Sista inlägget för iår:)

det här blir det sista inlägget för iår:) jag kommer försöka skriva mer under nästa år(som ni ser på mina nyårslöften för bloggen:P) och mer roliga saker:)

ÅRETS SISTA OUTFIT:

ÅRETS SISTA NAGELSTYLING:




Jag hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg under nästa år, och jag hoppas att ni kommer ha en fantastisk kväll:) Det här året har varit riktigt roligt med massor teater och filminspelnging och så:) Och jag hoppas att 2010 blir lika roligt om inte roligare.

Hoppas ni fattar att jag älskar er läsare:)

                                                Lots of Love
                                                                Sara




nyårslöften


sköönt

oh vad skönt! när jag vakna igen var huvudvärken borta och jag var på riktigt bra humör igen:) nu har ja precis tagit bort min ansiktsmask så nu ska jag väll ta och läsa lite bloggar och smörja in ansiktet och lite sånna saker sen blir det att fixa mig:) kommer nog inte bli så mycket mer uppdatering här men något mer inlägg kommer ju såklart:)
                                puss puss

huvudvärk....

jag går och lägger mig igen, dagen har börjat bajs. Så jag lägger mig och försöker få bort min HUVUDVÄRK och hoppas att när jag vaknar är allt bra igen!
                   


091231

SISTA DAGEN PÅ ÅRET:)

Idag blir det bara att slappa så man orkar ikväll, men jag ska ta och göra ansiktsmask och sånna saker. Bara ta hand om mig själv (xD) thihi, aa fast jag fattar inte varför jag gör det för det lär ju bli sisådär ikväll. Det är jag och tre killar erik 13, ludde ?typ...10 och (jag tror) kalle 17. Så jag lär ju ha gryyymt kul!

Varför kan man inte var äldre så mamma och pappa fattar, att jag tänker inte supa mig full och göra massor med skit, jag vill bara hänga med kompisar och ha en bra nyårsafton...

Men men jag kan ju inte säga att det kommer bli tråkigt för det har ju inte hänt en, så det kanske blir azz roligt? vem vet...
                                            puss puss


min nyårs tröja, ni får se hela outfiten(stavning?) ikväll (tror jag:P)


SORRY!

förlåt för att jag varit så sjuuuukt fålig på att uppdatera idag! jag skäms...

Nu ska jag i allafall ta och sätta mig frmaför tv:n och kolla på VICTORIA SECRET FASHION SHOW 2009 :) det ska bli spännande, men man lär ju bli gryyymt avundsjuk på alla snygga trosor och så :)

Imorrn är det ju nyår, och det lär bli tråkigt! för det är nog bara jag och erik som är"barn" och som inte får gå ut och va med kompisar och så:/ fast jag vet ite för ida kanske är där så då blir det ju lite roligare iallafall:)

Men nu ska jag ta och sätta mig vi tv:n som sagt va, men vi får se fall jag skriver mer eller fall dethär blir sista inlägget för idag:)
                             puss puss



 BILD GREJ FUNKAR EJ!

slappt

tror att det blir en slappis dag, så man är utvilad till nyår:) men nu ska jag lägga  mig och dega framför nån film eller nåt:P


091230

NYÅRSAFTON IMORRON!

Förlåt för jag inte uppdaterar förens nu men, datorn har dampat. Jag måste fixa mig lite sen uppdaterar jag mer, just nu ser jag på top model. Vi får se vad som händer idag men jag skriver mer sen:P
                             puss puss


hemma:)

nu är jag hemma från ellen, men jag tror inte att jag uppdaterar mer idag för jag kollar på Legally Blonde (eller hur det stavas:P) så ni får nöja er med den uppdateringen som ni fått idag:)

Jag köpte ju (som jag skrev förut) 3 naglack och 2 par trosor:) men nu kom mamma hem med en tröja från monki som jag bara ÄÄÄLSKAR! den blir det att ha på nyår:)

Nehe men nu ska väll jag ta och fortsätta kolla:)
                                     puss puss




 ASSÅ ÄLSKAR AXLARNA PÅ TRÖJAN!


