grill som gjorde allt för att inte funka.. haha men det var sjukt bra ändå!
Sen idag så har vi gått på stan (trors min förbannade mage) det är ju rea på massor med butiker så jag menar dahh elr aa;)
Borde igentligen packa då jag åker till spanien imorrn och jag har inte ens börjat. Ikväll kan jag inte heller packa då jag har blivit bjuden till en väldigt söt chey kallad vendela, elr inte hos henne utan hos nån hon kännde elr nåt;) jaja what eve jag tar i alla fall med mig min trogna klan (ööö okej?) bobbo boy och linn!
PUSS
ni är fan dem bästa i mitt liv just nu!

nadia♥majken♥lotten

här kommer videon på när dem sjöng på skolavslutningen, jag tar kort också så det är därför den stannar ibland elr asså slutar låta jaja whatever ni märker;) ska väl ladda upp den på fb också fast det skulle ta 4 timmar... men men;)

jordgubbar

jag ska förbereda jordgubbarna tills ikväll nu, det var min uppgift så får väl hoppas på att det blir bra. Förra gången var det nån som åt upp dem, undra vem???

SOMMAR FREAKING LOV!

Hej!
Är hemma nu och jag har sommarlov *happyface*. Den kommer börjas helt perfekt med mina tjejor på ett berg sen ikväll vi ska bara chilla lite och myyyysa:)
Ska lägga upp en video sen med några älskvärda tjejor i min parallell klass som sjöng, säger bara en sak fint!

Nu ska väl jag göra något PUSSS
Nästa år är det våran tur att stå där på scenen med hattar och kappor... bilden suger i know!



skolavslutning

God morgon!
Är i full gång med att fixa mig inför skolavslutningen som är vid typ 10 elr nått? Men linn och dem kommer och hämtar mig/jag kommer till dem vid tjugo kvart i nio då linns lilla syster ska börja tidigare.
Kör på vågigt hår och en blå enkel klänning, jag menar jag slutar bara åtta så;) men dagens "outfit" kommer kanske sen fall ni har tur:)

lite bilder tagna för ca en minut sen.

hehe

har kört ännu mer långbräda.
det är kul.
jag börjar lära mig.
fast behöver hjälp med en sak.
så någon som kan åka messa mig.

 

bild

från

we

it


dagen i bilder

som rubriken lyder så tänkte jag lägga upp lite bilder från dagen. Tog bara bilder på förmidagen för på eftermiddagen så blev det så dåligt väder så då pallade jag inte:) hehe

Min vsckra skåpsdörr!
Vet att astrid skulle rycka sönder på mig om jag la upp denhär bilden utan att censuera hennes mun hehe så därför var jag snäll och gjorde det:)
Jag blir alltid så bra på bild!.... haha elr inte

våfflor

min syster fick ett litet ryck och blev sjukt sugen på våfflor så hon ställde sig och började laga det. Själv tittade man på medans hon jobbade och sedan åt upp hälften av våfflorna själv typ:) hihihi buusigt!
systra min klantig som hon är brände sig...

härligt

kom precis in från ett försök till att lära mig att åka på min nya älskling aka min longboard. Det var alltså det som låg i paketet som jag hämtade, min longboard. Jag var väl inte ett proffs direkt på att åka men jag kunde stå upp på den, ta fart och svänga. Så i slutet av sommaren kommer jag vara ett proffs på att åka....NAAAT(linn style!)
mobba inte min outfit/hur jag ser ut på bilden men jag har min nya byxdress som är så förbannat skön men ful!



hmm vad är detta?

skolan var slapp, städade bara sen glass på bosses.
Hämtade även ett stort paket påvägen hem som jag släpade från ena sidan av tallboda till andra. Typ 1.20 m långt, 30 cm brett typ 20 cm högt. Vad var det tror ni?:)
såg fan skitroligtut när jag bärde hem det! Typ ett paket som var mer än hälften så stort som jag gick jag och bärde på! Alla som gick förbi typ tittade och började skratta lite. Det var så sjukt otymlpigt så det var as svårt att bära hem...

usch

jag förstår inte varför du ska kunna behandla folk såhär och sen tro att allt är som vanligt och att du kan få tillbaka dem utan att kämpa!

Jag har svårt att stå imot att ge dig en redig smäll på käften så du kanske faktiskt fattar denhär gången att så beter man sig bara inte! Spela cool inför dina kompisar men jag kan se rätt igenom dig! Falska jävel..

OCH NEJ NI KOMMER INTE FÖRSTÅ VEM DET ÄR, DÅ INGEN KNAPPT VET VAD JAG PRATR OM!

fuck you!



(google bild)




Var bara tvungen att avreagera mig lite...

sara´s fashion week 24

jag suger verkligen pådethär! haha jaja
Men tänkte visa hur jag vill se ut på midsommar, dock har jag inte bestämmt än vad jag ska göra men men.
Floral Jersey Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM
Sandalette
Sandalette
Halsband STEL HALSRING GULD
2Fingerring GuldKors  i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (SA0033r)
Halsring silverspets i gruppen Smycken / Halsband hos Style by Tyra AB (ZI9)
Ring fallande löv  i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (SA96r)
Klänning nr.1- nelly.se
klänning nr.2&2 - hm
skor - dinsko
halsring guldigt - items by johanna
ringar & halsring silver - style by tyra

När klänningen inte är så "enkel" så vill jag helst ha lite mindre accesoarer och inte några för detaljerade skor eller så.
Såklart får man ju ta med sig ett par byxor och en tjocktröja till lite senare på kvällen.
orkade inte göra ett collage men ni överlever väl!

trädgårsföreningen

tjaaa bloggen!

