Dagen fråga:)



Vad gav ni till er mamma i morsdags present?

- Jag och min syster gav att mamma, jag och lina (min syster) skulle gå på sex and the city2 ! Skit bra se den:)

mums:)

äter pastasallad :)



100331



FAN VAD DÅLIG JAG ÄR PÅ ATT UPPDATERA!

Dagen fråga:)



Tycker ni att det var rätt låt som vann Eurovision song contest? :)

- Jag tycker det! Hon hade världens ballaste röst plus att hon var värdig att vinna!


100527

Hej huvudvärk...

Bajs vilket dåligt humör jag är på! jag måste plugga som en galning till no-provet och så har jag huvudvärk... därför har jag gjort chokladbollar! :D visstär jag duktig? så nu sitter jag och smaskar på dem och försöker plugga... BLÄÄ!


spark i äääset skulle behövas

asså kannån ge mig en spark i röven eller nåt? jag har fan varit hemma i typ.. 2 timmar och jag har gjort typ ALLT förutom att plugga! åhhhh

nu börjar jag dessutom bli liiiite stressad över att jag inte ens rört matten eller no:n eller so:n!!!! HJÄLP MIG!




...

dubbel moral är nog det ordet jag använt mest idag...

100526

BHUHUHU!!!

Vad fan har jag gjort med min dator asså?! allting är mega stort och massor! Nån som kan hjälpa? PLEASE!!

Usch dagen har varit hemsk men rolig också haha xD vi hade ju friluftsdag i folkungavallen vilket betyder bränboll och friidrott fast jag sket i det sista och körde bara lite halv serriös bränboll:)

Men ni blir det att slita hårt i plugget, sen har ju jag teater. 
        puss på stjärten!

lilla melodifestivalen

jag kommer ihåg hur jag varje år följde lilla mellodifestivalen! Haha gud...jag och en kompis skickade till och med in ett bidrag som hette killar. Jag minns så tydlig när vi stod och filmade vårt bidrag och jag minns refrängen och en vers!

"Killar det gillar vi killar det tycker vi om, om vi ser en kille så blir vi stört kära, det spelar inge rooooll om hur gammal han är bara han inte ä 15 eller ööver och så måste han va väldigt snygg!

Duuu du är så snäll, duuu vad jag gillar dej, duuu kan det bli vi två åhåhåhåh! "

Haaha shit asså. Jag har nu suttit och kollat igenom massor med gamla bidrag på youtube! Hahaha gud va kul asså!

 


100525

Hejsan:)
Det var ett tag sen men nu är jag hemma från spanien. Eller jag kom hem inatt så jag hade igen ork att uppdatera.

Jag har så himla mycket i skolan denna vecka så ni kan förvänta er ännu en vecka med skit uppdatering! men det är så mycket nu med skolan nu när vi slutar snart!

Men ska försöka få upp en video här på bloggen där jag visar huset(Y)


mot spanien!

Detta blir sisa inlägget för ett tag! För jag sticker till spanien som sagt va och jag hinner inte uppdatera imorrn.. Så ni får en videoblogg! PUSS


100519

DÅLIGT MED UPPDATERING!!! förlåt så mkt men jag har haft skoln och att packa! För jag sticker ju till spanien i morrrn!!!! WHOHO!!!

paus i pluggandet.

nu tog jag en liten paus i pluggandet.. usch vd det är tråkigt!jag pluggar skit länge men jag kommer ändå inte frammåt! bajs matte....

här får ni lite skit bilder bara


åhh härligt bara 1000 sidor kvar typ....

100517

puss på alla måste plugga!


100516

God morgon!