puss

jag komnmer nog inte hem förens vid 9 typ så då får ni mer uppdatering hoppas ni klarar er utan uppdatering ett litet tag:) men så länge kan jag lägga ut en lite låt:)


hemma hos ellen:)

nu sitter jag här hos ellen, har precis kommit till henne från en liten tur på stan där det blev att köpa 3naglack och 2par trosor:) thihi men ni får bilder sen:)

Nu ska jag vara social mot ellen:)
                                       puss puss


091229

nu drar jag till ellen, har lite bråttom så byee. Får se fall jag uppdaterar mer under dan eller fall det blir när jag kommer hem:)
                puss puss


BILD FRÅN IGÅR

CSI NY

kollar på CSI NY, som ni kanske har fattat är jag en nörd av alla sorters CSI:P japp men får se fall jag skriver mer. men jag tror inte det:)

Imorgon ska jag träffa Ellen, hon frågade fall inte vi kunde träffas så vi ska träffas imorrn:)
                                                          puss puss


bild från förut:)

nagel tänk:)

tänkte att jag skulle slå mig ner på golvet och "skissa" (om man nu kan säga så om naglar) lite ideer på naglarna:)

Nyårs naglarna är ju klara, men hur ska jag ha naglarna när skolan börjar? hmm... nu måste jag sätta mig ner och tänka:)


Såhär ser ju mina naglar ut nu:) lite slarvigt

SHOPPING!

hemma igen efter en dag med shopping och lollo:) blev inte så mycket shoppat bara 7 naglack och 2par trosor. Hahaha aa ni hörde rätt 7 naglack:P men fråga lollo, när man väll börjar köpa naglack så kan man inte sluta:P

ja jag har inte så mycket mer att säga ska slappa lite nu men skriver mer sen:)
                                             puss puss

P.S vill ni komma till lollos blogg? gå in på http://louuuuiseeee.blogg.se





091228

hej hej, skriver bara lite snabbt nu innan jag ska dra:) jag och lollo ska ju till stan idag och shoppa loss! vi är såååå TAGGADE! så nu ska pengarna som man fick i julklapp försvinna!

bara för att vi är så taggade kommer vi säkert inte hitta nåtxD men men :)

Skriver mer när jag kommer hem<3 efter som att jag fortfarande inte fattar mobilbloggning eller vad man ska säga :P
                                 puss puss




FÖRLÅT FÖR DET HEMSKA HÅRET!
                   


lockigt eller rakt

vad tycker ni ska jag ha lockigt eller rakt imorgon?




design:)

så då va det avklarat, vad tycks om min nya design? vet inte fall jag ska ha så. men nu får jag ha så tills jag kommer på nåt nytt:)

Nu har jag suttit med dethär på dagarna lite så vad ska jag göra nu när jag är klar, haha nae då men imorron ska dom två sjuuukt shoppingsugna ungarna ut. Nån som kan gissa vilka? joo JAG och LOLLO vi är så sjukt taggade!:) så nu ska vi shoppa loss! haha xD

Ja vad gör alla då? för jag har sjukt tråkigt! så smsa eller ring gärna :)
                               puss puss



vad tycks om headern?

hemma

nu är jag hemma igen från ingrid och stig, det var väll inte det roligaste jag varit med om men man får vara artig:)

Nu sitter jag här med kusinen, ska försöka testa lite grejor med designen:) men jag skriver nog mer sen.
                                       puss puss

bye bye

nu drar jag till ingrid och stig :) alla från jul är bjudna dit till lunch så nu drar jag men ni kan få lite bilder på hur slapp jag ser ut idag:P
håret i en knut, legging, en tröja, och min stora mjukakofta :)

Pappa kände att han kunde förstöra lite för mig:)





Ni kan få en bild på min nya rosett, från gina tricot. Som jag fick i
julklapp från syster min :)


091227

godmorgon eller man kanske ska säga goddag?

