arg

arg på allt och alla just nu och funderar på hur i helvete jag ska göra med so:n imorrn...... enklaste vore om jag han dö innan dess?
FÖR ARG FÖR ATT BLOGGA SÅ LINN SLUTA TJATA INNAN JAG KOMMER TILL DITT HUS OCH STOPPAR UPP EN GLASSPINNE I RÖVA PÅ DIG..........

dagens outfit OMG

usch vad jag HATAR ordet outfit... det låter så fånigt...

Men här har ni min dagens outfit! haha snäll som jag är får ni en ful facelook också;)


ångest

sitter här inne på badrummet efter en vaaarm dusch och har ååångest... dela för att izzy och o'mally(stavning?) dog i Greys Anthony dels för att jag inte klarade mitt mål med plint fan... och dels för att so:n går skit just nu! känner att det där MVG som jag MÅSTE ha för att hålla kvar mitt betyg känns far far away!... BLÄÄÄ


god natt

ska snart hoppa (skriver mycket hoppa och höppe känner jag!) i sängen och läsa lite. sen ska jag sova så jag är taggad för att gå upp tidigt (lycka till).

Imorgon har jag stora mål! Jag ska övervinna min rädsla på gympan i skolan och hoppa över en plint! jag HATAR plinter... men vad gör man inte för att få bra betyg? haha wish me luck!

vi möta igen plinten... eye for eye...


katta

katta höppa upp i mitt knä.... jag som skulle höppa in i duschen.... hehehehe

idag har jag pluggat moppe även skrivit två rader på so:n (WOW SARA VAD DUKTIG DU ÄR!)

man är borta en dag från skolan och missar 1 000 000 saker... wäää från och med nu ska jag ALDRIG vara sjuk utan jag ska gå till skolan om jag så svimmat eller spyr... eller? hehe ne men nu får jag trycka bort katta från knät och höppa in i duschen seeeen kanske jag tar och läser de sista två kapitlarna i moppe boken. TACK ELIN FÖR ATT JAG FÅR LÅNA DIN BOK! DEN ÄR MYCKET BÄTTRE ÄN MIN DÅLIGA;) hehe hörs


men kul!

tror ni inte att jag vaknade med den värsta migrän attacken(?) som jag nånsin haft! trodde jag skulle spy vilken sekund som helst, kändes som om huvudet vägde ett ton, kunde knappast se något, så fort jag rörde på mig trodde jag att jag skulle svimma och jag var helt sinnessjukt yr! det är nu ni ska säga k;) hehe

men ingen skola blev det för mig och nu sitter jag i soffan och försöker få bort sen sista huvudvärken....


jahop

ikväll har jag(som hela helgen) inte gjort ett piss (som jag skrivit i typ femton inlägg ni känns det som). päronen har gått igenom lite gamla grejer och jag testade mammas gamlabal klänning och tittade igenom våran mobil låda... man ser ju gaaaaanska tjock ut bara i balklänningen...;)


LINN?!?!

linn phillipsen är det du som varit inne på min blogg 1 000 000 gånger idag eller? jag har mer än trippelt så mycket sidvisningar som besökare... you guys like me? hö?

första advent

Hejsan kära och okära bloggläsare!
Vad har ni hittat på för mysigt idag? Själv har jag inte gjort ett piss altså absolut verkligen inget typ... KUL! ungefär så har hela min helg sett ut så jag ser näääästan framemot skolan imorrn (inte att gå upp tidigt eller så men annat).
Eftersom jag inte gjort ett piss har jag inte heller så jäätte mycket att skriva om så:P (fulaste gubben är nog :P eller hur?)
Just ja kan ju säga att just nu ser det ut som om jag får ändra om mina planer med vem jag skulle gå på avicii med för biljetterna har tagit slut och mina sega mongo kompisar har inte bokat. To bad for them men jag har ju en biljett och även två personer som jag fick gå med (man tackar man tackar!) men vi får väl hoppas att bobbolina och klimpolina får tag på biljetter så vi kan röja sönder globen! annars så röjer sagis-dagis, hennes kompis hedda och jag globen istället!
Nemen titta jag lyckades få ihop ett långt inlägg i alla fall (ELIN JOHANSSON, LINN PHILLIPSEN och alla andra som klagar på mina korta inlägg!)

