.............................................................................................

neeee usch nu måste jag ta tag i packningen!

Detta blir nog mitt sista inlägg för idag och mitt sista vanliga inlägg för några dagar:P har gjort ett par tidsinställda inlägg till er så ni har något att titta på:P haha kanske inte de roligaste inläggen men men:) hahaha PÖSS PÅ ER!

packning!

haha asså jag har inte en blekaste om vad man ska ta med sig! vi ska ju vara borta från lunch imorrn till typ lunch på tisdag:P me jag har inte en blekaste aning om vad jag sak ta med mig xD

tips?




bloggen åt sida!

idag (som ni kanske har märkt) har jag lagt bloggen lite åt sidan:P har inte haft nåt att skriva eller så:) snart ska jag sticka och träna sen blir det att packa för imorgon bär det av till issas land!

DET KOMMER BLI BÄÄÄST:)

just nu: mitt hår blev helt cp när jag tvättade de:S haha som ni kanske ser:P


31 oktober 2010

MORRRN:)

Ni har väll inte glömt att ställa om klockan va? haha inatt blev jag lite förvirrad när vissa klockor visade 2 andra 3 och så:P haha

idag blir det att hinna med sjukt mycket! vid 5 ska jag träna med linn och astrid. och linn den jobbiga ungen vill att jag ska cykla med henne dit och jag vägrar! asså verkligen vägrar! så linn fall du läser detta: ALDRIG!

men jag har gjort en liten lista på dagens "måsten"


thihi

jag har ju såklart inte piercat (hur fan stavas det?!) mig :P blev ganska failat för det var inte många som gick på det men i alla fall:P haha

fall inte LINN hade sagt något så hade ISABULL gått på det... fy för dig linn:P hahaha



haha kände för att luras lite så jag körde på en vendela lurning:P

jag är bara glad:) VARNING! LÅNGT INLÄGG!

aa jag är bara glad över att jag har så underbara kompisar asså! Jag menar titta bara på isabull ossmin, katarina vanky och linn phillipsen och såklart saga-maria lundqvist(även fast vi inte träffas så mycket:))! sheeenna vad glad jag är just nu asså! vet inte riktigt varför men fick bara nåt ryck och insåg att fan vad jag älskar er brudar!:)

isabull ossmin:
asså det har nog alltid varit du och jag lite sådär halvt ända sen 6:an. men sen typ tjuan åttan har det varit vi typ ba smack! Jag vet att jag bossar och är bitchig ibland men du orkar med mig! Du är nästan för snäll asså! säger aldrig imot utan bara hänger med. Du är helt fucking bäst! Du lägger nog de sötaste kommentarerna då och då och man vill bara lyfta upp dig och krama om dig men istället skrattar man tills man dör!

gud vilken fantastikst fin bild! HAHA



Katarina vanky:
aa vart ska man börja bruden! asså vi har inte riktigt varit så tajta förens nu i åttan då det blev mer gruppindelningar i klassen. Men vill du veta en sak? Jag är heeeelllttt överlycklig över att vi två blev tajatare! Du är så fucking rolig, söt, snäll och typ som mej! Jag måste säga att när du,linn och jag dygna så kände jag fan vad jag tycker om denna brud!



linn phillipsen:
Hur jävla länge har vi känt varandra? dagis... sheeena vad länge:) du är fan den mest knäppaste person på denna jord men det är just det som får mig att älska dig så mycket! Vi bårkar lite då och då om skit saker och jag blir tjurig i typ 20 min sen är allt som vanligt igen:) Men utan dessa små tjaffs så skulle vi aldrig orka med varandra:) så jag hoppas du förlåter mig varje gång jag blir tjurig och börjar skälla! För jag älskar dig i alla fall. Du är som du vill och tycker som du vill om allt och alla men det är det som får dig att bli dej och jag älskar dig massor bejb!

HAHAHA 2/3 år gammal bild faaaaan vad söt!
'

saga-maria lundqvist:
Finns inga ord asså...DIN HUMOR! den är asså sämre än sämst! Alla teater lektioner och alla teater föreställningar och allt! Asså sheeeennnaaaa HAHA. Resan till göteborg fick mig att inse att du är en jävligt söt,snäll,rolig OCH HELT FANTASTISK person! och du jag ska säga dig en sak! att om det inte blir en resa igen så då jävlar! haha men det var helt fucking amazing! och så himla förvånad jag blev när du sa: ***** hälsar föresten tack:) och jag svara: va? och då sa du: ja jag sa att du tyckte han va snygg:) HAHAHA asså fan vad jag skämdes då! Men du är så jävla bäst bara så det finns inte! PUSS PÅ DEJ!


ett par byxor och en fet godispåse rikare!

då är jag hemma igen då:)

har inte köpt så mycket eller ett par byxor och en fet godispåse(Y) haha bild på byxorna kommer senare tror jag nu måste jag kissa!

talking tom 2

haha mjaou råkade prata lite fort men men MJJAAAOOUUU!


talking tom


30 oktober 2010

God morgon:)

hur mår alla idag då? haha själv mår jag helt okej. Idag händer inte så mycket tror jag. Ska försöka hinna med att fota lite och så. Kanske plugga... är inte så pepp på det men kommer inte hinna med i veckan. Usch vad jag hatar skolan asså!