Dagen spenderades i trädgårdföreningen med våran klass och typ arbetslag(?). Spelade vollyboll och körde dragkamp, jag kan säga att jag kämpademyyycket för mitt lag när jag låg där på gräset och solade! haha men vann gjorde vi i alla fall även fast jag inte bidrog med så mycket;)
Nu ska jag väl bara chilla får se vad som händer sen ska tvinga min syster att öppna poolen innan hon sticker och jobbar:) hehe buusigt
Nej issa är inte hög hon har bara smällt en balong i ögat... klantarsel!
Klantig som jag är trampade jag ner mig i bäcken med en fot så jag gick omkring med en sko!
Vet att lalle sa att jag inte fick lägga upp en enskild bild på henne men hon är så sööt på denna så jag skiter i vad hon sa!


Söta cheyer<3

long board

sådär! nu är en longboard införskaffad!!!!! blev inte den jag hade tänkt för efter att jag läst runt lite så stod det nästan överallt att man skulle vänta och spara mer pengar till en bättre elr lägga ut pengar på en bättre. Så det fick bli en lite fulare men tuuuuusen gånger bättre! Nu väntar jag bara på att min skönhet ska komma!
Longboard "39 - Girl 2" - Vit

home

chaaaa!

Kom hem för ett tag sen från en dag full av shopping! Blev väl nästan 1000:- kr fattigare;) men who cares? not me! Haha just nu är jag svin hungrig så jag ska la äta något sen så får jag väl försöka ta kort på sakerna jag köpt och lägga upp hä, allt för er babes.
Ska även beställa en longboard(!) WIIEEEE, i och med att jag gör det så måste jag någ tyvärr flytta fram mitt moppe körkort då jag kanske inte har råd eller ork att lägga ner pengar på det:/ wäää vill ha! Måste även bestämma kläder tills imorrn, ska ha någon vollyboll grej i trädgårn (trädgårdsföreningen).
lite pics från idag!
bara jag som rååå diggar ellens min elr x) haha

huvudstaden+bästis=bra

Godmorgon:)

Japp nu är ni alla säkert jäääätte förvånade att sara skriver ett inlägg kl 8 på en söndags morgon. Men jag gick nyss upp och nu har jag hoppat i i ett linne och jeans. Det är nämligen så att vid kvart över nio kommer ellen och hämtar mig så beger vi oss mot huvudstaden mot en dag full av shopping och skratt:) Hennes pappa och hans tjej skulle på något bröllop elr nåt så då följer vi med till stan;)
PUSSS, kanske någon mobiluppdatering under dagen jag har liksom 5515:- att spendera!

longboard blir det!

hehe japp! ska spara lite till moppeutbildning och sen så ska jag köpa mig en longboard för 990:-

Den är snygg men vet inte fall den är bra då det typ är junkyards egna elr nåt, men det skiter jag i för jag vil bara ha en att åka på den behöver väl inte varaså jävla bra. den är rosa och svart!

Longboard "41,5 - Retro Sun" - Magenta


färdig!

Så där! Då var man klar med konfirmationen. Alla gäster har åkt hem och jag har hoppat ur min klänning. Kommer fan sakna allt folk på konfa men kommer INTE sakna att gå upp på söndagar för att gå till kyrkan;)

Fick en klocka, fjärrutlösare(min funkade inte längre..), 4600(!), armband, 2000 till moppe utblidning, det var nog allt:) Vet inte vad jag ska köpa för pengarna men kanske objektiv? longboard? onepiece?
Nu ska jag ta och chilla sen får man väl se vad som händer.PUSS

bobbo boi

bör kanske göra mig iordning snart då jag sitter här i bikini och ser allmänt förjävlig ut. Kvällen tillbringas med bobbo boi aka Lollo och vi ska väl göra nåt kuligt som vanligt får la se vad vi hittar på:)

gaaaaaammmaaaalllll bild!


p a n i k

okej jag konfimerar mig om exakt en vecka och skolavslutningen är om 11 dagar och jag har INGEN KLÄNNING!

Igentligen är jag helt imot att ha vit skolavlsutningsklänning när man typ baar går ut åttan, jag tycker det förknippas med studenten eller större saker ;) men ändå har det alla år slutat med  att det är just en vitklänning jag har...
Det kommer även bli så detta år då jag konfimerar mig och måste ha en vitklänning under... jag som HATAR klänning igentligen. jag ser ut som en transvestit men men...
så TIPS PÅ VITA SNYGG MEN INTE ALLT FÖR DYRA KLÄNNINGAR!
förra året. Vet kvaliten på bilden suger!

thjo

home sweet home

Hej jag är hemma igen, okej jag kom hem igår men skit samma! Italien var helt jävla bäst asså. Var lätt den roligaste resan på länge.
Bilder får ni INTE idag för jag pallar inte ladda upp dem på datorn en då det är typ 400 bilder elr nåt, kan bero på att den viss person EMELIE bombade min kamera med massor med random bilder på random folk! haha
Ännu en bildlöst inlägg:)


UPDATE:
oj förlåt menade 754 bilder!


RSS 2.0