tjurig tjej

hej.... idag har jag inte gjort någonting typ? nolife heter det! men jag är piiiissseeeedddd just nu för vi sitter med lite folk och planerar julafton och som det ser ut nu så kommer jag inte få julklappar för en kärring kom på den idiotiska idéen att neeee vi tänker inte köpa julklappar utan ni får vara med och köra julklappsspelet.... jag vill ha en VANLIG TRADITIONELL JULAFTON DÄR ALLA FÅR JULKLAPPAR! fuck life....

god natt

nu höppar jag ner i sängen och tittar på en film eller nått tror det blir easy A för hundrade gången typ;)


sexy mama

Har man tråkigt så har man.. fast erkänn att jag är super sexy? hehe...

dock är den översta bilden gammal men any way;)


chill ikväll med!

har varken ork eller lust att göra nått i kväll heller så jag sitter och glor på nått skit på tv:n;)

förresten Bullen, hur känns det att jag kommer vara 20 cm längre än dig om jag har på mig skorna i några inlägg under! haha jag blir 180,5 cm i dem!;)


musik!

här görs det musik!


juuuul juuuul strååålande juuuul

nu börjar det bli lite jul freeling här i huset när mamma har satt upp julstjärnor och så;) det är ju faktiskt första advent imorrn så!!


SHE IS ALIVE

jag är uppe!

sorligt att jag går upp när det börjar bli mörkt igen... wää

sitter och glor på tv just nu och känner mig bara allmänt jätte äckligt hehe;)


trött

har inte tagit mig upp ur sängen än idag... men har ändå inget planerat så det gör väl inget.

Blir väl att göra ett jäkla mattepapper idag och kanske städa rummet. Ska även KANSKE fixa en video när jag spelar gitarr;) måste bara lära mig att spela utan att sjunga först....

hehe


MYS

ikväll är det myskväll med moder min som står på schemat. Men är verkligen inte pepp på nått för jag är helt död!

bild från förra helgen i Stockholm!


beställt!

Nia SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
YES! dem är beställda. Nelly 449:- får se om jag behåller dem sen för.. aa jag vet inte men jag får se;)

rom!

sitter och tittar igenom massor med bilder för att leta lite bilder till bobbo boi. Då snubblade jag in på rom albumet. För er nya läsare så var jag på konfa resa till rom i mars det här året. Jag kom på att jag knappt visat några bilder va? men ni får två fula;)
bara för att förklara bilden lite.... när man är i kyrkor i rom så får man inte visa axlarna och så får man inte ha något som går över knäna (man får inte visa benen helt enkelt!) och jag hade tog med mig en scarf och en långärmad tröja för man lökade söööönder kan jag säga!! därav den supersnygga outfiten

greys anatomy

sitter och väntar på att greys anatomy ska börja! Har blivit en nörd av det även fast jag typ spyr när dem visar operationer men hehe;) har missat två avsnitt nu så är lite depp.. senaste jag såg vad att dem opererade izzys hjärna. Skulle dööda för en box just nu för i helgen ska jag BARA chilla! nice.

godmorgon!

sitter på bussen med bobbo och elin:) påväg mot tha skolan och nu kliver limpan boi på bussa också. eller nee idioten stod visst kvar..

såhär ser sara aka jag ut tooooday:)


fml

nu har min mobilfan också blivit så som alla andras iPhone är... ljudknappen funkar inte... SUG


hemmagjord kebabsallad

okej jag MÅSTE bara lägga upp en matgrej till.... hemmagjord kebab sallad måste ju vara bland det godaste som finns asså!!!


