FÖRSTA VIDEOBLOGGEN!

HIHIHI här kommer min första videoblogg, Jag filmade inte mig för jag ser just nu förjävlig ut! Men david och lina får stå för allt. FÖRLÅT FÖR DÅLIG KVALITE.

                                                                                          puss puss   

köksbrand

Jag glömde säga att förut när syster och jag skulle göra mat så började det brinna xD jaa vad kan jag säga min syster är inte så bra på att laga mat. Vi skulle ställa in potatis klyfterna i ungnen så började bakplåtspappret att brinna altså en stor låga. Det enda jag hörde var lina som fick lite panik. Och när jag kom ut till köket igen så såg jag lina stå och hälla vatten på plåten så hela spisen blev blöt xP Ja men det slutade bra iallafall :)
                                               puss puss    


final destination

thjoo, nu har jag, syster och david sett en av final destination. Den var faktiskt rätt så bra. nu har vi precis satt på den andra filmen. de tre filmerna kan jag rekomendera. Jag måste bara säga att david är konstig! JÄTTE konstig. Skriver mer sen.
                                            Puss Puss


Syster och david :)



Syster har lite kul med min nya kamera :)



Aa som sagt va, lite kul med kameran.



Min ''host'' dator eller pappas xP



Jaa den bilden BJUDER jag på xD


thihi

hej, ikväll (som alla andra helger) så kommer jag uppdatera mycket för det är inget hemma typ så kolla in på bloggen lite då och då för att se vad jag har för mig :)
                                                     puss puss

16.57

hej hej , nu sitter jag här med elin vid min sida. Jag håller på att fixa med designen så förhoppningsvis(stavning?) så är det en ny design innan måndag , och det kan var en ny design redan imorgon! så kolla in lite då och då för att se fall det är något nytt :)
                                            puss puss

091031

God morgon ! eller vad man säger vis halv tolv :P Själv har jag ju varit uppe ett tag men har bara inte orkat slå på datorn :P Idag blir det att träffa sötaste Elin Andersson :) det var ett tag sen (en vecka eller nåt :P) så det ska bli kul. Vi hittar väll på nåt flummigt antar jag. Jag skriver mer sen om vad vi gör/gjorde. Ohh föresten vad ska alla göra ikväll då? för det är väll hallowen ikväll? eller har jag helt fel.
                                                    Puss Puss    
 


Dålig uppdatering

oj oj oj vilken dålig uppdatering idag! Men som jag skrev imorse så hade jag väldigt bråttom så jag han inte skriva mer. Shoppade lite. Vi gick förbi Lottas Design när vi skulle gå till bilen. Där köpte jag lite grejor :) när jag kom hem så gjorde jag två armband. Dom blev väll inte så lyckade men men :P Sen när pappa kom hem så hade han med sig en ny kamera till mig thihi så snällt :) en rosa och fin också. Vi får se fall jag skriver mer sen.
                                          Puss Puss

                                                        
                     
Och där fick ni 2 bilder på kameran :)

091030

Hej , blir ett kort inlägg nu för jag har lite bråttom. Ska in till stan snart bussen går 12.55 sen går jag där lite med syster och moder. Nån som vill hitta på nåt sen när jag kommit hem? Ja då vet ni ju vad ni gör ring , eller smsa :) Nu måste jag fixa mig.
                                      puss puss

Hissa&Dissa

 

1. Mammas Pojkar. HAHAHA så patetiskt men så roligt Torsdag kvällar kl.20.00 på tv4 Jaa vad mer kan jag säga om det? Jaa vissa tjejer är ju liiiite överdrivna och så.. :P

2. Tjockis mat! Hamburgare, kebab, pizza mums! Onyttigt men mums. Man kan väll få gotta sig ibland men inte för ofta kanske, men nån gång då och då kan det ju inte vara ''farligt'' :)
                               

3. LOV! Oh yää, sovmorgon VARJE DAG slappa och göra nästan vad man vill! Puss på det!
 
4. Jag vet inte fall jag hissat det här nån gång innan men STÖRSTA HISSEN TILL ICA-REKLAMERNA! haha dom är så roliga så man dör! Ulf du får inte skylla på prrrraktikanten xD hahaha






1. Hjärtan, stjärnor och massor med annat skit som man sätter på näsan på bilder! Jag HATAR och verkligen HATAR det! Det känns så fult och fjortis på nåt sett :S

2. Alla personer som bara ÅHH JAG ÄR SÅ TJOCK när man är pinn smal! Man ska inte väga 30 kilo och va 160 lång! man ska ha lite hull! Rumpa bröst lår! sånt ska man ha! tack nu har jag fått säga det!
                                 
