rädsla

okej.... valborg... fuck it! Den blev helt fel. Skulle vara hemma vid typ halv två va hemma vid 23 typ... FUCK alla personer som gör något mot helt oskyldig apersoner jävligt dålig stil! tack alla vi va med ikväll! orkar inte skriva alla namn men ni är guuuld värda;)

valborg!

Morsning,
sitter här med elin och dom där nere håller på att steka kött, snart ska vi keeeeka sen kanske vi hittar vi på något annat roligt.
Vi ska dansa i neon
på en resa
genom natten
vi ska sväva
i en verklig het mot kryningen

shoooo

borde igentligen plugga men som vanligt gör jag annat före! Haha men vem pallar? Men jag ska nog ta tag i det efter att jag varit ute ett tag.

Hela morgonen har jag suttit och försökt få ihop en design! Men det går skit... Jag gör inte min design själv eller bara min header och det är den som jag inte får att lägga sig rätt så jag har mejlat en och fråga så hoppas på svar så att ni kan få en snyggare och nyare design ;)

bild från igår när vi var ute på vandring med konfan..


bikini

btw min bikini från hm har kommit efter typ ett halv år... såg att min helt vanliga svarta tubtopp skulle komma i mitten av juni så den skiter jag i ....

KÄÄÄÄRLLEK till denna bikini!



bilder från hm! har lite fler bikinis på g... mohahaha

valborg

händer på valborg då folks? :) Kommer ihåg att förra valborg blev inte riktigt som tänkt... "grillning" ute i lambohov... vet inte riktigt hur mycket vi grilla. Det var mer bara bråk och skrik typ x) haha men denna ska bli bättre! Blir en mysig "privat" tjejmiddag sedan drar vi väl vidare. Det blir säkert skit bra!

bilder från förra valborg...




haha sexigt!

len som en barnrumpa!

haha har gjort ansiktspeeling. Älskar att göra det men sheeeet vad lent mitt ansikte blev! HAHA använder mig utav niveas ansiktpeeling för dem som bryr sig ;)



gammal skit bild ;)

tchill

sitter ute på altanen i en solstol och chillar och lyssnar på musik. de senaste dagarna har jag varit tjutig på typ allt och alla och nu har jag suttit här och fillosoferat och kommit fram till att jag orkar fan inte lägga ner tid på idioter! jag pallar inte vara tjurig mer. Jag ska köra mitt eget race och låta de som orkar hänga på och peka finger och köra förbi de negativa idioterna i mitt liv! så nu jävlar börjar racet!

s som i sara och sjuk..

jag skyller på att jag är sjuk och att det är därför jag inte uppdaterat! men nu börjar jag må lite bättre. Jag har mått skit de senaste dagarna. Jag känner mig skit äcklig fast jag duschade 4 gånger igår och har redan duschat 2 gånger idag...

Imorrn har jag konfa på kvällen... blir nog inte att sova över för jag behöver sova för att bli frisk + att jag hostar som ett svin på natten men vi får se ;) puss

äcklig..


god natt? eller...

Har precis suttit och snackat med saga-maria aka blondie på msn. Lika viktiga och seriösa samtal som vanligt... not. Haha men det blir bara så;)

Nu ska jag titta lite på gossip girls (issa har tvingat mig att titta på det...) sen ska jag sova för jag har blivit sjuk igen... fuck that! Hata småbarn som smittar en...

Men vi hörs imorrn PUSS

random bilder från igår





stress!

har ganska bråttom nu! Bussen går halv och jag har tusen saker jag måste göra innan PUSS!

bild från igår på blondie

Konfuck

God morgon!
Även fast jag gått upp tidigt så är jag glad! Vet inte varför men det kan bero på att gårdagen var helt jävla perfekt. Den tillbringades med sjukt älskvärda personer både dag och kväll. Bilder kommer kanske en video på när calle och calle åker långboard och ramlar suckers... Haha jaja men nu väntar konfa... Är sjuuuukt opepp på det men ibland måste man...
Jag och elin någon gång när vi var tvugna att bära kors och ljus... okej det var nog ganska länge sen...

frågor

har fått några frågor om vart jag köpt saker och ting ;) De höga ljusa shortsen är köpta på bikbok och det är även blusen!