hem och plugga!

har kommit hem nu. Sitter med en macka och ett par riskakor och ska få in första världskriget i huvet!

förresten så gick det assss bra på svenskan! Hon har redan rättat och MVG var namnet;) haha trodde verkligen inte det om detta prov för det kändes heeelt förjävligt!

förresten limpan! vad ville du säga med det du skrev på min bok.....


morgon in my azzz

ful dag idag... HÄRLIGT! absolut iiingen att ha på mig eller nått... plus att jag har svenska provet nu direkt. USCH! aja hoppas ni får en bättre dag!

vet att jag ser ut som en bitch på bilden....


LYCKA

åååå har beställt biljett till avicii nu! LYCKLIG TJEJ!


LINA BLUNDA!

årets första lussekatt! mums, känner att allt handlar om mat här typ? första lussekatten och ordklass plugg....

just ja somnade efter 3 inatt och försov mig... BRA!


My love is your love, your love is mine

försöker sova men det går inte... har aaaalldeles för mycket saker i skallen som snurrar runt..

lyssnar på lite lovely musik istället kommer va DÖD i skolan imorrn


hehe

som sagt va allt för att inte plugga...


pusssssssssssss

nolife är allt jag kan säga... tvingar kattjäveln att vara med på en webcam bild (man är ju bara för snygg ibland!) och gör allt för att inte plugga.. hej ig på svenskan:):):)

and the result is....

SARA SVEDBERGS WELL KNOWN CHOKLAD OCH KLADD MUFFINS! muuuums


it's time to bake!


gå aldrig genom skogen men klackskor

tjeeeena

sitter på bussen med sjukt skitiga skor... och är påväg in till stan för att sätta mig på bio och titta på breaking dawn:) hehe nice!

har inget att säga igentligen.... annorlunda att se mig i uppsatt va? men hade inte ork att fixa mitt äckliga hår så jag får se ut som en bredaxlad ko ikväll... hehe


YES

MVG PÅ BILDEN!! HAPPYFACE KAN JAG SÄGA!!


u s c h

behöver jag säga nått annat än fml och jag fattar inget?


blä

jag kan verkligen inte komma på rubriker! just nu sitter jag och glor på tv och ska strax slänga mig in i duschen:) sjukt uttråkad och orkar bara inte plugga idag!

sista teater "lektionen" idag och vi var.... TRE STYCKEN! rekord.. haha men det var kuligt.

just ja att elin Petterson är nog den sötaste och gulligaste person jag känner som skriver heeelt random i min logg på Facebook att hon bara måste säga att jag är sjuuukt fin. gud vad den tjejen är bra!

har inget mer att skriva så vi höööörs!


HALLELUJAH

DEM HAR KOMMIT! mina älskade byxor har äntligen kommit!!!!


fuck you

tycker det är börjar bli dags att min syster kommer hem snart. saknar min allt för mobbade kumpan...


happyface

åhh tänk att nått en person skriver till en kan ändra ens humör helt och verkligen göra min dag mycket bättre! gud vad jag älskar positiva människor!

får bli en bild på mig och elin bara för att elin ALLTID är så glad!


ilandsproblem

fuck life har verkligen INGET att ha på mig...


det är schönt

japp ni läser rätt när jag skriver att jag faktisk ska hoppa ner i sängen alldeles strax och ta med mig boken jag läser och kanske läsa ut den. Myspys på hög nivå. Men jag älskar verkligen att gå och lägga mig tidigt på kvällarna och vakna helt utvilad (fast det gör jag aldrig....)

haha aja imorrn väntas skolhelvetet sen har jag inget planerat. På onsdag väntas sjukhuset... hej jag har sån jävla sjukhusskräck! nice då!

