mot rom!

nu sticker jag till rom! kommer hem den tredje PUSS love ya!

lilla blodomloppet

igår sprang vi lilla blodomloppet med skolan KUL! not.. 3km inte speciellt jobbigt förutom att det var så jävla varmt! Och idioten herself hade svart tröja och långasvarta byxor (spring byxor) hehe bra val sara bra val!
Tittade på mina resultat nyss blev faktiskt jävligt glad! Jag är kanske inte direkt den mest tränade personen och så men ändå kom jag på 37 plats av 341 st! STOLT CHEY! dock sprang jag 3 km på 17 nästan 18 min... PINSAMT! men ÄSCH
Grattis linn som kom på 7 plats och kattis som också kom ganska bra till! PUSS

sweet♥

pallade inte leta bild, så fick bli en redigt fin bild på mig som rebecka tagit någon gång, sweet host...host.

Helt ärligt har jag nog inget vettigt att säga. Men jag kan väl babbla på ändå, jag är ganska bra på det. Jag är lite irriterad på vissa, vet inte varför men hehe aa så äre.
Ihelgen blire rom mm tchill och jag hatar so PÅ RIKTIGT. Titta jag lyckades få ihop ett helt inlägg, grattis till mig! Puss
kommer ångra att jag la upp den här bilden, men va fan va där livet om man inte vågar bjuda på sig själv?!

mm

lägger ner skolböckerna för ett tag, dammar av min gura och skiter i allt annat.



so kompletering

jag hade tänkt att göra klart den idag men istället har jag låtit den ligga orörd på skrivbordet! hehe och matte provet som vi har på onsdag och torsdag har jag också låtit ligga orörd hehe;)
nu tittat jag på jersey shore och sen ska jag duscha, träna förrut, sen hittar jag väl på något;)

IwantitandIwantitnow

bild från we ♥ it

Jag vill ha en lång bräda, och jag vill ha en nu! För det är såhär jag vill leva i sommar, chilla på en longboard med någon underbart bra person!

ångest!

va fan! vulkan utbrott på island IGEN! och det är tydligen massor med aska. Om det gör så att vi inte kan flyga till rom nästa söndag så kommer jag förevigt hata island (ta inte illa upp!). Men serri nu ber vi till gud(höhö) att han är på våran sida ocg gör så att vi lyckas komma iväg till rom på konfa resa!!!

sara´s fashion week 20

glömde bort det igår!

Den här veckan tänkte jag tipsa om en (två?) söt(a) klänning(ar) från två olika ställen som ser exakt likadana ut bara att det kostar olika mycket!
Denna klänning är från hm och kostar 99(orginal pris 199) nu verkar denna färgen vara slut!
sen har vi den här klänningen från gina som kostar 149 kr
dem ser ju sågott som helt identiska ut! men väldigt söta och skulle passa perfekt under sommaren!

sliten tjej

är sjukt trött, men det är bara att tagga till nu! sova kan jag göra när jag dött, nu ska jag bara leva!
Med från stan hängde ett par byxor, en tröja och ett och ett halvt par skor;) haha ett par vita höga converse och ett par låga vita converse att dela med syster, tyckte att vi skulle ha låga marinblå men det fanns inte:(
Hade fått med mig min älskade keps hem från spanien!

all in!

NU KÖR VI! okej vi ska bara vara ute och chilla MEN ÄNDÅ!!!

tonight's gonna be a good night

cha cha bloggen!
Väntar på två söta ungar (tre söta ungar?? ISSAAA) och chillar. Ikväll blire nog att dra till ekängen och chilla lite med lalle, frida, sadra och lite mer random personer.
Imorgon så kanske jag hänger med och grillar med "det vanliga gänget" or what to call them. Aja min blogg uppdatering har sugit but you just have to live with it!

Bye bye bitches!
åhhhh saknar den här tiden!

nej

har spelat in när jag sjunger. Men kommer nog inte våga lägga upp det efter som att NÅN host linn host har fått alla att tro att jag sjunger as bra... fuck you så den videon får nog vänta i några veckor, månader, år...

massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker

ännu en kväll som slutade i kaos men äh det var bäst så länge som det vara. Folket var ju i alla fall älskvärt! Sjukt roliga och så. Haha aja ska dra till stan snart. Vakna vid (?!) pga att linn skulle upp och köra match... skit unge. Så hon stack sen har jag och lollo legat och snackat och haft det kul och hon drog typ nyss så nu måste jag fixa mig! puss
ÄNNU ETT BILDLÖST INLÄGG!