Ja ja jag gick ialla fall upp för en timma sen, och nu sitter jag här dödts trött! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men det lär väll sluta med att jag tar typ....  tusen egobilder:P hihi

Men nu måste jag ta och fixa mig för sen vid 14.00 så ska vi åka iväg. Måste dra för nu kom mormor:)
                             puss puss



klart:)

så nu är naglarna torra och klara, blev lite slarv jobb för jag orkade inte riktigt men men:) här kommer det två bilder också:)



kanske inte de bästa bilderna, men jag orkade inte ta om :P

Blått naglack: H&M
Rosa naglack: Depend
Glittrigt naglack: Viva la diva

Det här blir sista inlägget för idag. Ska ta och hoppa in i duschen (eller hur det stavas, stavning är inte min starka sida) nu sen borstar jag tänderna sen blir det att krypa ner i sängen. Troligtvis sätter jag nog på en film som jag sen kommer se typ....10min av :P för troligtvis kommer jag somna efter 10min:)

Jaja puss puss och godnatt alla mina små söta läsare (även fast det kanske inte är så många så ger jag inte upp, nu ska jag försöka ta mig över 10besökare varje dag)

naglar

hej hej har ni sett min nya kategori? Sara's nails:)

Aa här kommer det komma bilder och videos och annat på vad för spännande jag hålle rpå med mina naglar:) Det mesta har jag tagit insperation från Foki, hon gör jätte coola, udda, och roliga naglar så där tar jag insperation. Det matrial jag använder beställer jag mest från internet förutom naglack som de flesta kommer från viva la divas snygga naglack:)

Men just nu får ni inga bilder för jag försöker torka mitt naglack men det kommer det kan jag lova:)
                                     puss och kram

hemma :)

hej hej, förlåt för den dåliga uppdateringen den senaste tiden men jag har bara varit så upptagen med kusinen och att fira jul och allt, men jag ska försöka bli bättre:)

Nu har jag kommit hem från stan, blev inget shoppat ska ju shoppa med lollo på måndag så jag sparar pengarna tills dess :) eller joo det blev nåt shoppat föresten. men det var när vi åkte hem (mamma,pappa och lina kom och hämtade mig), vi stannade på net on net och jag gick och kollad elite på kamera prylar och så såg jag att dom hade extrapris på ett KAMERASTATIV! så det köppte jag 299kr för ett stativ som kunde bli 1,60 hög :)

Så det var nått jag blev överlycklig för:) men nu tvingar mamma mig att leta efter mitt busskort :/
                                       puss puss



091226

hej då nu drar jag till stan med vendela :)<3


hälften gjort, hälften kvar att göra


slappis:)

hej hej, nu har jag vaknat till liv lite. Hela dagen har jag typ varit halvdöd! jag har varit så sjukt trött. Jag åkte ju hem till lollo och slappt blev det kolla på film i typ 7timmar xD Ne inte så mycket men länge va det ialla fall.

Tänkte att ni kunde få veta vad jag fått i julklapp :) en mobil,en ipod nano(senaste modellen med kamera),3100kr,present kort på kicks, en rosett, vantar, tre linnen, en tjocktröja tror att det var allt. Som ni kanske fattar va ju inte det från bara en person utan typ 10?

Ni får lite bilder från igår men det är inte alla utan bara några från typ första halvtimmen eller nåt (kanske lite tråkiga bilder men men:P)

Christer


Tommy


Stig


Folk


jag,pappa,lina


Lina,stig,tommy


Jag

 


091225

hej hej, jag kör en snabb liten uppdatering innan jag drar. Nu ska jag och lollo slappa, vet inte hos vem men jag uppdaterar mer i eftermidagg/kväll :)

Puss puss



20.40

hejsan tänkte att jag kunde uppdatera lite nu :)

Nu har vi ätit, öppnat julklappar, kollat på kalle anka och gjort massor med annat :)
Men jag kommer inte skriva så mycket mer idag kanske kommer det bilder men annars så tror jag att det här blir det sista för idag:)

Jag har fått en mobil,en ipod nano med kamera, vantar, pengar, presentkort, tre linnen, en tjocktröja... hmm aa jag tror att det var allt med bilder kommer idag eller nån annan dag tror jag:)

Hoppas ni har/får en fantastisk julafton, ni kan gärna slänga in en kommerntar om vad ni fått eller nåt roligt som hänt eller nåt annat :)
                                        puss puss