fick två frågor en vad om jag skulle vilja operera om något på mig och ja jag har några ställen som jag mer än gärna skulle vilja rätta till! sen fick jag även en fråga om jag inte kan lägga upp en bild på mig helt ofixad så VISST här kommer den!;) GOD NATT OCH PUSS


fråga inte vad jag gör med min hand och fråga inte vad mitt hår gör

tjena!
Har nog faktiskt lyckats trycka in 60 hkk frågor i hjärnan nu! STOLT dock har jag problem med typ 20 men äsch!

jag är fortfarande sjukligt mätt så jag ska nog snart hoppa in i duschen och sen ta en tidig kväll och sova! SKÖNT! hehe imorrn äre skolhelvetet.... men det vankas fiesta på fredag så det får man väl se fram emot! hehe HÖRS


blä

ligger i soffan (katten har övertagit min säng) och tror jag ska spy när som helst. Vad har jag gjort idag? ÄTIT.... fy fan vad mätt jag är har inte gjort nått annat än att käka godis, chips, fika... blä

ska väl ta mig an hkk:n började men gav upp när jag insåg att jag häftat ihop ena pappret upp och ner... nae wish me luck!

btw har FORTFARANDE inte fått mina braxor... men testade dem i butiken men det var sista paret och dem var felsydda.... RÖV

såhär känner jag mig nu


maaaat nu är det maaaaat!

käkar tacos från igår och väntar på mongona;)


VAR MED DU MED!

Untitled-2i
Jag är med och tävlar om en iPhone 4s hos super coola DennisM, tävla du med vettja!:)
”Var med och tävla om nya iPhone 4S hos generösahttp://www.dennism.se!”.

guld värda

TJENAAA!
Har kommit hem från gymnasiemäsan och den gjorde mig faktiskt lite klokare! Har lite ideer om vad jag vill gå bland annat sam-media:) Men ska titta lite på öppethus och så.
Senare kommer mina två käraste vänner hit och vi ska bara chilla lite hemma hos mig och dem flyttar in över natten också:) Fy fään vad mys asså vad skulle man göra utan dessa två mongon? Haha. Träligt att issa/issabull/bullen/isabelle inte är med oss så mycket längre:/ aja
MEN VI SKA MYSA SÖNDER! men vi lär la förhoppningsvis höras
Bara för att linn älskar bilden så mycket!

skit

sitter är i min ensamhet i sängen och dricker kaffe, har sån jävla migrän! skulle vart hos kattis på myskväll men efter som att jag fick sån jävla migrän så stanna jag hemma.....

ska väl dricka upp kaffet sen titta på en film och sova! imorrn är det gymnasiemässa.... åååångest!


äntligen

fan vad skönt är på bättre humör för jag är klar med no:n! HALLELUJAH. Nu har jag bara spanska kvar den här veckan, glömde den i skolan och imorrn hat vi ett muntligt grej som jag igentligen behövde skriva om lite.... aja får göra det på nån hålis eller nått:)

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa lite! fan vad skönt har inte kunnat läsa en bok sen i somras för jag har inte haft tid och förrut läste jag typ minst två i månaden.... :/ DET GÅR BRA NU KOMPIS DET FÅR BRA NU!

PUSS


helt ärligt!

jag ska inte hålla på och klaga men helt ärligt så klarar inte jag det här mer.... inte bara nått jag säger utan jag menar det! det är fan inte okej längre asså... fuck skolan.


hur fan lyckas jag....