I´m gonna come back to walk these streets again, bye bye


better late than ever

lite bilder från stockholm med klassen och 8f som sagt, bättre sen änt aldrig!
det var lite pics ;)

wtf.

jag tror att det är sega på blogg.se... Deras app till ayfon (iphone) kommer ju aldrig! asså den skulle ju typ komma i mitten av april, nu är det mitten av maj.
Jag har huvudvärk men jag måste plugga! Har no inlämning på fredan och jävla so kompletering och matte prov nästa vecka. Jag hatar skolan just nu, hemundervisning? JA TACK!
jag vill tillbaka. nu♥

veronica maggio ♥

har aldrig riktigt insett vad det är för speciellt med veronica maggio så lyssna jag på henne första gången idag.
K Ä R L E K bästa typ "depp" låtarna altså inga pepp låtar direkt men detta passar mig perfekt nu.

detta hindrar mig ifrån att kunna plugga...



har ni inte hört snälla bli min så har ni missat något gott folk!


jävla skit...

vet inte vad det är med mig. Just nu sitter jag och tycker synd om mig själv att jag inte har någon släkt... Ni som konfimerar er vet ju kanske att under själva konfirmationen så ska dop faddrarna eller nått lägga händerna på ens huvud problemet är det att mina dopfadrar (inklusive kusin) bor i nya zeeland. Så då skulle någon annan vuxen som stod mig nära göra det. Dah hon är död? nehe då är det någon av ledarna som får göra det! kul... not...
jävla skit.

hehe scary?

okej det är exakt lika många besökare och sidvisningar som det va igår wtf? är det nån som driver med mig eller?

vill du ligga med mig då?

tjena!
idag har jag hunnit med så grymt mycket saker asså. Har hälsat på gud(konfa), pluggat, shoppat så jag har under 1000 spänn kvar:(, tränat och nu ska jag plugga igen(ska försöka!)
Fan vad gött det är när man tränat då känner man sig så extremt duktig! Ska försöka lägga upp bilder på vad jag shoppat. Hittade massor mer men ska vänta lite med att köpa det;) fan vad duktig jag känner mig nu!
Gammal bild

I miss my blonde hair... :'(



kommentarer?!

jag kan inte läsa kommentarer på någon blogg eller nåt! jag får dapm... jävla skit dator kan bara läsa mina kommentarer på min blogg men ingen annan stans....

web cam

hittade en web cam här hemma som jag instalerade till min dator.... tjeeeena vilken dålig kvalitee men whateveee den är ju typ 10 år gammal också så man får la ta det;)
Nu: Konfa.... som rebecka så snällt påminde mig om och jag hade heeeelt glömt bort det så TACK!:)
HAHAHAHA man kan ju nästan se att det är jag!

ellen

hej, just nu sitter jag här framför datorn och försöker ta tag i mitt liv genom att städa rummet för ellen och dem ska komma senare ikväll;) så det blir en hemma kväll dock är jag ganska sugen på party men får väl försöka göra det nästa helg istället;)
nehe bör väll ta och börja städa då (men jag vet ändå att det kommer sluta med att jag skickar in allt skit under sängen istället..) sålänge får ni en sweet bild på ellen som jag tagit och en mindre sweet bild på mig från spanien♥
på bilden såg det ut som om jag typ var 10? så jag fixa lite;) fy fan asså jag ska sååå lätt flytta till USA sen (det är inte bara nåt jag säger utan det är mitt mål!)



ny kategori!

Aa här har ni min lilla idee or what to call it. Jag hade tänkt börja med att varje lördag så ska jag lägga upp lite tips från mig som typ titta den här snygga tröjan jaja jag tror ni fattar eller? Jag kommer också kanske lägga upp kläder från olika butiker som liknar varandra eller nåtgot sådant.
Men den här veckan ska jag bara prata om min stil typ!
Min stil skulle väl inte jag kalla direkt så speciell. Jag följer verken modet eller ser ut som precis alla (okej ibland ser jag väl ut som andra..). Jag har både lite tuffare stil och även gulli gull stil. Ibland kan man se min stil som "Hej, jag tror att jag följer modet men det gör jag igentligen inte". Så helt enkelt har jag en egen stil.
Jag tycker det är viktigt att ha sin egen stil och våga ha de kläder man själv känner är snygga. Spela roll om någon säger "men dah den var inte fin!" tyckte du den var fin KÖP DEN. Brydig inte om vad andra tycker.
Denna bild skulle man väl kunna säga vara "Hej, jag tror att jag följer modet men det gör jag inte igentligen". hehe
Enkel och stilren outfit, but still awesome.