GOD JUL! :)<3

aa jag har inte så mycket mer att säga en God jul! Hoppas ni får många fina presenter, och en rolig, mysig och trevlig dag. Själv har jag precis ätit lunch och sen vid 15.00 så blir det ju KALLE ANKA! sen blir det julklapps utdelning, thihi. JAG ÄLSKAR JULKLAPPAR (man växer nog aldrig ifrån det :P)

Föresten har jag fixat så nu går det att kolla på den andra videon också :)
Jag kommer nog inte blogga så my6cket idag utan det kanske bara blir nån/några gånger till fö vem har tid att läsa bloggar på julafton?

Ha en fantastisk dag alla mina underbara läsare!




sista inlägget för idag :)

aa som rubriken säger sista inlägget för idag :) och då kan jag ju passa på att säga att imorgon kommer inte jag uppdatera förens rätt så sent typ 12,13 eller nåt sånt :) för på morgonen ska bara familjen mysa (som man gör på julafton) sen måste jag fixa mig och städa rummet. Och aa mitt rum är ju bara liiite stökigt xD

Men jag kan ju iallafall lägga uppd en andra videon eftert som att min käre lollo tyckte att småbarnen kunde behöva lära sig lite nya fina ord xD

MEN HA INTE SÅ HÖGT LJUD PÅ FÖR FINT ÄR DET INTE!


avslutnings damp hos elin!

Okej den kanske inte är så rolig som den andra är men, jag tänker inte lägga upp den andra nu iallafall. Vi får se fall jag ens gör det för min söta lilla lollo sa lite saker som inte va så fina HAHAHA så fall det är ''mindre'' barn som kollar så... aa men den kanske kommer sen.

HÖJ LJUDET!


bilder från igår:)

VARNIG! FÖR DAMP BILDER xD









 VETIFAN VAD JAG GJORDE MED MIN MUN DÄR PÅ BILDEN XD






 MIN JULKLAPP FRÅN ELIN :) TACK GMN!








Melba.se

grejorna som jag köpte på melba:

Jag vet att det är en dålig bild, men det är tomtar:P







Danföredopparedan

EN DAG KVAR! till julafton och VENDELAS födelsedag:)

Hejsan, det blir en snabbis nu för jag ska fixa lite bilder från igår och bilder på sakerna från MELBA! jag har fått dom perfekt för det var ju en sak som jag skulle ha på julafton så TOPPEN!

Nae men nu måste jag ta och fixa bilderna och lite videos och så:)
                                                           puss puss

VILKEN DAG!

aa vilken dag, sjuuukt roligt men jag kan inte beskriva vad vi gjort asså xD Men jag kan säga att någon dag så kommer det bilder och videos :)
           
Men nu måste jag ta och vara social med kusinen och faster :)
                                                    puss puss

091222

Okej nu sticker jag till elin för att göra våran årliga avslutnings dag :) det är skit kul det är jag lollo och elin som käkar godis och chips och glot på film och dricer läsk, tar massor med heta bilder, babblar och har SKIT KUL! så det kommer bli dålig uppdatering idag :)
                                              puss puss

JULKLAPPAR!

nu är jag hemma från stan(IGEN!). Vi köpte massor med julklappar(mest tioll småbarn xD). Men det här blir nog sista inlägget för idag, för nu ska tomten jobba. Jag måste slå in massor med julklappar :P
                                                    puss puss

 VARFÖR?! VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER!!!

med lollo

thjoo, nu sitter jag här med lollo och väntar på att elin ska ringa. Vi kom precis hem från stan. Det blev att shoppa de sista julklapparna, så nu är allt klart :)

Jag och lollo väntar på att elin ska ringa hon skulle bara hem och äta men sen blir det kuligt med flickorna mina :)
I kväll sen blir det att åka in till stan och shoppa lite, det är typ öppet lite längre eller nåt :P

                                      puss puss

091221

Godmorgon alla söta blogg läsare :)

Nu ska jag börja och göra mig iordning för vid 12.55 går bussen som tar mig in till stan. På stan ska jag möta elin pelin och lollo, för alla har ju inte slutat en HAHAHA xD Förlåt fölåt men de slutar imorgon. På stan ska vi kolla lite julklappar till varanndra (jätte bra när dom andra är med xD).