Tjena mittbena!
Dagen har faktiskt varit hyffsad, först gick det piss på no:n, typ bra på bilden, mvg på samhällsekonomi provet(!!!), vg på beep testet ÄVEN fast jag typ höll på och svimma vid nivå 4 för att jag hade så jääääävla ont i knät!!
Nu ska jag väl gå och försöka göra no:n men jag vet att jag kommer bara bli så jävla piss men men.... ska även försöka plugga lite spanska:)
Helgen har inte riktigt några planer men nått händer väl;)
JUST JA! hur fan lyckas man tappa bort en tröja? Jag skulle byta om innan gympan och tar av mig min vinröda t-shirt. Några minuter senare är en borta! WTF?! Jag letar igenom min väska och även Linns tittar överallt i omklädningsrummet är den där? nae... hittade den inte efter heller så:( fett depp mode asså! I LOVED THAT
T-SHIRT!:( Hoppas någon råkade stoppa ner den i deras väska så jag får tillbaka den!!
R.I.P

fuck life....

nae men jag lär plugga ihjäl mig idag och om jag får ig på spanskan så skyller jag det på linn för hon smsar aldrig vad man ska kunna..... fattar inte ett piss av min no så jag ger upp och beger mig till Ikea. Ska titta på ny säng för den kommer braka sönder när som helst typ... får se om jag överlever allt plugg men annars ses vi på andra sidan!


käk och moppe

käkade lunch på stan med min moder. det blev salladsbaren och muuuuums säger jag bara!

Innan det så körde jag ju moppe och fick veta att jag inte behöver göra någon "uppkörning" för jag är kong! hehe FAN VAD NICE! nu har jag bara det där förbannade svåra moppe provet kvar......

salladen dränkt i vitlöksdressing <33333333


ni hör rätt!!

japp då har jag köpt vinterjacka då! AA SARA SVEDBERG HAR KÖPT VIBTERJACKA!!! haha fan rekord jag brukar ju gå omkring i skinjacka tills december då jag sättet på mig min vinterjacka som jag haft sen sexan! Ni förstår kanske vilka bekymmer jag brukar ha med vinterjacka, men den här gången hitta jag en som jag faktiskt tycker om:):):):) HAPPYFACE


fml

åååh vad jag älskar att gå upp kvart i åtta på ett lov enbart för att man ska in till stan och irrarunt och skämma ut sig på en jäkla moppe.... jag vill inte ha moppekort längre....


bullar!

värmde två bullar, det är jag värd! Har läst hela ET KAPITEL! i moppe boken och inte ens rört mina läx böcker så ni förstår hur utmattad jag är va? Därför är jag värd två bullar:):)


IRRITATING

Nu är det över en månad sen jag beställde mina käraste byxor från hm, har jag fått dem än? NAE fy faaaaan vad arggg jag blir! på deras hemsida står det att de är i lager MEN VARFÖR I HELVETE FÅR JAG INTE BYXFAN FÖR DÅ? bajs hm! Ska ALDRIG betsälla nått där ifrån igen (okej... jag vet ju att jag kommer göra det men för tillfället kan jag slänga ur mig det). Får jag inte byxorna innan nästa fredag då vet jag någon som kommer ringa/mejla och klaga! hehe

kiko nr:348

målade mina naglar för några dagar sen med ett naglack från kiko (ett makeup märke som finns i spanien). Det sitter helt sinnessjukt bra och är enkelt att måla på!

Deras smink är as bra och billigt och när man kommer in i butiken känns det som att man går in i värsta dyra makeup butiken sen tittar man på priset och inser TJENA VAD BILLIGT!


jaha

då börjar jag med att läsa 120 jävla sidor i denna skit.... usch


life goes on no matter what...

that's just how it is
vet inte varför men bilden blev jätte brusig?....

God morgon

God morgon eller vad man ska säga;)
Gick upp vid halv ett och satte mig på direkten på motionscykeln i 45 min. Sen lagade jag mig en god och hyffsat nyttig frukost som bestod av: två finchrisp, ett glas apelsin juice, en vitamin, en skål flingor och ett kokt ägg. MUMS! haha

idag har jag inget att göra.... KUL! gissar att det blir plugg och moppe plugg för imorrn har jag mina två sista moppe körlektioner WÄÄÄ! fy fan vad dåligt det kommer gå och sen har jag ju uppkörning nån gång också... usch

nae men nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen ta tag i plugget.... jävla skit!


RSS 2.0