Kommer kanske ett till sånnt här inlägg idag då detta bara var som en introduktion;)

funderingar

sitter här och har en blogg ide som har något med kläder att göra ;) tror denna ide faktiskt kommer bli genomförd i eftermiddag eller typ nu? Va inte för excited för att det är kanske inget specillet x) men kul med nååågot nytt på bloggen;)
hittade en helt sjukt söt klänning på nelly! där har jag även hittat min avslutningklänning kanske;) säger bara SPETS!
Sleeveless Printed Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM
liten bild men skit samma;) TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA DIREKT DIT!

hatar so och skolan

nej då jag har absolut INTE tittat igenom allt på hela jävla google som möjligtvis kan ha skrivit något om hur industriella och agrara jävla skit revolutionen har påverkat dagens samhäll! absolut inte jag HATAR skolan och so och allt som har med skolan att göra...... JÄVLA FITT SKIT!
btw jag är hemma i skit sverige igen för er som missat....

internet!

grannarna har internet son jag med min mobil kan koppla mig in på! HEJ VÄRLDEN IGEN! idag har vi hunnit med ganska mycket faktiskt. gått på marknaden, ångar ett väsk köp så fort som man gett fram pengarna, solat, bränt sig, använt långklänning, shoppat (hallelujah för nya converse!)skämt ut sig totalt på en resturang(okej hela familjen och maja med för den delen), spelat kort och typ tusen saker till! sola bara lite idag men har redan fått liiiiiite färg tummen upp för det! Imorgon ska vi steka hela dagen hade vi tänkt. Helt jävla underbart här nere asså!:)

på planet

sitter på planet lyftet om typ några minuter! Ha det bäst för det ska jag. hörs på torsdag med massor med härliga bilder! puss!!!

shorts to die for

jag har hittat så sjukt snygga shorts. Det är nog de snyggaste jag sett på länge! jag SKA ha dem asså! nog för att dem skickas från usa men jag kommer dö annars altså de är så sjukt snygga så ord kan inte beskriva dem. ska tävla om dem och om jag inte vinner (vilket jag aldrig gör!) så köper jag dem (om pengarna räcker till). usch vad snygga den är!
vad tycker ni? HISS eller DISS?

skäms på mig

fy inte kul med skit uppdatering jag vet! det är bara det att jag har massor att göra innan jag sticker till spanien sorry!

stockholm

hemma från la capital. Orkar inte lägga upp bilder eller så för jag är as trött och behöver plugga och packa. SÅ jag pallar inte mer idag puss!

spanska

kola sitter på spanskan och typ halvt dör av uttråkighet medans alla andras typ helt inne i filmen kul... not jag vet inte riktigt bad jag ska säga så det är väl bäst fall jag bara håller käften;) btw jag är jävligt glad att jag har Spanien asså! vet inte fall jag kommer åka hem därifrån på onsdag asså jag kommer nog spika fast mig i golvet för jag är jävligt trött på denna skit stad och allt skIt folk i den. har fått veta lite saker som kanske inte är det roligaste att få veta... usch vad jag är trött på skiten! aka puss!!

gossip girl och ben och jerry

hela eftermiddagen har tillbringats med att titta på andra säsongen av gossip girl (kunde varit oc om inte saga glömde ge mig första skivan... klant arsel!) och keka ben och jerry fettot här! fett mysigt men nu måste jag ta tag i pluggandet... trots det jag skrev i förra inlägget;)
google och gammal bild
btw... varför tittar jag på hockey? sen när började jag bry mig men jag kan ändå inte gå här ifrån!

håriga problem....

hahaha ni måste ju ändå gilla rubriken?! höhö men jag har hår problem... mitt hår (på huvudet så ingen tror nåt annat!) vägrar att ha volym... det ser rentsagt för jävligt ut och då var jag ändå snäll när jag sa så. Nån som kan ge tips?

Aha vad annars då... dagen har sugit. Pallar inte skolan och allt som har med det att göra. Sen blir jag fett lack på att jag ser för jävligt ut all the time för jag har verkligen inga kläder....
aa nu ska jag gå ock deppa puss!
tiden då mitt hår fortfarande var blondt.... I miss it...

hehe

så fort man skriver en länk på facebook med sin blogg så höjs statistiken till taket! höhö
Jag borde (som vanligt) sätta mig och göra min svenska så att den nästan är klar för jag kom precis på att på onsdag blir det stockholm med klassen. Sen på fredag sticker jag till spanien (vem pallar plugga där?) sen kommer jag hem på onsdag natt sen på fredagen ska den vara inlämnad! panik....
känner att jag behöver komma bort ett tag från allt, det ska bli fint med spanien.



ny design!

min nya design är uppe nu som ni kanske ser ;) vad tycker ni då? Det är fortfarande lite saker som behövs fixas men jag pallar inte nu. Typ profilbilden ska ändras (jag ska inte ha den profilbilden!!) och sen är typ headern lite fucked up.
Kan ni inte se designen tryck F5 ;)
Bilden på benen i headern har jag försökt härma en tjej som går på min skola, men jag kan säga att hennes bild är typ tuuusen gånger finare men what eve haha puss ;)

RSS 2.0