100630

Hej hej.

Guuuud vad jag är avundsjuk på alla som får gå och kolla på eclipse! fan.. jag vill också se! Men jag funderar på att kolla på den på lördag kväll för min syrras ska ha fest här då och jag måste vara borta ett tag.

Nån som hänkar? tänkte köpa lyx platser spela roll att det är dyrare!

Jaja min kompis såg nattvisningen bajs på henne! Dagen har väl varit okej bara att det gick SKIT på genrepet tyckte jag...jag vte inte varför men det kändes inte bra. Jag hade ingen energi, koncentration eller något!

jaja man kan ju inte alltid vara bäst? HAHA
     Puss puss




mini dator:)

sitter och leker med pappas nya mini dator:) skit liten asså! haha den väger bara 1kg haha


teater:)

jag har nog inte sagt att jag har teater imorrn, eller har jag sagt det?

Från 9.00-15.00 fast jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle kunna gå och fota men jag kom på att hon som spelar samma roll som mig fast andra veckor inte är där så jag måste spela hela tiden...

Synd jag hade fått världens ide :) jaja men det får vi ta nån annan dag:)
 

fotosugen!

gud vad jag blev fotosugen! Men jag har ingen insperation.... jag vet inte vad jag ska fota asså! funderar på att ta med min systemkamera till gamla linköping imorrn:) det kan bli fint! fast jag HATAR min kamera...

FAAAAN jag vill fota nuuu! Förresten jag har inte visat alla bilder som jag tog på astrid va? Det måste jag ju göra. Det blev ju så jävla bra:)


100629

Gud vilken bra uppdatering det varit idag (eller inte..)!

Jag har badat och solat och chillat:) men snart ska jag sticka till ikano.

Pris för världens tråkigaste bloggare går till..... SARA SVEDBERG!

KLAAARRRRR!!!

JAG ÄR KLAR MED DESIGNEN TRORJAG MÅSTE BARA LÄGGA UPP DEN!

100628

Hej hej:)

Dagn har varit skit bra det gick bra på teatern jag åt md underbara människor efter(anna&ellen) satt nog där på burger king i typ två timmar och babblade om allt och inget.

Sen gick jag lite på stan och hittade massor med snyggt som jag ska ta och köpa någon dag sen blev jag hämtad och så slängde jag mig i poole när jag kom hem.

Nu ska jag sätta mig oh fortsätta pilla med den nyadesignen. Kan säga att jag upäckte att den är samma färg som kenzas... uupppsii jaja men hoppas ingen blir tjurig och tycker jag är största copycaten..
     puss:)


Smygtitt på färgen.


puss puss

nu är jag färdig med datorn för idag så jag säger bye bye :) imorrn har jag teater från 9.00-13.00 så vi hörs när vi hörs:)
       Puss puss



snyggt med såndär rätt i fejat xD


den riktigt sexiga och vackra video!

här har ni den... shiit vad snygg jag är!

Knäppandet som ni hör är när jag sväljer xD


allergisk? kanske...

shiiiit vad allergisk jag blev idag! fick världens allergi attack!

Jag är ju allergisk mot gräs och pollen eller gräspollen eller wateveee. Men idag när jag var ute och fotade så blev jag så jävla allergisk när jag kom in!

Det är svårt att beskriva men jag gjorde en video som jag lägger upp sen. Varje gång jag svalde så blev det ett ljud för det va typ baksug. Och jag kunde verkligen inte dra in snor och ögen bara rann och kliade! När jag försökte ta näsdroppar rann det bara ut igen för det kunde inte "ta sig igenom snoret!"

Aja ni får se sen på video.

Nös precis när bilden togs...



haha gud vilka fina bilder jag lägger in xD såhär såg jag ut när jag kom hem och ¨då hade det inte ens "börjat" än typ!



Okej nu får det räcka med fula bilder!

100627

hej hej dagen har varit sådär men pallar inte skriva om den.

Solat, badat fotat det är min dag. Slänger in en videoblogg.


buuuusigt!

Gissa vad jag gör nu:)



HAHA kanske liiite försvår ledtråd xD säger bara en sak: L  som ligger i G

100626

Hej hej

Nu har jag tid att uppdatera. Blev inget midsommarfirande för mig inte...för jag blev kvar i spanien en dag till än vad det var tänkt. Flyg f*n blev ju inställt!Det va ju nån strejk i frankrike som gjorde att vi inte kunde flyga över frankrike.

Jag och pappa tillbringade 7timmar på flygplatsen. Först stod det bara att flyget var försenat till fem i tio. Sedan ändrade dem det till att det blev inställt. Då fick vi tillbringa 3timmar me att stå i kö för att få en ny biljett. Smarta som dem va så hade dom bara en kassa öppen och det var 7 inställda flyg med 189personer i varje... snacka om mycket folk!