Ikväll sen så tror jag att det blir tomtenatta inne i stan, nån som ska dit? Jag tror jag ska dit  :)

Kusinen skulle ju kommit idag men det blev ändrade planer så dom kommer imorrn! kuligt kuligt har ju inte träffat henne på 1? 2? år jag kommer inte ihåg:P enda från Nya zeeland kommer ju dom ifrån, så det ska bli kul :)

Ne men nu ska jag ta och börja fixa mig så jag inte missar bussen sen (även fast det är ett tag kvar):P
                                
                                                        puss puss


GAMMAL BILD!


jullovet!


heeeta bilder!

innan jag drar tänkte jag att ni kanske kunde få några riktigt heeeta bilder på MEJ haha. Ni får faktiskt stå ut med hur jag ser ut idag för jag orkade verkligen inte fixa mig mer xD









fix fix :)

nu ska jag fixa mig lite (eller fixa om mig skulle man ju kunna säga :P) och sen så blir det att åka till wiboms. Emma fyller 18 så vi ska gratta henne :P får se fall jag uppdaterar när jag kommer hem:)

Ja nu har elin åkt hem, sjukt kul måste jag säga att vi haft bby! somvanligt när jag är med henne så blir det ju lite damp och så :P Vi åkte pulka och ramla och snubbla genom skogen, men jag måste börja fixa mig nu så
                                   puss puss


bert

nu sitter jag och elin och kollar på bert och äter pytt i panna :) thihi men nu måste jag fårtsätta kolla så puss puss:)

P.S det går inte att ladda upp bilder just nu :S vet inte varför

091220

thjoooo :) nu blir det bara ett snabbt litet inlägg för jag måste fixa mig.

Idag ska jag träffa elin andersson :) trevligt trevligt så jag måste ta och fixa mig nu så
                                        puss puss

sarahjärtaastrid

bara för att jag saknar astrid så mycket så har jag fixat lite med några bilder från en dag som jag ALLTID kommer minnas! JAG SAKNAR DEJ MASSOR GMN! KOM HEM SNART!



lång promenad

nu är jag inne igen efter en lång promenad med familjen. Lite i kvarteret och sen ett varv i spåret. Riktigt kall men väldigt mysigt och skönt :) tog lite bilder tänkte att jag skulle lägga upp dom. Nu blir det väll att spela kort med familjen, vilken familje dag det varit xD

det regnar inte utan det snöar :P




en kall men glad sara var det som kom tillbaka efter promenaden:)


hemma

nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på ikano huset :) jag kan inte skriva vad jag köpt för det är bara julklappar xD men jag försökte hitta något till mig men jag hittade INGET och då menar jag INGET. ja ja man kan ju inte hitta nåt alltid :P

Men nu ska jag ta och slappa lite och så skriver jag nog mer sen :)
                                           puss puss

091219

BARA  DAGAR KVAR TILL JULAFTON och jag har inte köpt en enda present! :S liite stressande. Men idag så ska juag åka till stan eller ikano och leta julklappar :) men nu måste jag städa klart mitt rum men jag får se fall jag skriver mer innan jag åker till ikano/stan eller fall jag uppdaterar mer efter:)
                                               puss puss


Måste bara säga att det är -16! iceee cooold!


091218

Hej hej, det blir kort inlägg idag för jag är så trött. Tror inte att jag skriver mer sen.

men idag hade vi skolavslutning, och jag tog massor med bilder men dom kommer någon annan dag ::P
                                                     puss puss



091217

thjooo där i kylan! det är sviiiiin kallt! här är det -14! sviiin kallt asså. Idag hade vi grejer i campus hallen jag tycker att det är skit tråkigt men det kan ju bero på att jag inte tycker om sport så mycket så :P

Imorgon är det skolavslutning JIPPIE! men jag har inget och då menar jag verkligen inget att ha på mig:/ så det blir väll typ jeans och ett rött linne eller nåt. Ska fixa mig hos issa innan, tror att vi kommer ta lite bilder men det får vi väll se :)