                             Önskar att alla kunde va som Tyra Banks våga visa och stå för sina kurvor!

3. Lina min syster , för att hon gett upp hoppet på sin blogg! Nu skiter hon i att lägga upp inlägg för att hon inte ''orkar'' xD KOm igen nu syster lilla KÄMPA! ;P


Elin & Mela

Jag glömde säga förut att när jag sod och väntade på adina och lovisa imorse på tågstation (eller tågväntsalen för att jag frös azzet av mig!) så stod jag där och helt plötsligt ser jag melas stora röda jacka och sen elin brevid. Sedan kliver dom in Och jag blev helt överlycklig för jag har inte sett dom på hela lovet och jag var sjukt uttråkad så dom gjorde min väntan roligare. Men men dom skulle iallafall till stockholm (vilket jag också vill!). Sen stod vi och pratade lite och sen kom adina och lovisa och jag sa hejdå.
                                       Puss Puss

091029

Hej och förlåt för att jag inte skrivit något förens nu! Men som jag sa igår hade jag ju teater hela dagen idag så jag kunde ju inte lägga in något inlägg. Men nu är jag hemma. Jaa vad kan man säga om dagen , väldigt roligt! jaa vad kan man mer skriva xD just nu har jag verkligen inget mer att skriva :P Men jag kan fråga VAD ALLA SKA GÖRA IMORGON OCH OM NÅGON VILL TRÄFFAS? va? nån som vill? ring, smsa eller lämna en kommentar :) Aa kanske skriver mer sen.
                                       Puss Puss
                            
                           Efter som att min kamera dampar så får jag ta en bild från förra(?)helgen

Gäääsp

oh gud vad trött jag är ! fattar inte varför, det kan ju va för att jag gick upp vid 7 imorse och brukar gå upp vid 10 eller nåt sånt :S och sen måste jag gå upp tidigt imorgon med. Har ju teater från 9.00-16.00 tror jag :) fatta vad trött jag kommer att va! bussen går 8.12 här hemmifrån! jaja nu ska jag sluta klaga. Det är ju kul med teater, fast inte så tidigt. NEJ SARA NU MÅSTE DU SLUTA KLAGA!
Hade tänkt att lägga in bilder på tröjan och skorna men jag fick inte kamera fan att funka! Men det är svarta uggs(stavning?) och en svart blank FÖR STOR fred perry tröja skit skön men jag tror att jag precis upptäckt att det är en kill tröja men skit samma :P
                                              puss puss

hemma igen :)

hejsan hejsan , nu är jag hemma igen från falerum. Köpte inte så mycket för att det var typ bara tant kläder och inte så billigt. Jag köpte bara en Fred perry tröja (lite förstor men skit skönt!), björn borg trosor och ett par skor. Thihihi trevligt , sen åt vi i åtvidaberg så öde men så söt stad(eller vad man ska säga) blev inte såp nyttig mat direkt :P sen åkte jag och pappa till stan och fikade sen åkte vi hem och nu sitter jag här. En väldigt kort version av min dag :) Skriver nog lite mer sen.
                                                 Puss Puss


091028

hej hinner lägga in ett kort inlägg, nu är jag nästan helt klar men har några små saker kvar som välrja väska och så, men jag ska nog hinna skriva mer sen (när jag kommit hem) för nu är jag lite stressad så 
                                          puss puss

' fick bli en bild från igår :)

21.18

okej, ett sista inlägg för idag, ska gå och lägga mig snart och kolla på film (ska upp tidogt imorgon). Imorgon kommer det att bli dålig uppdatering, för jag,syster och fader ska åka till nån outlet (stavning?) får se fall det blir mycket shoppat, men ialla fall så jag kommer kanske inte lägga upp så mycket inlägg imorgon, vet inte fall jag hinner med ett på morgonen eller fall det får vänta till eftermidagen... men men vi får se imorgon.
                                              puss puss
                              

klipp klipp

Jag sa ju att det kanske skulle komma bilder och här kommer dom... (förlåt för att dom kanske inte blev så bra men jag orkade inte ta merxD) bra/dåligt? Vad tycker ni?