Nu är det en vecka med lugn och ro sen direkt efter höstlovet sätter skiten igång igen med FULLT med prov! Vet igentligen inte vad jag ska skriva så jag slutar nu:P haha

Puss

OREDIGERAD BILD OCH OFIXAD SARA!



fin finne mitt på hakan xD

trött och kamera grejor.

har suttit hela kvällen och försökt komma på vad jag ska ha för kamera... det lutar år canon nu:) men jag vet inte just nu sitter jag och försöker plugga in bländare,slutartid och ISO (?) i huvet för att försöka få mer skills på att fota. Men jag tror att jag ska gå och lägga mig nu!

hej
jag är trött
hejdå


videoblogg från förra året:)

tittade igenom min youtube kanal eller vad det heter och så tänkte jag lägga upp en gammal videoblogg bara för att xD haha

tjena mitt bena vad man förändras på ett år!:O


piercing

här har ni två bilder:) den blev lite sne har jag upptäckt så jag funderar på att ta ut den men fan då har jag gjort allt i onödan och aldrig att jag tar om! asså jag gjorde det hemma:P




vad tycks mycket snyggare i verkligheten! men asså det känns ju bajs att den sitter snett...

aj....

JAG GJORDE DET! och AJJJJJ!

bild kommer först måste jag bara sminka över lite blev lite röd och så haha:P

29 oktober 2010


yääää you heard me! HÖSTLOV! haha jag är glad:)

nu ska jag pierca läppen! önska mig lycka till är skit rädd det kommer säker göra aså ont!!!!! JAG ÄR RÄDD!

NIKON vs CANON!

många säger bara att det är en smaksak om vilken kamera som är bäst, men jag skulle gärna vilja ha hjälp och veta vad ni tycker:) för jag vet inte fall jag ska byta till canon eller köra på med nikon.

just nu har jag en nikon D40 (sämst) och jag är gaaanska trött på den så kom med tips på bra kameror och foto tips och så:)



VS





VÄLDIGT TACKSAM FÖR SVAR!



gubben i lådan:)

är det bara jag som älskar den här låten eller? ASSÅ BÖRJAN!:O me gusta mucho....


konffffaaaaa:)

nu sticker jag till konfan!(Y) toppen asså det är skiiit kul där även fast folk tror att det är skit tråkigt så:P haha det beror sig väll på vilket folk som är i ens grupp:P

haha vi har ju roligt folk så(Y) PÖSSS


tjhoo

hejhej:)

Kom hem för typ en timma sen och då slog jag mig ner i soffan för att chiiiiillllaaaaa:) thihi nu ska jag byta kläder (efter som att mina är helt färgiga) och sen sticker jag till konfan:) PÖSS


28 oktober 2010

God morgon ska röra mig mot bussen snart hade jag tänkt.

Fuck vad ful jag känner mig idag! känns som att jag gått direkt från sägen och satt på mig leggings sen ut genom dörren:P haha vi skulle ju ha en stor tröja idag efter som att vi ska måla så då tog jag min sovtröja(Y) haha:P så någon dagens outfit vet jag väll inte fall det kommer:P

PÖSSS


lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove



.

you know baby... i still love you
and i will always be here for you
no matter what.

we haven't talks so much
but i hope you understand
how much i actually like you...


27 oktober 2010

haha
kom hem från teatern för ett litet tag sen. Nu ska jag ta och duscha och försöka ladda upp lite bilder på datorn från spanien(Y) töppen kanske att ni får se några.

Just nu sitter jag och har ett väääääldigt intelligent samtal med saga-maria på msn! haha nu skulle bara se asså:P

Sämsta kvaliten på bilden och så men men(Y)


förfälig bild på mig men saga är lika söt som vanligt! Puss påre (Y)

tappra bloggläsare!

jag tittade nyss på min statistik och såg att det faktiskt fortfarande var folk som tittade såklart har statistiken sjunkit! men jag har ändå folk som fortfarande tittar! vilket faktiskt är ganska sjukt för jag menar titta på min uppdatering? haha den suger men ändå har jag er kvar! KÄRLEK TILL ER! 