När vi äntligen kommit fram var vi svin trötta och så. Men vi fick biljetter till dagen efter. Då blev det ju bara att hyra en ny bil och åka tillbaka till huset.Vi kom till huset typ 2 på natten. Fatta vad våra grannar blev chokade när det såg oss dagen efter xD vi hade ju sagt hejdå och allt.

Jaa.. så jag tillbringade min midsommar med att sitta på ett flygplan.. bättre kunde man ju haft det. jävla ryanair.

Låååååång inlägg! haha.


100624

Jag lever! Just nu sitter jag på donken i Spanien. Här har dom ju gratis internet så jag sitter och surfar på pappas iPhone.flyget har 19.25 i kväll men i morgon ska ju jag bortvså vi får se när vi hörs:) älskar er puss puss!<3:)

mot spanien ännu en gång!

tyvärr hinner inte jag göra en video blogg idag:( jag har så mycket att jag göra innan vi sticker. Men jag hoppas det går bra med ett inlägg istället!

Jag åker vid lunch idag typ och kommer hem den 24 på kvällen/natten sen den 25 ska vi sticka och fira midsommar så vi får se hur det blir med uppdateringen. Kanske att jag får tillgång till internet där nere vem vet:P

Jag hoppas att ni får underbart väder här (det kommer vi ha i spanien 27 grader minst varje dag och sol) och har det jätte bra medans jag är borta!

Fall lina eller nån ser detta så säger jag JAG KOMMER SAKNA DIG, MAMMA OCH KATTEN! :P

Ha det underbart och jag älskar er alla! PUSS och kram!

en stor blöt puss från sara.

SPANIEN!

imorrn blir det spanien! åker med pappa och stannar där i en vecka. kommer sakna mamma! haha:P


100617

Jag har bestämt mig att jag tänker inte säga förlåt eller nåt  bara för att jag suger på att uppdatera! För ni får nöja er med det ni får nu på sommarlovet!

Vädret är heeeelllltttt fantastiskt så jag tror inte att det är så många som är inne och läser bloggar och fall det är nån som gör det så säger jag! GÅ UT MED ER I SOLSKENET!

Hahaha puss puss


100616

2 DAGAR KVAR!

God morgon.
Idag gick jag upp ganska tidigt för att jag måste jobba effektivt idag! eller? haha jag ska ju va med ellen så att jobba så effektivt vet jag väl inte :P

Men nu börjar jag bli lite stressad! jag måste packa och städa innan jag sticker om två dagar! och jag har inte ens börjat och jag vet inte vad jag ska ha med mig. jaja...

Men ellen tar bussen hit så jag tänkte ta en springtur innan hon kommer och så kan jag ju möte henne vid bussen(Y) gud vilken bra planering sara!

  HAHA puss puss



Min spring outfit xD pöss


100615

MIN CYKEL FAN ÄR SNOTT!!!!

HissDiss

jag mååååste bara hissa och dissa olika topplack. Eller två stycken från samma företag eller vad man ska säga.

Jag börjar med att HISSA detta toplack från depend. Det torkar snabbt, naglarna bli blanka och fina och framför allt bas lacket du har under blir inte "blått". Många toplack gör så att bas lacket blir blå acktigt (det är det jag har på mig på bilden).
ÄLSKAR DETTA TOPPLACK!

 

Jag DISSAR detta toplack för det tar långtid att torka (tycker jag) plus att baslacket blir blå acktigt! Fall man har ett svart bas lack och sedan detta på så blir det mer blått typ bläckfärgat! Så diss på detta!


mina naglar just nu:)

denna kategori har det inte blivit så mycket uppdatering i på senaste tiden. Men jag har inte haft nån tid eller haft nåt intresse för mina naglar på senaste tiden:P

Men nu blir det lite uppdatering!

Med blixt:


Utan blixt:


Vad tycker ni? Jag är inte den bästa på att måla mina egna naglar som ni kanske ser:P

spöööö regn!

det spöregnar här kan jag säga! sheeet....

funderar på att lägga mig under täcket och kolla på en film och glömma allt annat! det blev inte vendela idag men kanske någon annan dag:P
  puss på alla och hoppas ni har bättre väder en mig...


100614

God morgon

Vaknade för typ fem minuter sen. Satte mig här direkt. tänkte bara att jag kunde säga varför jag inte blogagde igår. Jag hade väääärldens migrän som verkligenn höll i sig! usch... haha men nu vet ni.

Idag blir det kanske att vara med älskling vendela!:)
              puss puss



100613- Dagens fråga:)



Tycker ni jag ska göra om min design? I sånna fall hur?

