påväg hem

påväg hem från skolan ÄNTLIGEN FREDAG! häääärligt blir att dra till Lollo sen för lite chill men vi hörs väl. och bara så ni vet så funkar inte min blogg på datorn?! har blivit så som det var för några veckor sen men det gick ju över så får hoppas att detta försvinner också!;)

linn vill inte va med på kort....


chill

det är ändå rätt chill att bo lite på landet. En sidan av sär jag bor är landet, går man igenom en liten skog kommer man in till massor med hus och mer bebyggt. Ibland älskar jag det ibland hatar jag det men just nu älskar jag det!

btw mina planer inför imorrn blev inte alls som planerat.....


vg och glad!

YEY! fick vg på orienteringen!:) Började vid 11:54 så gick upp typ halv tio(buss fan gick as tidigt...) så orienterade jag. Stack till stan och köpte med mig sallad hem. Har ätit den och ska nu chilla i soffan är verkligen helt slut! Btw blev ingen träning efter orienteringen för båda var helt döda! haha puss puss:)

bild från min grova ångest imorrse


saknade vänner

ligger i sängen nyduschad och lyssnar på lite härlig musik ihopp om att jag ska bli på bättre humör. Usch vad arg jag är på allt och alla just nu.... serriöst grovaste ångesten på orienteringen är jättenervös!

sen blir det nog att träna med issa. Behövs efter denhär helgen... hehe ska nog sova snart så får man verkligen sova ut!


middag

middag ala svedberg! morötter och dipp.... haha

imorrn blir det att orientera(stavning?) med skolan och dumma som dom är har dem gjort så att man inte kan orientera tillsammans. TACK! hej jag har G- i orientering när jag gjorde det med folk hur FAN ska det gå själv...:'(

PUSS


HALLELUJAH

kärlek till att dem äntligen har fixat appen!!! fast den ät väl inte jätte bra men ändåå;)


HEHEHE

är på bra humör! Har fått min älskade väska som jag letat efter överallt i spanien har nu mina älskade föräldrar köpt med sig hem till mig!!! sen ska jag även imorrn titta på ett par gryymt snygga byxor som jag bara måste ha! eller bara om de är snygga på i och för sig;) Sen är jag glad för också för att jag är inte själv hemma längre! hehehehe
PALLA BILD

sarahjärtadior

inte märket dior då..

KÄÄÄÄÄRLEK till min katt som känner att jag känner mig forever alone så hon kryper närmare mig och ger mig sötaste blickarna (jag vet jag låter mongo men vem har jag annars än katten.....)
blev en gammal ful bild på min lilla tjockis.

redan gett upp...

har varit ensam hemma nu i några timmar och allt har redan gått åt helvete.... tappade all min kvälls mat så jag fick käka det lilla som var kvar i formen och nu sitter jag och äter mig mätt på ben och jerrys...
Känner mig sjukt lonley redan. Usch det är inte nice asså :/ hatar att bo ute i skogen i ett spök hus! Det kan jag ju säga också att det spökar typ också. helt plötsligt stängdes en dörr barre?!?! wäää jag vill inte va själv:(

hittar inte bildfan...

mittbena/vanlig? blond/brunett?


beslutsångest med hårfan mitt... så HJÄLP NU!
Mittbena eller Vanlig
Brunett eller Blondin?

Kom igen nu ALLA hjälp mig skulle uppskatta det till 100000

BRAAAA UPPIIIISSSS

Hej sjuklingen här!
Förkyld och ensam som fään kan jag säga.... känner mig halvt mobbad? Usch bilden som kommer i slutet av inlägget är ingen vacker syn. Sjuk Sara = FRUKTANSVÄRT!
Imorrn åker mina päron till spain och dumpar mig här:( NÅN SOM VILL FLYTTA IN TILL MIG?! aja jag har finfina vänner som har fixat överrasknings fiesta åt mig och bobbo, vet INTE vad som kommer att hända men jag vet att vi kommer skämmas...
Aha studiedag imorrn, så jag ska SOVA (bli frisk) och plugga.... FML! usch får se om jag pallar;) Haha vi hörs bejbs!
här kommer den......

mongo

fett mobbad alla är här i typ gäng så sitter jag här mobbad.... hehehe hej mobbad tjeeeej!

mopedkurs!