26 oktober 2010

HEMMA:) eller kom hem i natt men men:P

Jag orkar inte skriva om spanien eller så men ni kan ju gissa hur jag haft det:) bra väder men ändå krit vit... tur att man inte är ensam om det i detta land!

Hallå! jag har kommit på en sak:):):) BLOGG.SE HAR JU SKAFFAT TIDSINSTÄLLDA INLÄGG!!!! :D:D:D HAPPY FACE!

Förresten jag har kommit på hur man kombinerar flera bilder i en(Y) haha så därför får ni några bilder så:P







BILDERNA BLEV EJ DE BÄSTA FÖR JAG HAR PRECIS LÄRT MIG OCH JAG HADE INTE TID ATT GÖRA DE BÄTTRE SÅ JAG VET ATT DET ÄR FAILADE (INGEN KOMMENTAR OM SISTA BILDEN) MEN JAG HOPPAS ATT NI FATTAR:)

Spanien!

Hej puss gurkor!

Jag sticker till spanien idag och kommer hem måndag natt, så ni kan inte förvänta er någon uppdatering! men jag ska ha det bra och hoppas ni ska ha det bra här i kalla tråkiga och dåliga vädret!

Själv ska jag till 24 grader värme och sol. så jag lämnar er i 4grader och snö! :) thihi puss!



snart så....!!

21 oktober 2010

engelska.... SKJUT MIG!

sitter i bibblan nu, har engelska och sen SO PROV! jag är skiiiit nervös för jag kan inget asså! förut idag hade vi beep test gick väl ganska bra bara att jag fick verkligen skit ont i knät och var tvungen att avbryta... men ska springa om om två veckor eller nåt:P

MEN JAG KAN INGET TILL SO:N SÅ JAG SKITER NER MIG SNART!

syster

Hej
bara för att min syster är söt,rolig,konstig och väldigt knäpp!
hejdå








KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLÖGG :)

slarv header

vad tycker ni?

gjorde bara en liten slarvig header i gimp men vad tycks?:)




UPDATE: FICK BLI EN TILLFÄLLIG HEADER, VAR SÅ TRÖTT PÅ DEN GAMLA MEN SKA GÖRA EN NY OCH INGEN SLARV NÄR JAG HAR TID!

HAHA

opsssi råkade skriva september förut men såklart menar jag oktober! Haha tack ebba:P

Nu sitter jag och redigerar lite bilder från i fredags och i går ni kan få ett litet smakprov från i fredags:)

SÅ ATT ALLA FATTAR SÅ JAG INTE FÅR NÅGRA KORKADE KOMMENATRER SÅ KAN JAG SÄGA ATT VI DRIVER MED KLÄDERNA OCH SMINKET OCH ALLT!


17 september 2010

Blev ej så mycket bloggat i fredags:P pga att linns dator är segare än segast! men ha tålamod bilder och shit från hela helgen kommern när jag har städat färdigt och så!

15 oktober 2010

okej jag kan inte vara arg på er längre...:):)

Nu har jag precis kommit ut från duschen, klimpan och jag var och tränade förut så jag tog mig en dusch:) nu ska jag fixa mig och sen så sticker jag till linn där linn väntar och sen kommer kattis(Y)

VI SKA DYGNA:) önska oss lycka till asså... men ni kan vänta er bilder och massor med uppdatering i natt! eller förhoppningsvis:P

Förresten så har jag fått en kommentar om att jag är lik febbs:P haha tack så mycket! men jag skulle själv säga att febbs är tuuuuussssseeeeennnnn gånger sötare än mig och jag ser inga likheter men det är kul när läsare kommer med sånt här:P

ARG PÅ ER BLOGGLÄSARE!

nae fy fan på er!

Hur svårt kan det vara att lämna en liten kommentar om hur ni tycker min design ska vara?
Jag gör ju designen för er för att ni ska tycka att det är kul att läsa min blogg och att ni tycker den är fin.
Och hur långtid tar det att lämna en liten sketen kommentar? typ 15 sekunder!

Så nu tänker jag ej uppdatera förrens jag fått lite tips och trix och så!

hemma:)

skulle gått på teatern men blev inte så, blev att åka bort och sen hann jag faktiskt med att träna! STOLT:D:D:D haha jag börjar känna mig väldigt duktig asså tränat: söndag,måndag,onsdag och sen så får vi se. Kanske blir imorrn med:P

Men ärligt talat här nu va designen... JAG BEHÖVER HJÄLP! asså det går verkligen inte bra plus att jag serriöst inte vet hur den ser ut så SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA! HJÄLP MIG MED TIPS OCH TRIX!!!!


design

sitter och leker med designen här i skolan men orkar inte mer så den blir ej färdig än... :) eller okej det var headern men:P

PÖSSSS


UPDATE: BILDEN FUNKAR INTE!