                                              puss puss

091027

ÄNTLIGEN! funkar mitt internet! det har inte funkat på hela morgonen (inte blogg.se iallfall) Nu har jag precis kommit hem från att jag klippt mig, blev inte nöjd, kommer kanske bild sen (inte för att jag tror att det kommer komma men man kan ju alltid hoppas:)). Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen någon som vill träffas? aja skriver mer sen
                                puss puss


17.54

hej. nu är jag hemma från synundersökningen, och det var exakt samma fel som förut, vilket gör mig skit förbannad för då kunde jag ha skitit i att sminka mig, fixa håret och skitit i att åkt till stan! Jag kunde bara legat hemma och slappat! usch nu är jag sur... skriver KANSKE mer sen
                                                    puss puss

mums

hejsan nu sitter jag här har precis ätit lunch och syster och jag har varit uppe i affärn och köpt exotic snacks, eller jag gjorde det. mm mums mums! Fats såklart blev det ju bara snacks med choklad runt :P jaa ni vet ju vilken gotte gris jag är :) kl.16.15 går bussen in till stan och sen 17.00 blir det synundersökning. Snart måste nog jag ta och göra mig iordning, sitter här i mys kläder och håret uppslängt i en slarvig liten tofs , helt osminkad och ful men men man kan ju inte alltid se bra ut.
                                                puss puss
                                                   
                                                                   thihi rätt så gammal bild :)

091026

HÖSTLOV! jippiiii !
idag blir det nog mest att slappa , fall jag inte skulle va med elin ELIN FALL DU SER DETTA RING!
Sen vid 5 så ska jag på synundersökning :S fast igentligen hoppas jag på nya glasögon för mina ät så grymt fula!
skriver nog mer sen
                                   puss puss

tv nörd? nejnej

okej när jag skriver det här kommer ni tro att jag är världens tv nörd men NEJ det är jag inte , jag har bara haft sjukt tråkigt den här helgen så.. :P Så här kommer det nu kollar jag på topmodell nån mer som gör det? det va kanske inte så jobbigt att skriva xD får se fall jag skriver mer sen
                             Puss puss

ps.kom ihåg: JAG ÄR INGEN TVNÖRD xD .ds


                                                 
                                                      Måste bara säga att allison är sååå vacker!!!


Brooke knows best

thjoo min älskade elin har precis åkt hem och nu sitter jag här framför tv:n
och glor på brooke knows best. Det är typ brooke knows best hela helgen. Det är faktiskt rätt så bra :) Asså älskar MTV :) thihi men skriver KANSKE (och nu skriver jag kanske) mer sen.
                            puss puss

                                    

varför?

känns det som våra storbloggare ska lämna oss Kolla bara på Stina-lee , kissies och dessie
alla har gjort inlägg om att dom töttnat på att blogga , men kissie och dessie tog tillbaka det
men stina-lee menar allvar tror jag ! SNYFT älskade hennes blogg vackraste människan i världen och
typ den enda jävla bloggaren som inte va så jävla fake! Fall det blir så att hon slutar (men det står i bloggen att hon bara kanske inte kommer lägga in varje dag och så) så kommer jag ... aa jag vet fan inte vad jag kommer göra nen glad kommer jag inte bli iallafall!
                                                     puss puss

091025

Godmorgon alla söta läsare!
Sitter här i sängen och slappar, måste städa rummet snart
men sen har jag inget att göra så troligvis kommer jag dö av uttråkighet
är det nån som läser det här och vill rädda mig från detta hemska öde är det bara att
ringa eller smsa, det finns kanske även nån som vill träffas?
                 puss puss skriver mer sen :)

