29 augusti 2010

Hej hej:)

idag gick jag upp 11.40! riktigt skönt att sova ut måste jag säga:) sen satt jag och sjöng lite sing star(HAHAHA fan vad hemskt det lät när man är föskyld!), det är ju sjukt tråkigt igentligen? men fick bara nåt ryck och gjorde det!

Nu sitter jag och pratar med astrid på msn och hon och elin p har tjatat som fan på mig att lägga upp bilderna på facebook från i fredags å jag får väl ta och göra det!

Sen ska jag ta och plugga lite och SKRIVA ÖNSKELISTA! efter som att en viss person fyller år om 8 dagar typ(Y) haha puss på er nu!


27 augusti 2010

Dålig uppdatering I know

Mycket i skolan vettni :) men nu är jag lite stressad linn och dom kommer och hämtar mig snart för vi ska dra till ljungsbro makrnad(Y) toppen ni:) haha kameran hänkar med mig ikväll (den dåliga) så för hoppningsvis får ni lite bilder sen pöss!

Dagen outfit! - gummistövlarna ;P (ful men sjukt skön outfitxD)


24 augusti 2010

Morrn morrn!

Sitter och väntar på att elin och dom ska komma och hämta mig! vi fick åka bil idag istället:) thihi love that! men nu ska jag nog ta och packa min väska! slutar 15.15 idag så vi får se när vi hörs igen! pöss

Idag har jag på mig (efter mycket om och men! HATAR MINA KLÄDER!)

En grå t-shirt
jeans leggings.... KUL!



hemma igen!

tjabba!

Nu är jag hemma from tha schoool!

skulle igentligen behöva plugga hkk men jag orkar inte så jag tar och lägger mig i sängen och glor på a shot at love med tila tequilla ! haha det är bääääst asså och så ska jag ta och käka mina super duper goda mackor för jag är så hungrig!

förresten så har jag och linn börjat vårat nyttiga liv idag! vi ska bara ätagodis,chips och dricka läsk och så på helger! väääldigt stolt asså!

men bilder kommer sen! så nu får ni se en sjuuuuuukt fin bild på mina mackor! xD haha pöss


23 augusti 2010

GRATTIS TILL MIN BBY LOLLO! hoppas du får en fantastisk dag bby med mycket tårta och presenter! :)

God morgon får bli ett litet snabbt inlägg nu för jag måste sminka mig och fixa håret!

Idag blir det skolan... sen när jag kommer hem måste jag ta och plugga lite hkk och svenska! Kan nån ge mig tips på saker man kan göra en 5minuters redovisning på?

haha, sen när jag kommer hem kommer det väl bilder från teater avslutningen också! :) 
          puss puss


Sexigaste bilden ever!

rixfm!

tänkte lägga upp lite bilder från rixfm!

Måste säga att jag hade så jävla kul den kvällen asså! det är heeelt sjukt vad kul jag hade! Jag fixade mig med astrid sen stack vi till vendela och va där ett litet tag sen stack vi till rixfm/stadsfestivalen och där träffade vi linn,lollo och elin efter mycket om och men:P

Då va jag med dom i stället vilket jag INTE ångrar för faaaaan vad kul vi hade! så det måste göras om! sen typ senare träffade vi elin p och lite folk:P!

            haha puss puss nu kommer lite bilder!








ÄLSKAR ER BRUDAR! <3


Lollo, Linn, Elin!

22 augusti 2010

okej... Jag förstår att folk börjar undra vart jag tagit vägen efter mitt sista inlägg xD haha jaja men just då var allt bara skit men jag är back!

jag måste säga att det var faktiskt ganska skönt att ha en liten bloggpaus för jag hade nämligen inget att skriva om!

Men nu ska jag äta, så vi hörs snart med kanske nån bild och så! gillas det?

...

pallar inte uppdatera mer... känner att allt är bara BAJS nu så vi hörs när vi hörs...