Somnade inte förens kl.04.45 imorrse... det hade tillochmed börjat bli ljust! haha så ni kanske fattar att jag är lite trött:P

Jag kan säga redan nu att min uppdatering idag kommer vara låg för jag har massor att plugga...usch tråkigt men ett måste! Så vi får se när vi hörs.
              puss puss


ny redigerat:)

jag gissar att ni känner igen denna bild nu :P men jag älskar den men jag har redigerat om den :)

vad tycks?


solat:)

Okej förlåt för att jag sket i och uppdatera men jag solade! Man får ju passa  på nu när man kan. Ska duscha snartoch sen kommer ellen och de och jag hade tänkt fråga fall jag fick fota ellen!:)


mot ikano!!:)

nu sticker jag till ikano:) outfit kommer kanske sen. Och lite bilder med eller? haha puss

100515

God morgon bloggen:)

idag ska jag inte göra så mycket ska ta och åka en sväng till ikano. Sen ikväll kommer ellen, lasse, disa och maja eller jag vet inte men nu ska jag duscha:)
        puss puss


min urtråkiga design!

Usch fattar ni vad less jag är på min design?! jag är så jäkla trött på den asså... varför kan inte jag kunna göra skit fina designer som alla andra kan? xD

Det känns som jag bara klagar på allt och alla just nu puss puss..


orkar inte...

jag orkar inte blogga just nu känner jag. jag är bara trött och på dåligt humör? eller ja vet inte men jag orkar bara inte! får se fall det kommer något mer inlägg annars skiter vi i det idag.
      
   puss på er och tack för alla fina kommentarer har inte orkad godkänna alla och så än men det kommer!

nu- ansiktsbehandling:)

nu sticker jag iväg på ansiktsbehandling :) ses sen puss!


100514

Hej hej:)

Vilka såg bellatyra show igår?! Faaaan vad jag blir förbannad de hade kissies som gäst och det ända jag kan säga är pinsamt.... USCH kolla på det om ni inte gjort det! SKIT BRA gjort bella och tyra!!!

Ni måste också kolla på eftersnacket del:1 i slutet där... gud va modigt gjort kissies!
Aja... jag tyckte att det verkade som om Alexandra kanske va en okej tjej men sen i slutet av allt ändrades det igen!
              puss puss

blogg tips

jag tänkte att jag kunde tipsa om lite bloggar som jag brukar läsa. Nu tar jag inte det vanligaste som kenzas och de (även om jag läser dem men folk vet nog vilka de är redan)

1.Lindas sminkblogg
  Denna blogg är väldigt rolig att kolla in på lite då och då. Linda bloggar mest om smink. Jag suuuger på att sminka men det är kul att kolla in och drömma om att man skulle kunna göra så som hon gör!
  Sjukt fina sminkningar (säger man så?)




2. Febbs
   Louise skriver febbs.se kollar in på denna blogg minst tre gånger om dagen. Febbs bloggar om mode, eller asså hon bloggar om sina outfits och tipsar om kläder. Mycket bilder vilket jag tycker är viktigt! (även om inte min blogg har det xD)  Väldigt söt också! älskar hennes blogg!


3. Conler
 Conler skrivs av en tjej som heter Madicken. En väldigt...vad ska man säga...stark? tjej. Hon skar sig förut men har lyckats ta sig ur det. Jag tycker att alla ska kolla in på denna blogg! Skriver om sitt liv och sånna grejer.   Kollar på den här bloggen dagligen :)

Jag gissar att hon har högerklicks skydd men gå in på bloggen för bilder:)

4. Frida
   Frida skriver om mode och tips på kläder och visar även sina outfits. Brukar kolla in här då och då för att få lite insperation. Ungerfär som febbs mycket bilder och fina dessutom för hon är väldigt söt!




ansiktsbehandling



Imorgon ska jag på ansiktsbehandling på nettans. Jag har ju grejer på mina kinder och hudläkaren sa att det kanske kunde bli bättre med ansiktsbehandling så mamma bokade tid till mig och min syster :) ska bli härligt förutom att de ska göra por (stavning? xD) rengöring...

har hört att det ska göra lite ont haha jaja jag får väl försöka stå ut!

bilder från teatern:)

Lite sneakpeaks från teatern inte de bästa bilderna men men:P
Ni får ta och kolla på den också!