00:12

det här inlägget blir det sista för ''idag'' , börjar bli väldigt trött :P
Ska ta och duscha om ett tag typ en timma sen ska jag lägga mig i
sängen och kolla på film :) MYSIGT!
             Puss Puss på er alla pigga läsare som läser detta :)


23.34

jaha nu sitter jag här sjukt uttråkad och spelar         
spel på internet kul? öhh nae
Men ingen vill ju undehålla mig på msn så :/
eller mobilen eller nåt
skiit vad tråkigt jag har ...
                                                                                           

thihi

asså jag verkligen ääälskar ica reklamerna HAHAHA
-Du stig han ulf han mor inte riktigt bra va?
- Ehh nae
HAHAHAHAH kanske lite dum men så jävla rolig xD
Här kommer lite heta bilder ( tagna för 2 minuter sen) på en osminkad och ofixad sara :)


Måste bara säga att jag är INTE tjock jag tycker bara om godsaker :)

körslaget!

ohhh team ola ikväll asså sjuuukt fint sjöng dom!
puss puss

091024

hej hej ett litet kort inlägg nu!
DAGEN har varit okej, nu sitter jag här SJÄLV blev inte att åka bort ikväll .
Skriver mer sen
                             pussar

091023

först måste jag bara säga HÖSTLOV!
FAN vad skönt , det ''firades'' med linn,astrid,elin j och vendela (lite issa).
Satte oss på burgerking och skrattade och hade trevligt.

Nu när det är höstlov ska jag försöka att bättra mig med att blogga ! och göra om designen och KANSKE göra ett video inlägg (Y) TOPPEN!

nu ska jag sitta vid datorn lite sen kanske jag lägger in ett till inlägg senare och komihåg KANSKE!


HA ETT TREVLIGT HÖSTLOV ALLA!

091022

hej hej :) sitter här med elin nu och dampar :P men
det blir bara en kortis för jag måste göra jävla NO fan och sen så ska jag
(tror det) bort ikväll :) skriver kanske mer sen puss puss.




091021

usch vad jag älskar att vara förkyld! Ögonen rinner, näsan droppar, man hostar tills man nästan spyr och man NYSER! Jaa jag ääälskar att vara förkyld!
Eller inte... Fall jag skulle haft hissa och dissa idag så skulle jag verkligen dissat FÖRKYLNING!

Hösten gör mig så depprimerad (stavning?)... så inläggen blir inte så roliga och så...
Men fin fina bilder kan man ta :)

Bara för att jag är såååå snäll så tänker jag lägga in en bra låt!


091020

YES! 20:de idag och vill ni veta vad det betyder? MÅNDASPENG!
yäää! skolan idag då, den var sjukt tråkig! tema vecka vettni :S


 

 

1. MÅNADSPENG! vem älskar inte pengar? den 20:de varje månad är ju heeeelt
    underbar! 400 kr rikare (inte så där jätte mycket mer men lite !)

2. Största hissen till ELIN JOHANSSON som gjorde tema dagen lite roligare ialla fall,
    haha när vi skulle gå ner för trappan förut HAHAHAHA!

3. En liten hiss till Patrick måste jag säga HAHAHAHA xD Bara astrid och mela som fattar
    typ xD PATRICK<3ASTRID :P astrid kommer döööda mig!






1. Diss till regn! Regn gör en deprimerad, förstör håret, gör så att man fryser
    jaa vad mer gör regn... FÖRSTÖR HELA ENS DAG!

2. Till temaveckor! Det är så fucking boring! Inga roliga saker man kan välja mellan
    HATAR DET!

3. Och sist vill jag dissa att TISSE är borta från skolan, KOM HEM FRÅN THAILAND
    NU!


091019

förlåt för att jag inte skriver förens nu vid åtta typ!
Men jag orkade bara inte sätta igång datorn. Och efter som jag är så trött och orkar inte datorn
idag då blir det ett kort inlägg!
Dagen har väll varit helt okej, tema vecka den här veckan fattar typ inte vad man ska göra :S men men..
MÅSTE BARA SÄGA EN SAK TILL JAG DROOOOOOGAR VITAMIN WELL'S!