Vill ni att jag ska lägga upp vart saker kommer ifrån? :)



K Ä R L E K

Pusssss

Idag går jag imot alla mina principer! Jag har uppsatt hår även fast jag ser bredaxlad ut.... usch känner mig inte självsäker i det men jag pallar inte!

Drar till stan för ett hemligt uppdrag med blondie sen får jag se PUSSS



mobad bild... I KNOW;)

lip balsam

förra veckan beställde jag lip balsam från style by Tyra. det är som en lip plumper och för alla som inte vet vad det är så är det ett läppglans som förstorar läpparna med en kemisk reaktion. Det ända problemet är att det var slut i lagret så det kommer ta 2 veckor tills det kommer *sadface*



fashionshow

nu drar jag till modevisning syster min ska vara model that's why;) pussss

Ville verkligen inte fastna på bild idag... hej fuck face!



okej... mobba inte hur jag ser ut!

prao

sitter och chillar gaaalet i personal rummet med linn! har faktiskt inte torkat en enda näsa! *happyface*

prao

i morgon börjar min prao... ser INTE fram imot det då jag ska praoa på ett dagis och sara+barn=ingen bra kombination... men aja jag har ju linn så!

Nu tittar jag på big brother sen ska jag väl sova eller vi får se;) PUSS



snoriga ungar uek... jag får försöka överleva!

jersey shore

bänkar arslet framför tv nu! Jersey shore nästa.


tävling!

haha chilla linn jag raderar dem inte då... endast för din skull! :)

är med och tävlar hos vadfanskajagheta.se Sjukt söt tjej som driver bloggen:)



ska fan ha en!

pinsamt

usch... jag har tittat igenom alla mina videobloggar och jag kan bara säga pinsamt. Det är helt sjukt vad liten, ful, töntig, konstig m.m jag är! funderar på att radera alla...

Britney Spears

är det bara jag som tycker att brittan är jävligt snygg i sin musikvideo till till the world ends. I och för sig så har jag alltid tyckt att hon är sjukt vacker!


fråga

fick en fråga om hur jag gör när jag fotar vad jag shoppat:) har tagit kort på hur jag gör så här kommer det!





hänger en väska över min dörr och använder bandet att hänga galgen i :) svårare än så är det inte!

du är lika falsk som en kossa

jag blir så jävla arg! Du är så sjukt jävla falsk. Du snackar skit om precis allt och alla och sen förnekar det?! Vad fan är vi typ 5. Väx upp nån gång och sluta va så jävla omogen. Att snacka skit är så jävla låg är det något ta det med mig face to face då tack. För jag avskyr folk som är sånna stora skitsnackare som du är..

Du tror att du kan snacka skit om mig men lilla du det kommer ändå alltid fram till mig. När jag konfronterar dig så står du och ljuger mig rakt upp i ansiktet FUCK YOU. Välj vänner tack!

Sorry är bara tvungen.

hate it

sista låten verkar inte funka så här kommer den igen!


turn the volume up




låtarna är väl inte så nya men ändå så dunkar dem i mina hörlurar. Musik blir så mycket bättre när man skruvar upp volymen på max och trycker in hörlurarna i öronen.

find the hidden message



va ute och fotade förrut... blev inte en enda bra bild. Ungefär hälften av alla bilder kände min katt att hon kunde förstöra genom att sticka in sin svans, tass, öra, nos, huvud eller något annat i bilden...

sara´s closet





kvaliten på sista bilden suger I KNOW!

Har igentligen mycket mer godbitar att visa er som jag shoppat. Bara det att jag orkar inte x) haha men här har ni lite;) kärlek till shortsen som jag fajtades om! haha

tchill

chilllll! ingen skola på två veckor! sitter på bussen påväg hem, ska fota när jag kommer hem tror jag. det bara kliar i fingrarna efter min älskade kamera. tyvärr är fantasin ganska låg men jag hittar väl på nåt! hörs!

att vara sjuk... in my assss!

helt ärligt så tar min hals död på mig! kan inte svälja, andas och så har jag huvuvärk!!! nån som vet några halstabletter som faktiskt funkar?!

RSS 2.0