Hela juli, på hållgården i gamla linköping 20:- barn 40:- vuxna man behöver inte boka utan det är bara att komma dit.





svar till astrid!!

JAAAA ASTRID!!!! jag är såååååå på asså!! fy fan vad kul jag är så piiiiiiiiiiippppp på!!!!!!! HAHAHA

Till alla som inte fattar vad jag pratar om: Astrid sa att hon hade hittat massor med ställen som jag kan fota henne på vid hennes pappa! och hon undrade fall jag var på:)


100513

God morgon bloggen:)
Har alla sovit gott? Det har jag kan jag säga! Förutom att det åskade och blixtrade och spö regnade igår kväll... varje gång det blixtrade till så lös hela rummet upp typ xD men det är lite mysigt att höra när regnet smattrar på rutan men usch på åska och blixt!

vad ska alla göra idag då? Jag ska bara slappa och ta det lugnt för vädret är piss!! blir nog bara att mysa och plugga lite... thihi fall inte någon vill hitta på något ?:)



teater sen:)



Jag sticker på teater om ett litet tag men vi hörs kanske efter det:)
 Puss puss

pytt i panna





Pytt i panna och fun light saft blev det till lunch! haha roligt inlägg? nej...

Jag måste bara säga en sak att jag tycker att sockerfri saft är myyyyycket godare än sockersaft:P haha för "sockersaft" är så jävla kletig och för söt tycker jag! Smaka fun light mycket godare!

lunch!



Jag måste äta lunch nu men vad ska jag äta? Jag ORKAR verkligen inte stå och laga världens måltid utan något snabbt gott och enkelt ge tips!


foto sugen!



JAG VILL FOTA NU!!!

Astrid....du vet vad jag vill göra grrr HAHA nae men puss JAG VILL FOTA!

100512

god morgon bloggen:)

En vääldigt trött sara här...jag vaknade för ett tag sen och hämtade pappas bärbara dator och satte mig i sängen och tog lite kort och så... så bilderna under är på en väldigt trött, nyvaken, heeeeellt ofixad sara xD haha njut!



det enda jag kan säga om denhär bilden är  H A H A H A


missning person



kollade nyss på missing person. fan vad hemskt det va ens bror som varit borta i fem år och det kunde inte hitta honom så nu gav de upp och tog det som om ha var död! USCH...

och sen va det en till kille som var 50 som varit borta i...kommer inte ihåg men ett tag och det slutade med att det frågade fall någon sätt honom och hans pappa grät när han sa typ fall "du ser det här kom hem eller ring så jag vet att du är okej!" då började jag fan typ tjuta!!

chokladbollens dag?



är det chokladbollens dag idag? det va nån som sa det så jag sa det till mamma:P Och man tar ju varje tillfälle i nytta fall man kan få en chokladboll! asså jag vet inte vad jag babblar om men xD


100511



Nu sitter jag här med min älskade safari yogurt! Asså denna dag har jag bara varit glad! et inte varför men jag är bara glad, kanske beror på vädret? kanske beror på att det va sista dagen iskolan för denna vecka? kanske beror på att jag ska till spanien nästa vecka?

Haha jaja jag är bara glad!

100510

jag har inget att skriva och är INTE på humör.

låg uppdatering!

min uppdatering idag och andra dagar har varit väldig dålig! Jag vet inte varför... jag känner att jag uppdaterar för att jag måsten för att jag vill..

mm..hörs imorrrn

100509

hej!
Igår kväll upptäckte ag hur jävla bra eenie meenie är!! Har ni inte hört den lyssna på den då! Det är med sean kingston och justin bieber.

Jag har lärt mig den på keyboard nu så jag ska lära mig den på gitarr också:) thihi hörs sen!


oj.