                                                                               en stor blöt kyss från mej! puss


091018






1. Detta väder! ohhh typ första gången den här veckan som det inte regnar!
    underbart!

2. All mina underbara kompisar! Tack för att ni finns när jag är deppig eller
    glad TACK!

3.För att blogg.se finns. Just nu är bloggen mitt liv!





1. Vädret ! det är bode bra och dåligt! men nu när solen börjar skina och allt tinar upp blir det ju så jävla lerigt!
    och så är det sviiin kallt ute!

2. Alla jävla prov! (fast nu är det ju rättsålugnt i nån dag/vecka), no,so,svenska OHHHH! faan vad jobbigt!


23:22

kände att jag kunde lägga upp nåt mer inlägg nu :)
har fortfarande sjukt tråkigt! just nu kollar jag på flickvänner från förr :)
Nån som sett den är den bra? :)
Och grattis FOKI som vann årets blogg!

Får se fall det kommer ett till inlägg eller fall det här är det sista för idag , isånna fall så säger jag Godnatt och hejdå!

tråkigt eller vad!?

kan man ha tråkigare en jag har eller?
snälla nån rädda mig! sms ring gör nåt bara! jag klarar inte det här längre..
snälla .. vad ska jag skriva mer en att jag har mer en jätte tråkigt!
Kom med förslag på vad man kan göra!

lördag(Y)

har ätit nu, baguett stavning? och revbinsbjäll. sitter här framför tv nu, kollar inte på något specielt, ska nog kolla på hål i väggen sen. Nu när jag endå sitter här kan jag lägga upp ett youtube klipp.

091017

Jaja jag vet att jag skrev att jag skulle skriva mer igår men jag hann inte FÖRLÅT!
Men idag ska jag skriva mer för det är ingen hemma :)
just nu kollar jag på Paris Hilton's British best friend ;P
Skriver mer sen.


091016

FÖRLÅT FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN!
Hann inte göra nåt inlägg igår, och just nu hinner jag inte
heller skriva mer ! är med elin , skriver mer sen tror jag!


091014

Thjooo sötisar!
Ett kort och snabbt inlägg nu!
Sitter och pluggar til so-provet imorgon då :/ inte sådär jätte kul :S
Skolan var väll som vanlig tråkig och gick i slowmotion !
Skriver mer sen KANSKE!

091013 EEEliiin nn

hahaha thjogsgfgfsan i trosan !
Just nu är jag hos dampungen eliiiin nff det är hon som skriver sdalla fina bokstäver som gör detf
svårt att läsa bh xP
Hon och jag dampar loadsssssss
                          pussssytsysysy och kramfmmm allnha damppppungaaar!

091013

DAAAAMP skrev rätt så mycket sen dampa datorn
så allt försvan!!!! Så jag orkar inte skriva om så nu skriver jag en riktig kort version.

Nu sitter jag här framför teven nerdrogad (av alvedon) ,ska plugga snart , sen elin!
Utvecklingssamtal snart sköter mig bra nu ;P

hemma

Hej bloggen!
NU är jag hemma eftermitt elevens val (simning).
Jag är trött hungrig och sjukt utråkad!
Jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt... är som sagt va VÄLDIGT trött...

Nån som vill sova hos mig i helgen (ensam hemma så måste vara hemma :S)?
                                         Puss Puss Eran Sara

Ps. Ni glömmer väll inte att titta in på min och lollos sååå seriösa blogg? http://wannabelolloandsara.blogg.se

                                       


091012 trött!

Godmorgon sötnosar!
Här sitter en trött sara och skriver! Kunde inte somna inatt så jag somnade azz sent.