18 augusti 2010

Hej hej

Dagen har väl vartt okej. vi hade skolfotto idag ju och sen hade vi lite vanliga lektioner. Kl.12:15 så stack vi till simhallen med klassen där vi hade lite kul:P haha jaja Måste bara säga att vi fick chokladbollar efterlunchen idag! haha:P

kan ju ta och säga att jag tog nr.1 idag! för de flesta röstade på den. Och så måste jag säga JAG FICK SITTA PÅ SKOLFOTOT!!!!!!! :@ FAAAAAANNNNN vad arg jag blev asså! och sen när han tagit bilderna så upptäckte jag att jag satt cp med benen! USCHHHHH HATA FOTOGRAFEN SOM BESTÄMMDE!

orkade inte ta nån ny bild så:P


17 augusti 2010

HJÄLP MIG!!!! 

Vi har skolfoto imorgon och jag har IIIIIINNNNNGGGGGGEEEEEENNNN aning om vad jag ska ha på mig! så jag fick rota lite i garderoben och hittade lite skit!

jag vet inte fall jag ens vill ha något av det men hjälp mig nu och säg vad ni tycker, vilken jag ska ta, vad jag skulle kunna ha, eller typ vad jag skulle kunna lägga till typ en sjal?halsband? eller nåt.

SÅ HJÄLP MIG NU OCH RÖSTA!!!!

1.


2. Har haft den ett annat år men kanske den plus typ ett halsband eller nåt?



3.


SÅ KOM IGEN HJÄLP MIG NU SKRIV DIN RÖST I KOMMENTARSFÄLTET!!!


POJKVÄN!

jag har skaffat en pojkvän! FATTAR NI?! trodde aldrig det skulle hända! han är så världens snällaste och sötaste, han är som min bästa vän!:) gud vad glad jag är:D

Vill ni veta vad han heter? han heter alvedon!

haha jag har sån jävla huvudvärk asså!


stooooor shopping!

haha idag blev det stor shopping asså! eller inte;P

Köpte bara en almanacka :P måste ju ha en i skolan säger dom. men jag  förstår inte varför vi måste ha en? jag kommer ändå inte använda den så haha:P

(Bilden suger jag vet)




16 augusti 2010

hej hej:)

Nu är jag hemma efter några timmar i skolan... FAAANNN jag vill verkligen inte börja! och vi börjar med schema redan imorgon så det blir att gå till 15.15 imorrn...

Dagen började med skolan från 09.00-11.30 sen stack tjejorna och jag till steve's och käkade. sen gick jag, linn och issa runt lite på stan och så:) sen stack jag och linn hem och på bussen träffade vi saknade lollo och elin. JAG HAR SAKNAT DEM SOM BAJS!

men nu pallar jag inte skriva mer men hööörsss:)

musik tips!





just gonnnaaaa staaaaaand there and watch me burn, that's oright because i like the way it hurts!

OHHHH låten fastnar på hjärnan men daaaaam vad bra den är asså! och förlåt för min dåliga engelska xD


15 augusti 2010

Hej!

Nu är jag hemma och jag saknar redan spanien...

Kom hem inatt nån gång gick och lade mig och sen vid typ 09.30 sacki för att hämta katten. Så jag är skappligt trött asså! och imorgon börjr skolan... SKJUT MIG!

Usch vad jag hatar sverige asså! jag vill bra sticka iväg till spanien igen til solen,värmen och havet. Längtar redan till baka till spanien där man sket i hur man såg ut, inget stress och alt vara bara fantastiskt! så kommer man hit... faaaaannnnnnn!

Usch är skit depp idag förallt känner jag..

BAJS


In spain!

Thjoooooo;)
tänkte köra en liten uppdatering nu när vi är här på mc donalds med gratis wifi :) här nere i spanien är det skiiit varmt varje dag och strålande sol. Jag dör så varmt det är här asså! Vad är vädret i sverige?'

 Idag var vi på ikea i murcia och där är det mer än varmt! för det ligger som i en gryta med bergen runt sig! vindstilla och 40grader i skuggan!Annars är vi mest på stranden på dagarna. Skit höga vågor är det så man kan knappast bada så jag ligger i skuggan hela dagarna tyå så förvänta er inte någon brun sara! 

haha jaja men jag ska väl ta och ge datorn till nån annan:) Hörs när vi hörs!
Puss puss saknar er!

On tha beach!
 




RSS 2.0