Haha jag skulle ju städat rummet men jag somnade så mitt rum ser lika fult och stökigt ut som det gjorde förut!

Men asså jag var så jävla trött för jag har haft teater i 6timmar och ca.5timmar har jag STÅTT PÅ SCEN och liksom jobbat rumpan av mig!

hola amigos

hola I'm masion jetzt!

Haha jag lyckades få in fyra språk i en mening OMG! hahaha xD aja men nu är jag hemma. Men jag måste städa rummet för det ska komma hem folk till oss ikväll som vi aldrig träffat förut...aja men hörs!
                         puss psuussssssssss

100508

god morgon!

Eller varför skriver jag ens för? Ingen vettig person är väll vaken åhär dax på en lördag! Men jag ska strax sticka till heldag teater som jag inte alls är peppe på.... jag är INGEN morgonmänniska kan jag säga...

Hörs när jag kommer hem.
                      puss puss


100507

Heeeeejjjjj :)

Detta lär bli det ända inlägget jag gör idag. För snart ska jag sticka till lambohov och ha kul:) men jag har inget att skriva så ha det så bra så ses vi imorrn:)
          PUSS

mys med bästa imorrn





ELIN ÄR SÖTAST!!





Imorrn blir det att grilla med dom bästa:) kommer säkert bli skit kul bilderna är föresten från valborg.

100506

Hej stressad!

Måste dra till skolan NU! PUSS

huvudvärk...

hej det blir nog ingen mer uppdatering idag för jag har väääärldens huvudvärk!! och jag måste plugga så vi hörs imorrn


100505

tjatja saragirl här:)

Haha jaja :P nu sitter jag här och äter plättar(HUNGRIG SOM FAN!) och ska snart kolla på top modell sen så ska jag med mamma och handla så vi får se när jag uppdaterar igen:)

Håret blev okej...inget mer än okej. Men jag orkar inte ta bild för aa haha.
                     puss puss

lockar håret:)

nu ska jag ta och locka håret. Ska försöka få äkta kenza lockar lycka till säger jag bara! lär ta typ tusen år! haha jaja ni får kanske se resultatet imorrn eller nån gång
                puss puss


pluggar no...

är verkligen på dåligt/deppigt humör pga vissa själ(stavning?)... jaja och så måste jag plugga no! usch..

ACID RAIN IN MY AZ!
                                    


safari yogurt? SMAKA!

åhh jag sitter här och njuter och äter min älskade safari yogurt! Har ni smakat? Om inte kan jag säga att ni missat något!

Det är en barn yogurt utan bitar (blä på bitar) som finns i olika smaker. Mina favoriter är BANAN!, persika och hallon:)

Jag skulle kunna äta tuusen av dessa MEN problem..jag är laktosintolerant (lite) men jag äter dem endå(Y)

SMAKA!


100504

God morgon sötnosar:)

Nu ska jag alldeles strax gå till bussen för att åka till skolan... Men jag får tänka positivt det är skit bra väder ute:) solen lyser och himlen är blå (va det är skönt att leva då) haha jaja men vi hörs efter skolan. Vet inte när men vi får se!
               puss puss

min bloggdesign.




mm...jag börjar tröttna lite på den kan man säga! mörk och trist. Jag vill göra det "vita" (det som är vitt på bilden) bredare, asså jag vet inte fall ni fattar men säg till fall ni vet hur man gör.

Ni får gärna ge tips på hur ni tycker min design ska se ut coh så :)


dagen outfit:)



thihi tänkte att ni kanske ville se vad jag hade/har på mig idag? eller? haha jaja ni får se det puss


fredag?!

asså är det någon söt liten unge som ska va med på fredag som kan säga till mig var/när/hur/vad vi ska göra :) thihi :D


100503

Hej hej alla vad gör ni då?