Nu sitter jag och glor på harry potter 2 haha xD igår kolla jag ju på 1:an nae men vi får se fall jag skriver mer eller fall det här blir det sista för idag:)
                                          puss puss




bild tagen för några dagar sen, så nu är det mycket mycket mer!

vad hände?

allting gick så snabbt plötsligt var det inte
vi två längre... jag saknar det så mycket
när du och jag gick hand i hand
du och jag... det skulle bara vara vi
det kändes så rätt. men tydligen inte
för dig för du lämnade mig ståendes
alldeles själv stod där utan dig kände
mig så jävla tom utan dig!

Vad hände, vart tog du vägen?

091216

hej hej, nus itter jag här med datorn i knät och kollar på harry potter. Jag  måste säga att jag har blivit ett riktigt hp fan :)

jag är rikigt trött så vi får se fall jag skriver mer men jag kan skriva en sak till. Att det var skiiit kul igår! asså på teatern.

föresten så kan jag säga att imorgon så kanske jag inte uppdaterar alls för vi har idrottsdag så när man kommer hem är man heeelt slut!
                                                  puss puss



så här ser jag ut just nu, har bytt till slappis kläder och ser förjävlig!


091215

Grattis till issa som fyller 14 idag!!

Idag åker min ölskade astrid till thailand som alla andra gör typ! usch vad hemskt det va att säga hej då va typ en millimeter ifrån att gråta men jag höll det inne, men nu när jag kommer hem släpper jag ut allt. Visst kommer jag sakna dej sjuuukt mycket men jag hoppas verkligen du hard et skönt och glöm INTE bort mig!

Snart ska jag åka till teater avslutningen som är ? när? jag TROR 17.30 men jag kommer då iallafall så får hoppas att det var då :P

Jag får se fall jag skriver mer eller fall det här är det sista för idag.
                                                    puss puss


 

Astrid på bild.1,3,4
Issa på bild.2,4


091214

Hej hej, kommer ni ihåg att jag skulle säga vad för busigt jag gjort xD HAHA nu när jag tänker på det så känns det inte så busigt men jag har i allafall färgat håret :) thihi. Det blev sådär det är så mörkt så jag känner mig lite som ett emo men man får väll bara försöka att inte ha så mörka kläder och så (även fast svart är min favorit fär på kläder).

Men jag kom hem för några minuter sen, jag är riktigt sugen på pytt ipanna och stekt ägg! guud vad gott. fall nån vill veta asså xD
                                            puss puss







naglar och musik (Y)

nu sitter jag här och lyssnar på musik och målar om mina naglar, dom blir lika dana som föru. Blåa med glitter.

Jag måste bara säga att det är sista veckan i skolan för vi slutar på fredag!!! JIPPIIE. Nu ska jag väll fortsätta att måla naglarna men ni kan få en liten låt bara för att jag är så snäll!


bajs bild!

jag har försök fixa bilden som jag skulle lägga in men det funkar inte och jag har suttit i typ 1 timme och det slutade med att jag råkade radera bilden så tyvärr blir det ingen bild (eller inte den bilden).

Nu ska jag sätta mig och försöka fundera ur hur jag ska ha min design för jag är inte nöjd. Tror det blir något svart och vitt eller helv vitt elle nåt :)
                                                                  puss puss



091213

LUCIA! thihi ja idag är det lucia så håll koll här på bloggen för det kan dyka upp lite bilder som jag tagit thihi....
och JA ADINA bilderna ska komma(hoppas jag) men jag har så många så jag kan inte bestämma mig för vilka jag ska ta :P

Ne men nu ska jag ta och fixa mig och lite så så vi hörs om ett tag igen :)
                                     puss puss

singing bee celeb

sitter och glor på singing bee celeb. Rätt så roligt:P men kan ju ta och skriva vad jag köpte idag inte för att det var så mycket men men. Jag köpte

Jeans- Kappahl
Ring- Gina tricot
Julklapp-**************
Lip smacker- Kappahl

ja sen kommer jag inte på mer men nu ska jag ta och kolla lite till på singing bee celeb, får se fall jag uppdaterar mer eller fall det här blir sista för idag.
                                               puss puss

 

 

            


hemma

nu är jag hemma från en lååång shopping tur på både ikano och stan:) men jag måste fixa lite grejer sen kan jag skriva mer om vad jag köpt och lite bilder och så:)
                                  puss puss



kan ju säga att jag bytt ringen till en mindre storlek.