Sådär då har jag bokat en moppe utbildning redan imorrn faktiskt! Så imorgon blir det att spendera hela dagen i en lektionssal och lyssna på massor skit om moppar och sånt;) men det är det värt. Hittade en assss snygg ljusrosa moppe som jag vill ha.... Men jag har redan en röd, eller den ska vara röd. Det är min systers gammla och aa hon har ramlat ett antal gånger så den är heeeeelt uppskrapad på ena sidan men äh jag överlever nog med det;)
så ser min moppe ut;)

hehe

normalt inlägg nu faktiskt! eller jag ska klaga liiiite mer (på skolan)
THjoooo blöggen.
När ni läser detta är jag på min sista golflektion. Kommer sakna min yber snygga golflärare;) haha nejdå han är typ 30 men han har sjukligt fina ögon;)
Men den senaste tiden har jag ägnat all min vakna tid åt skol helvetet. Nån som vill byta liv med mig? eller åtminstonde göra mina läxor tack:) Men måste plugga när jag kommer hem sen efter golfen sen också så ROLIG BLOGG VAVA?
Haha jag har absolut INGET att säga så.... hehehe alla lägger till kungligt96 på wordfeud så ska ni få stryk på alfapet! hehe jag suger på det menmen;)
enbart för att jag saknar sommaren och min syster.

ännumerdjupatankarinlägg

sen när började alla bry sig så mycket om pengar, pris, märken, status? usch jag avskyr sånt! Varför ska alla helt plötsligt gå från svart till vit och ändra sig totalt. Jag menar vem fan bryr sig om du har en gucci tröja för 5000 när jag kan få en ganska så exakt lika dan för 100 spänn. Okej fall man känner jag måååste ha den för den är så jävla snygg och jag har inget märkes plagg och skulle älska att äga denna tröja för det finns ingen annan billigare variant. Eller nått sånt... men jag kan säga att jag AVSKYR det. jag vill att allt ska vara som förr.
En till sak sen NÄR började ALLA verkligen alla killar bli schteek? skjorta, pikeè och allt annat skit som alla börjat anväda. Jag saknar det när alla killar verkligen hade stil med sina snygga jeans och t-shirt eller nått. Men finns det nån kille som går omkring så nu eller? Nae eller i alla fall inte i linkan. Alla bryr sig om pengar och status (killar som tjejer). KILLAR BLI SOM VANLIGT IGEN!

usch... jag kan stolt säga att jag köper hellre nån kass och snygg tröja från gina eller bikbok för 100:- än att slösa alla mina pengar på nån dyr skit enbart för att det är ett märke.
Djupa tankar men börjar bli lite trött på linkan och all skit med staden.

aldrig i mitt liv

kommer aldrig klara det här om det ska vara i samma takt hela nian. Jag är helt sönderstressad efter ca två veckor. Jag har hur mycket som helst kvar på ALLT i skolan men jag fattar inte och sitter bara och stressar sönder och mår piss. fy fan jag mår piss av det här.

tv pucken!

sitter och tittar på tv pucken. Det är ganska coolt att se sina kompisar/personer man känner spela hockey live i tv höra deras namn räknas upp när dem gör nått eller så det är fan coolt! Har bara gått 10 min in i första period och det står noll noll så får se hur det går;) GO ÖSTERGÖTLAND! till lollo: DOM SA FORSLING NYSS! JAG KÄNNER MIG KANSKE COOL SOM ÄR KOMPIS MED HANS CHEYYY!



mopedbil

nu när man är 15 så får man ju ta moppe kort, vilket jag ska göra. Har redan en moppe men försöker övertyga pappa om att han ska köpa en begangnad moppe bil till mig:) asså det går hyffsat bra faktiskt! Har hittat en röd för 32 000 hehe han snackar om att sälja mammas bil för hon ska ha en ny så då tänkte jag att han skulle kunna köpa en moppe bil till mig:):)
Grecav Eke
vad tycker ni om den? skulle ni kunna se mig i den eller? bild från: BLOCKET.SE