Själv sitter jag här och tråkar och gör...inget:P haha så ni kan ju gissa vad jag har att skriva? INGET! jaja

Kan ju säga att jag skämdes lite när stod och väntade på bussen för att en viss hubbe sprutade rosa färg i huvudet på mig... haha det skulle varit okej fall jag stod med någon men nej jag stod där själv och såg ut som ett jävla pucko... HAHA
          puss på rumpan!

MIN ROSA FLÄCK (Y)

tråkiga bilder

ett skepp kommer lastat. Med vadå? Tråkiga bilder:P






FRÅGA INTE VARFÖR JAG TAGIT KORT PÅ MINA FÖTTER ELLER GRÄSET! xD


ute på altanen IGEN!

haha aa nu är jag ute på altanen igen:P men jag älskar verkligen att sitta här och inte göra något! Jaa, men nu sitter jag här och kollar på den spanska ikea för att jag MÅSTE hitta saker till mitt rum där nere! Gud...vi kommer ha det jätte stressit när vi är där:P

Jaja jag sitter i alla fall här och längtar efter glass! fan vad gott nu asså...tänk dig ben&jerry eller en GB sandwich..MUMS!
                    puss puss



Bild från igår:)

100502

God morgon.
Idag är det världens finaste väder. Så jag ska ut och lägga mig och sola. Så uppdateringen lär vaa rätt så låg idag:)

Jag tycker att blogg.se ska fixa så att man kan ha tidsinställdainlägg! för tänk liksom idag närjag vet att det kommer bli dålig uppdatering d kunde jag bara gjort ett inlägg nu och satt det på kanske kl.13.00?

Jag ska nog skriva till blogg.se om det.
Vilka tycker att man ska kunna ha tidsinställda inlägg?


film mys

nu lir det film mys med mamma och pappa. Lina har ju fortfarande kompisar här så vi ska hålla oss undan xD haha så vi ska sätta oss och kolla p the ugly truth(stavning?) och lite andra filmer :)


bebis videos in my heart!

jag har ängnat min eftermidagg åt att kolla på gamla bebis videos! Gud jag älskar verkligen att göra det. Man tar fram det någon tråkig eftermiddag och bara sitter och skrattar!

Gud det är så kul att höra hur mycket man bubblar vid 3års ålder och så. Min syrra pratar så jävla gulligt asså när hon var tre! shit...

Snart ska mamma,pappa och jag stickain till stan för att äta för syrran skulle ha kompisar här så fick inte va hemma men vi hörs när ja kommer hem sen:)
                          puss puss


ute på altanen

sitter ute på altanen nu och väntar på att mit godis ska komma hem!! haha när jag hämtade cyklen och allt hoss linn så köpte vi lite godis som mamma tog med sig så man kan säga att jag väntar på dem :P

Jag vet att bilderna är verkligen hetast men jag är jävligt trött och sleeeten :)
              puss puss



mjukis kläder!

har verkligen ingen lust att sätta på mig kläder idag! jag går omkring med mn stora rejmes t-shirt och ett par mjukishsorts och önskar att jag kunde gå omkring så hela dagen..

Men det kan jag inte för jag ska till linn snart och lämna hennes mobil, tröja, hårspänne och jag ska hämta min mobil och min cykel!

Smart som ja va så glömde ju jag min mobil hoss linn igår! FATTA VAD TOM MAN KÄNNER SIG UTAN DEN! så när jag skulle åka hem så fick jag låna söta linns mobil TACK!

100501

God morgon alla!
Är ni vakna än? Nu är i alla fall jag vaken. Gud vad jag var trött igår kväll asså! Nu när jag är vaken och så och jag har tänkt lite på gårdagen så kanske den inte blev så failad?

Såklart vissa saker blev ju failade men aa...
            puss puss

100430

eller ska jag skriva 100501?

Aja n är jag hemma från vendela och jag är svin trött! vet inte varför så ni får höra allt imorrn (idag?) och se bilder och sånt :)
       puss puss

RSS 2.0