- YES BOX! det tycker jag verkligen men jag vet inte hur så ge tips!!!

Dagen fråga:)



Skulle du vilja ha en tatuering? Vart och vad i sånna fall?

- Jag skulle nog vilja ha en liten tatuering på handleden eller som kenza har ett litet hjärta på foten.

Något på handleden, inte just det här utan något annat.



Eller såhär

 

 


IWANT

Carat Lace Tube Top SEK 259, Vero Moda - NELLY.COM
sjukt fin klänning som jag vill ha. Skulle passa perfekt till midsommar!

Emelie Smock Top SEK 129, Rut m.fl. - NELLY.COM
super fint linne som skulle passa pefekt till ett par shorts!

Elise Ryan Lace Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COM
snyft...denna klänning hade jag tänkt att ha på avslutingen me den tog slut i min storlek men nu har den kommit in igen...vill så gärna ha men jag vet inte när jag skulle använd den då...

Sexy Pink Set SEK 628, Sexy By Sweden - NELLY.COM
den här SKA jag ha! asså denna står överst på min shopping lista. fast den är lite dyr... men JA SKA HA DEN!!!


bbbild bbbomb! del:3

sista delen!







100612

Hej hej alla:)

Vad ska alla göra idag då? Själv ska jag kanske till tinnis (utomhusbad) även fast det blåser halv storm och är kallt:P haha men vadå då? man kan ju ha mysigt med kompisarna där och så. Men inget är bestämt än.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt lite här på internet. Förut klippte jag gräset... men vill man ha pengar så får man arbeta! Jag är heeeelt pank nu jag har ungefär 100kr på mitt kort...usch vad jag hatar att inte ha pengar!
          puss puss

Bra bild? I KNOW!! :D


j*vla skit kamera!!! :@

nu har min j*vla lilla rosa kamera slutat fungera!! ASSÅ jag får största j*vla damp rycket fall alla mina bilder från avslutningen har försvunnit!!!!!

peaceandlove

osminkad,ofixad,skit kamera




min design!

Jag har börjat få höra att jag borde byta ut min design! För det första är ju bilderna när jag är brunett och för det andra så är den jätte gammal och så vintrig (HAHA)

Jag måste göra om den men jag orkar verkligen inte plus att jag inte vet vilka bildern eller vilken bild jag skulle ha! och så vet jag inte hur designen skulle se ut eller nåt...


Dagens Fråga!



vilken mobil har du?

- Jag har en LG mobil. Den heter GW520 och suuuger riktigt mycket! JAG VILL HA EN iPHONE!


100611

God morgon!

Första dagen på sommarlovet HÄRLIGT! jag vaknade nån gång efter 9.30 men jag har inte orkat uppdatera för ens nu:)

Jag hoppas att min uppdatering blir bättre nu när jag har sommarlov, eller så blir den bara sämre för jag tar för mycket sommarlov HAHAHA.

Det kommer nog komma lite bilder från skolavslutningen idag (förhoppningsvis).
          Puss puss

En bild från avslutningen :) kvaliten är usel för jag tog med min lilla skit kamera!


100610

SOMMARLOV!!

Fattar ni?! jag har sommarlov och det firar jag med subway och mys med bästa isabelle ossmin! :)




Webcam bilder in my heart!

bbbild bbbomb! del:2

här kommer fler bilder från igår!






okej mn dator börjar dampa! det får bli en del:3 imorrn eller nåt!

100609

Thjoo:) vad händer? haha

Jag kom precis hem. Jag har gått hela dagen på stan (letat avslutningsklänning...) sen ikano för att leta ännu mer! Men vad tror ni?
har jag hittat en avslutningsklänning?

Hahaha gissa! snart kommer (tror jag) del två av går dagen fall ni har tur:P


bilderna:P

haha vad tycker ni om bilderna här under? Hahaha jaa många va? jag hade ännu fler men jag bestämde mig för att jag skulle göra del 1 och 2 :) thihi buuusigt va?

JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖTT!!

bbbild bbbomb! del:1

Dagen har varit helt fantatastisk! Guuud va roligt vi haft det. Först bio sen trädgårsföreningen och tinnis! Jag orkar inte skriva så låt bilderna tala (HAHAHA) xD










spark i baken tack?

kan någon ge mig en spark i baken så att jag ger mig ut och springer?! skulle verkligen behövas med tanken på hur mycket onyttigt jag ätit idag...oj oj oj..




100608

Säg hej då till avslutningsklänningen! Blir att lämna tilbaka den idag...


sitter i data salen:)

hej hej nu sitter jag i datasalen.