13 oktober 2010

hej hej:) sitter i data salen och har svenska:) inga bilder eller nåt men vi hörs när jag är hemma sen PÖSSS

Designennnnn:)

jag har fått frågor om min design:)

Jag babblade ju om att jag höll på med en ny design och att det tog upp min blogg tid och så och jag kan säga att jag håller på med en ny design bara att det går skit!

vet ej fall detta kommer bli in header eller ej men jag testar lite olika saker:)


12 oktober 2010

Hej hej:)

Orkade inte uppdatera igår, va helt slut efter passet! Tänkt typ i början att jag skulle köra sten hårt på passet sen efter halva va jag död och orkade typ inte mer:P haha

nu har jag suttit och gjort klart min engelska (skulle måla någon karta eller nåt skit:S) och nu ska jag renskriva min spanska grej. Gud vad jag suger på spanska har jag upptäckt x) haha men jag har tyvärr inga bilder att bjuda på men del två av stockholm kommer kanske vet inte riktigt:)

Slängde ihop ett collage lite snabbt, höst inspererat eller vad man ska säga:P (det ser ni på färgerna! allt är typ svart:P) men jag gillar det som är på collaget särskild den svarta stickade tröja! LOVE

höst

där har ni collaget:) PÖSS

stockholm 1! VARNING! FÖR OSERRIÖSA BILDER!

COPYRIGHT SARA SVEDBERG!

Här kommer lite bilder från resan upp till stockholm:)

Vissa bilder har sämst kvalite men de är tagna genom rutan:P








träna

Hej hej:)

Kom hem för ca 2 timmar sen och har varit ute och försökt ta lite höstbilder (som blev skit!) så ni kanske bara få se nån senare för nu ska jag och träna:) medel pass med puls tror jag eller nåt:P

haha men vi hörs senare!


10/10-10

Idag är det ju 10 i 10 i 10 :) thihi buuuuusigt

Nu sitter jag här på hotellet tjock och mätt! guuud vilken god frukost:P men nu är jag propp mätt!

men jag måste packa ner datorn för vi ska sticka hem men vi hörs när jag är hemma:) lite bilder kommer då också. men jag vet förresten inte när vi hörs för jag kanske ska träna men vi får se:p


hotel:)

hotell och hotel stavas typ likadant? HAHA jaja

Nu sitter jag och syster i vårat rum och chillar efter en dag på stan. Hittade typ INGET:( bajs på det men det va kul ändå. Nu har jag satt på mig kläderna jag ska ha ikväll så nu ska jag bara fixa mig.

Sen blir det ju att äta och efter det blue man group:) pappa fick det i födelsedags present så vi ska och se på det. Vet inte riktigt hur det blir för jag undrar hur de kan få ihop ett program på 1 och en halv timma:P

Haha jaja pusssss:)

Just nu:
 

9 oktober 2010

Morrn morrn:)

Nu sitter jag här med min  j**** iPhone... FAN vad arg jag är på den! Jag kan inte logga in på blogg.se så jag kommer ju inte kunna blogga idag från min mobil...

Jag sticker till él capital om ca. 1h och jag är lååååång ifrån klar! xD haha men jag är svin trött så jag hade tänkt att sova i bilen om ingen vill underhålla mig?

OCH PISSS PÅ MOBILEN!

PÖSSS hörs imorrn eller fall jag får mobil skiten att funka:)


hej uppdatering!

Hahaha I'M ALIVE!

Nu ska jag ut och fota höstbilder med lola :):)

Förra hösten:

HAPPINES!

jag är glad!!!

sen tänker jag på hkk-provet,sv-provet och orienteringen....

jag är ledsen!!

GÄSTBLOGG KÄRRINGAR

tja tjaa tjaaa tjaaaa tjaaaaa tjaaaaaa tjaaaaaaa

sitter här med sara svedburg och bobbo och alin drog nyss..
vi har det gött med musik, jajaaaa
ragnar är översexuell, puss på gunilla som är alkoholens vän!
ojoj vad kul vi har, sara gråter förtvivlat!
hehehe, ragnar mognare blivit nu.
nu är han normaltsexuell, och mamma är glad och pappa är glad.
han har 3000 i veckolön.
BJÖRN ROSENSTRÖM I MITT HJÄRTA



balleman hjärta guldlock, BJUDER MINA VÄNNER!

ojojoj nu höjs statistiken!!!!!

/ linn limpan kärring


RSS 2.0