Idag blir det ju skolan :/ det är bara tråkiga lektioner idag. Sen efter skolan såhar jag ju gitarr och jag har ju veeerkligen tränat mycket på min gitarr läxa höhö...
Efter gitarren så bär det ju av till min lilla issa (precis som alla andra måndagar). Från issa går vi till simhallen och har vår sista lektion: Simning :/
Kan bara säga en sak, att åka vattenrutchbana(eller hur fan det stavas) i en termin och hoppa från hopptornen i en termin blir inte så kul :)
                                      Puss Puss

091011 blogg

hejsan! av allt jag skulle gjort idag så blev det typ inget :P
Städa rummet: X
Fixa bloggen: X
Plugga: X
Göra gitarr läxan: X
Va med lollo: V
Det enda jag gjorde som jag skulle gjort va att träffa lollo xD men vi hade kul
Kan man ju säga, gjorde en blogg tillsammans så den kan ni ju kanske klicka er in på :) http://wannabelolloandsara.blogg.se


twilight

sitter och väntar på lollo och kollar på twilight! Asså älska den! Bara längtar tills New Moon kommer!

How old are you?
17
How long have you been 17?
Awile
Ohhh älskar det!


skit också!

det går inte såbra med headern , så jag skiter i den just
nu och istället fixar jag mig tills lollo kommer :)

091011

Godmorgon sötnosar!
Upptäckte för ungefär 1 minut sen att varenda bild på den här datorn är typ kB när bilderna måste vara MB för att kunna laddas upp här på bloggen! Fan också... så himmla jobbigt! och inte vet jag hur man ändrar heller fall man  ens kan ändra!

Idag blir det att plugga, städarummet , ändra min header (kanske) eller att va med lollo. Har inte bestämt nåt men vi prata lite om det men men.

Ska dra och äta frukost

                              puss och kram

Körslaget

satt och kollade på körslaget. Tänkte att jag kunde lägga in en bra låt :)

en shopaholics bekännelser

Sitter och kollar på en shopaholics bekännelser, rätt såbra faktiskt.  Nästan slut är den tror jag.

Det blev inte att gå på bio med lollo och linn idag för jag palla inte xD Istället så träffa jag elin. Tror inte det händer så mycket ikväll heller ska nog bara ta det lungt och glo på tv och tjocka ner mig med chips och godis MUMS!

Imorgon blir det lollo eller att plugga får se.
Ska lägga upp bild eller nåt..
                                          Puss och kram

091010

Godmorgon !
Igår blev väll inte kvällen så jättelyckad, somnade i soffan vid typ 10 ;P Sen gick jag och lade mig och kollade på film vi 11 eller nåt. Va jättetrött igårkväll!

Idag blir det att träffa elin andersson. Och kanske bio med lollo och linn. Vi få se.

Måste dra och fixa mig och sen dra till elin skriver mer sen!


091009 Hemma...

Hemma nu (eller har varit det i 1 och en halv timma typ) varit hos älskade mela. Dampa lite med ebba också. Gjorde pannkakor med nutella i ock kladdkaka, fatta att vi höll på att spy så mätta vi va! Åkte lantisbussen hem (dom bor ju i nykil så man kan ju inte komma hem på nåt annat sen), älskar vekligen den bussen! dom är sååå
himmla sköna!

Vill igentligen inte hem men va tvungen för att bussen som går från dom dampar ju och allt. Buss fan kom just när vi hade mest damp typ :P Men men.... nu sitter jag här hemma med mamma och slappar framför tv:n. Ingenting roligt för mig ikväll...

ps. måste få in nån bild, det börjar se tråkigt ut!


091009

Hej bloggen!
Tänkte mig att jag skulle lägga i ett litet kort inlägg nu när jag har så mycket tid.
Idag blir det skolan , och efter skolan ska jag nog träffa mela och ebba. Kuligt kuligt. Är klar ska bara äta frukost. Skriver mer sen/imorgon men förhoppningsvis sen :P

Ps. Skulle laddat upp en bild men datorn dampa så vi få se sen...


091008

Så nu har jag ätit klart, pyttipanna med ägg FF hemme vettni, så nu kan jag skriva lite mer.
Först och främst måste jag säga att dethär är bara en tillfällig design (i alla fall headern).
Ny blogg typ 3dje eller nått, men den här ska jag verkligen försöka skriva i mycket mer en mina andra!
Idag har det väll inte hänt så mycket skolan tråkig som vanligt! dubbeltimma i so och lönnqvist som äääälskar mig! Haha , kollar på csi miami nu. azzz spännande nu!  hade tänkt att jag kanske skulle börja videoblogga men vi får se kanske kommer nån annan dag :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0