091212

hej hej , det får bli ett snabbt inlägg för jag ska åka till stan strax så jag måste fixa mig nu men jag skriver mer sen när jag kommer hem :) så länge kan ni ju få en låt att lyssna på.
                                               puss puss


thihi

thihihi jag har gjort något busig men ni får inte veta vad HAHA, ni får vänta tills måndag eller nån annan dag för jag är sååååå elak! thihi
                                          puss puss



garderob

nu kommer det JÄTTE fina bilder på det som får flytta in i min garderob :) thihi









Ni kan ju få en liten bild på ringen jag köpte också :)




Släng in en kommentar här och fråga något, ni kanske vet nåra snygga kläder som ni kanske vill säga vart dom finns? eller så kan ni ju bara skriva vad ni tycker om kläderna :)

091211

hej hej, snart kommer det lite bilder på vad som flyttat in i min garderob :) thihi ja men jag måste bara fixa lite grejor först sen så kommer det. Men jag uppdatera mer sen då.
                                                                  puss puss

FÖRESTEN vilka bryr sig inte om idol här? själv gör man ju inte det.

091210

hej hej, idag kommer det komma lite bilder från skolan som vi tog igår thihi. så busiga vi va, vi gjorde grejer som man inte får göra. thihi. och GRATTIS TILL ELIN ANDERSSON SOM FYLLER 13 ÅR IDAG! hoppas du haft en underbar födelsedag!

Jag får se fall jag uppdaterar mer ikväll för vi ska ha gäster men det får ni väll se:P NU ska jag nog sätta mig i soffan och glo lite på tv tillsammans med kisse katten:)
                                                          puss puss


                          






orkaaaa

jag orkar inte leta efter sladden så jag kan ladda upp bilder men det får hända någon annan dag då :P Imorrn har vi ju något lustigt so prov fattar inte riktigt.

Men jag skriver nog inte mer idag:)
                                             puss puss

Bild från igår


091209

Thjoo! nu har varit hemma i typ 30min för buss fan fastnade i en bil kö i typ 15-20 min så vi fick stå där i tio tusen år!

Men senare kommer det kanske lite bilder från idag men nu måste jag plugga och lite så men jag skriver KANSKE mer sen :)
                                     puss puss


busig kväll:)

thihi , ikväll är jag busig thihi. och jag tror inte att jag är den enda? va va? kolla bara katten på bilderna nedanför! hon attackerar mig 24/7 haha :P jag har tagit så jätte serriösa bilder. Men jag måste varna er att jag är inte så fin för jag har bara långkalsonger och ett linne på mig PLUS att jag tagit bort mitt smink thihi.

Föresten så har min huvudvärk gott bort men nu ska jag äta.



091208

Grattis bloggen! okej då den fyller bara 2 månader då men men :)

Nu kan ni få bilder på naglarna (vilka jag redan gjort om så ni får på dom nya :P) men bilderna från teatern får ni nog vänta på :P

Jag kanske skriver mer sen men just nu har jag sjuukt ont i huvudet så nu ska jag lägga mig och försöka få bort huvudvärken.
                                         puss puss


                                 Med blixt:


                     Utan blixt:

091207

hej hej, jag är så sjukt trött så det blir nog bara detta inlägg idag. Ni får ingen bild från helgen eller något sånt idag heller för jag hittar inte sladden , så jag hoppas att det blir någon annan dag.

Idag är jag väldigt trött på bloggen , håret, LIVET allt! måste jag säga det finns nog inget bra.
                                                  puss puss

damp dator :@

tyvärr så blir det inga bilder från teatern ikväll för datorn dampar så jag kan inte ladda in bilder från kameran. Så ni får vänta tills imorrn med att se bilderna (fall det funkar då).