Hade lite damp förut men nu har jag fixat det. Såklart att ni får ta bilder men FRÅGS FÖRST! plus att jag var inte klar med  bilderna för jag hade inte kört copyright eller nåt men men:)
           puss puss

100607

EFTER SOM ATT DET ÄR FOLK SOM SNOR BILDER UTAN ATT FRÅGA SÅ GÖR JAG HÖGERKLICKSSKYDD NU!

sommarlov

hade tänkt att skriva lite kort om vad jag ska göra i sommar:)

10 juni: Slutar skolan!!
18-24 juni: Spanien! :)
12-18 juli: Teater
26-29 juli: Teater:)
30-14 juli/augusti: SPANIEN! :D

hahaha lite tråkigt att visa det så men tänkte att ni kanske i alla fall ville veta:P


fullt idag:)

Idag har jag haft fullt upp så bloggen har lagts lite åt sidan. Vilket den kommer göra imorgon också. Jag ha nämligen smygpremiär imorgon.

Idag har jag gjort massor tycker jag att det känns som:P Jag har hunnit med att bada ett par gånger, haft teater, solat, varit ute och sprungit och massor mer typ! haha:)

Spring outfit xD och efter jag varit ute och sprungit!


 


100605

HAHAHA titta så roligt man kan göra med bilder! trippel i astrid...vilken plåga... xD HAHAH



Lite failat här och där men ändå! :D

ASTRID ÄR FAN DEN SÖTASTE UNGEN I HELA JÄVLA VÄRLDEN!

JAG HITTADE VÄRLDENS FINASTE BILD PÅ MIN ÄLSKADE UNGE!

Titta den är heeeeelt oredigerat och så jävla fin!

redigera bilder:)

nu blir det att redigera över 20 bilder, jag och astrid tog ver 300 bilder igårch jag lyckades välja ut top 20 men det fanns så många underbara bilder så det va skiii svårt!

Lite förhandstitt på en bild:)




KOM IGEN! LÄMNA KOMMENTAR SÅ JAG VET VAD NI TYCKER! :)

SARA(L)FRIENDS

Fan vad jag älskar mina underbara vänner asså!




Alla fick inte plats på collaget men ni fattr väll att ni betyder MINST LIKA MYCKET! Puss på er min älsklingar!

100604

ÅHHH SOMMARLOV SNART FAN!:)

Nu sitter jag på sista lektionen och tråkar, igentligen ska vi kolla på film men issa, jag och mickis fick sitta vid datorn och göra vad vi vill:)

Kollade på mina kommentarer förut och alla (nya) va typ från lollo xD Hahaha puss på dej älskling! och vi MÅSTE va nån dag fattar du vad jag saknar tiden då det va du och jag och vi va med varandra varje dag typ... älskade den tiden :)
                  puss puss


puss

Hej hej:)

Nu är jag hemma, mätt och ny duschad! Det blir tyvärr inget mer inlägg idag för jag orkar inte xD Bilderna som jag tog på astrid kommer någon dag men inte just nu för ja har som sagt va ingen ork..

Hahaha puss puss


100603

God morgon tänkte slänga upp ett litet snabbt inlägg innan skolan;)

Idag är det (som igår) helt underbart väder! Så idag tog jag INTE långbyxor utan ett par jeans shorts och ett vitt linne, får se fall jag tar någon outfits bild sen i eftermidagg.

Som jag sa igår ska jag fota astrid så vi får se när vi hörs:)
                    Puss Puss



Shoppat:)

Att ha hemma i sommar typ:)





Spanien shopping:)






Sak jag glömt visa:P


Och till sist.... AVSLUTNINGSKLÄNNINGEN!



Lämna en kommentar om vad ni tycker om avslutningsklänningen för fin? ful? snygg? Ni kan lämna en kommentar om de andra sakerna också såklart:)


FOTA ASTRID!!!

Imorrn ska jag fota astrid! GOOOD vad jag längtar! hon säger att hon hittat lite fina ställen att va på. Får se fall resultatet blir bra:)



Dagen fråga:)


Vilka har hittat något att ha på sig på skolavslutningen?

- som sagt va jag har ju precis hittat en tror jag!! Hade lite panik kan jag säga:P


100602

ASSÅ FATAR NI?! DET ÄR REDAN JUNI!

Shiiit vad det går snabbt asså...snat skolavslutning och sen...sommarlov...chill asså! HAHAHA jaja och idag hittade jag min skolavslutningsklänning tror jag ni får säga vad ni tycker (bild kommer snart)

Idag har det varit schtek hett och smarta sara tog svarta långbyxor imorrse (applåd för mig) fattar ni vad jag svettats! HAHA
                    puss puss

RSS 2.0