it's my birthday we gonna party

Godkväll kära bloggläsare!
Har ni haft en bra dag? Det har jag och jag älskar mina kära vänner just nu för dem har bara varit allmänt bäst hela bunten idag. Men aa nu visar konto 7060:- så fattig är jag ju inte just nu i alla fall;) Men har tittat runt lite på hemsidor och det blir lite internet shopping;)
Fick sluta tidigare idag för att idrotten blev inställt så slutade 20 över två! den ni. Imorrn så ska jag träffa min ellen och sen på torsdag kommer jag behöva plugga som ett djur efter som att jag skjutit upp allt:) hehe. Mamma och pappa kom hem med mat från texas longhorn (jag bestämmde) feeeett gott
Nu ikväll har jag gjort klart spanska fan och pratat med min halvmobbade syster typ hela kvällen haha hon är för knäpp ibland asså men hon äger ändå!
Har sovmorgon imorrn så får se om jag hinner uppdatera imorrn ;) hehe puss
för ett år sen, har jag förrendrats?

köpa eller inte köpa?

tycker ni att jag ska ta och köpa mig det eller? okej big deal igentligen men ändå vad tycker ni? Det är från stylebytyra. Älskar hennes smycken och sånt!

Fjäder Extension Kary i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (HQ5)

15

min födelsedag.... kul att man har sån rolig släkt osv som inte ens orkar röra på röven utan ger mig pengar only! så vad har jag fått? pengar till och med av mina päron har jag fått pengar men fan vad kul!!!! okej jag låter som typ största jävla borskämda unge men jag börjar tröttna på det. Har enbart fått pengar sen jag var tolv och hur kul är det igentligen och inte få ett enda paket? ä skit samma. Ha en fucking awesome dag.... det ska jag försöka ha.

trött,uttråkad&stressad

nu ska jag duscha sen lägger jag mig nog i sängen och tittar på nån film eller nåt. Asså jag tror jag dör på mig själv! Skulle verkligen plugga den här helgen har det hänt? NEJ och imorrn får vi gäster för mamma fyller år och jag fyller på tisdag så då måste jag vara social med dem osv så nej inget plugg den här helgen heller ångest som fan kan jag säga!
hitta en bild från i våras!



that's right bitch

foto&redigering: jag

lämna sverige för alltid

fortfarande pissed off. lyssnar på musik och spelar gitarr i hopp om att det ska bli bättre men nej.
önskar att man bara kunde lämna sverige för alltid ta sina saker dra till usa för resten av sitt liv och aldrig ta kontakt med nån i sverige igen inte ens personerna som faktiskt betyder nått här! bara börja om på nytt och få en helt ny start där man faktiskt är värd nått? där nån faktiskt vill va kompis or what ever med en.. okej nu räcker det jag är bara jävligt lack just nu.... sorry men jag har damp och ALLA borde inte ta åt sig för det finns ändå mångs fina i mitt liv och ni kan igga det jag skrev!

you think you'r cooler than me

vad fan gör jag i sverige är fett irriterad på alla just nu! ååååå
ikväll.... blir det väl att plugga efter som att det verkar inte som nån kan göra nåt. KUL SOM FAN ASSÅ! kom ihåg alla behandla folk som ni själva vill bli behandlade! måste ta mig en funderare om jag kanske ska skita i att ta med nån dit. Ä det är dem själva som avgör hur dem är mot mig så?
tänker mig tillbaka till spanien ihopp om att jag ska lugna ner mig.

ångest.

ångesten kommer krypandes. alla måsten och alla borden. måste plugga borde plugga! Skolan står mig redan i halsen och jag kommer inte klara hela nia är redan helt över stressad. ångest

tillbaka blickar i arkivet

bara för att jag tittade in på lollos blogg och såg att hon lagt upp hemska och gamla bilder så kände jag hell yeah det gör jag med! Så förbered er på fula, dåligt tagna bilder!
vad mer behöver jag säga än kärlek till alla fantastiska minnen man får!!!

lina♥

idag åkte min älskade syster till spanien i ett år! depmode.... kommer sakna henne till tusen! ♥ men hon kommer nog få det bra fick höra att hon fått bästa rummet hos familjen med balkong och allt. Även att hennes "store bror" är skit snygg och 25;) haha jag är lite avis...
älskar dig och kommer att sakna dig syster! ♥

RSS 2.0