Jag har fixat naglarna också så det kanske ni få se då :)
                                                        puss puss


död? nejdå

tänkte bara lägga in ett litet inlägg så ni vet att jag lever :P Jag har varit hemma ett tag men jag hara bara inte orkat sätta mig vid datorn men nu är jag här :)

Sista föreställningen idag då :( riktigt tråkigt att det var sista men nu får man väll se fram emot den 15 dec. Då alla ska träffas och käka pizza och lite sånna saker :)

Senare under kvällen kanske jag lägger upp lite bilder från dagen, Fall jag kan bestämma mig vilka ( jag tog typ 100 kort :P).
                                             Puss puss

091206

Godmorgon alla söta blogg läsare :)
det får bli ett kort inlägg nu för jag ska åka till teatern om ca.30min och jag sitter här i mina shorts och min sov tröja :P så jag måste skynda mig lite.

Jag tycker att det tar en jävla lång tid för melba att skicka grejorna men jag säger till när jag fått dom så kan jag nog ta ett kort och visa er sötnosar. Men det måste komma innan den 18 dec!

Sista föreställningen idag :( TRÅKIGT!
                                               puss puss




slappis kväll

hej hej, nu kände jag att jag kunde uppdatera :P Ikväll blir det bara att ta det lugnt och slappa. Kände att jag inte gjort det på ett tag , bara ligga framför tv:N och halv glo och tjocka ner sig med chips och godis. ja ja det blir en sån kväll ikväll.

Imorgon är det ju sista föreställningen :( tråkigt nog. föreställningen idag gick skit bra, och jag fick blommor thihi. Fast det va ju från mamma och pappa men skit samma :P
 
Får se fall jag uppdaterar mer sen eller fall det här blir det sista för idag. Men i sånna fall säger jag puss och godnatt.




091205

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT! för att jag inte skrev något igår , jag känner att jag bara skiter ibloggen den senaste tiden nu , men jag ska verkligen försöka bli bättre!

Igår hade jag ju teater, och såfort jag kom hem så var det bara att byta om och fixa sig lite. Sen blev det new moon IGEN xD haha med mamma och pappa blev det för vi blev utkörda ur huset för syster min skulle ha kompisar där :P

Idag har jag ju också teater så ni får förstå mig fall jag inte skriver mer förens senare ikväll :) men bara för att jag varit så dålig på att skriva här så kan ni få en bild på hur jag såg ut icår kväll (men jag varnar min systemkamera hade lite damp igår så bilderna är nog rätt så suddiga!)






Mammas pojkar

sitter framför tv:n och glor på mammas pojkar, det är riktigt patetiskt men endå bra xD jaja men jag ska gå och lägga mig rätt så tidigt ikväll för man måste ju vara utvilad tills imorgon (teater) men det vore bra fall någon kunde tipsa om coola mobiler gärna någon som liknar blackberry lite :)

                                                puss puss

 

  


091203

thjooo , det blir super duper snabbt inlägg nu för jag håller på att kissa på mig men jag skriver mer sedan och idag SKA jag göra det :)

091202

Förlåt för att jag inte skrev mer sen igår men jag hann inte för jag fastnade på melba.se! jaa det är nog världens bästa hemsida haha, skit kallt idag ju -4 är det nu men imorse var det -7 ICEEE! jaja men nu måste jag plugga så
                                                puss puss


Musiktips



Erik Hassler- Don't bring flowers after I'm dead 

Me likee! Jag gillar någ bara den här låten för att jag gillar refrängen MASSOR! men igentligen är den inte så bra annars men refrängen gör så att den blir omtyckt av mig :)

 

MEN TYVÄRR GICK DET INTE ATT FÅ IN ETT VIDEO KLIPP MED DEN LÅTEN HÄR SÅ TA OCH GÅ IN PÅ SPOTIFY ELLER YOUTUBE!

 


091201

Gud vad ovant att skriva 12 istället för 11 :P haha ja ja men nu ska jag bara skriva lite för jag måste sätta igång och P L U G G A ! ! jaa det känns som vi har så jävla mycket att göra :P men jag skriver nog mer sen :)
                                             puss puss

RSS 2.0