golf

är på golfkurs när detta visas i REGN! mys....
bild från brevik KÄRLEK!

bästa bloggläsarna sämsta bloggarN

finns inget jag kan säga. Ni är bäst! det är fortfarande läsare som följer min blogg dagligen ÄVEN fast jag inte bloggat på en vecka? en och en halv? ni äger♥
ska försöka ta tag i bloggen igen men det är svårt att kombinera skolan, golf, fritid,kompisar och bloggen men ska försöka kanske jag börjar med det nästa vecka.
Imorrn åker min älskade syster till spanien i ett år, I will miss her.

Bara för att vädret suger får ni en sommar bild!

9a in brevil HELL YEAH!

japp ni hör! nu drar den coolaste klassen på denna planet till brevil i tre dar och röjer, eller nae va? haha jaja bloggar kanske mer om det finns internet och täckning LET'S GO HEY HO! btw hade skolfoto idag....som vanligt efter det känner jag skjut mig men vem fan bryr sig! puss och kram skumbanan!

bowling

morrn!
Drar strax och bowlar som jag skrev igår:) Idag har jag ett stoooort ilandsproblem. Jag vet inte vart jag ska lägga alla min saker för jag pallar inte ha väska och jag har bara tjocktröja inte jacka.... usch vilka stora problem!
Men vi hörs när jag är hemma sen då slutar tidigt men får se om jag åker hem direkt;) btw blogg.se KAN DEM SKYNDA LITE MED APPEN ELLER?!

drar!

nu blire golf! hörs:)

back to hell

aha som jag redan visste så var det ett helvete bara jag såg skolan... men slapp dag! imorrn så blir det bowling med klassen + F sen på kvällen blir det rix fm festivalen!! whoho
min eftermidagg har sett ut såhär: sara+maränger+andra avenyn haha japp tjock I KNOW!
jaja jag vet att bilden ser förjävlig ut! snart blir det att dra till första praktiska lektionen i golfen... AA ni hörde rätt sara svedberg går golf kurs....

skola.

behöver jag säga mer än ångest?
snart drar jag till första dagen i helvetet och hoppas att jag överlever. Första gången på ganska länge så känner jag aboslut ingen som helst lust till att gå till skolan. Annars brukar man ju ba: o jag saknar kompisarna och typ rutiner men fuck that jag saknar inget. Jag har träffat alla kompisar detta sommarlov så.
usch jag blir fan deprimerad av att tänka att nu börjar skolan altså snart kommer hösten,mörkret,vintern,kylan och alltsånt.. ne känner att detta blev ett deprimerat inlägg;)

i behov av nya kläder!

aa som ni ser på rubriken så är jag i STORT behov av att uppdatera min garderob lite! Har suttit hemma ensamen nu i två dar typ så jag känner för att dra in till stan imorrn på en shopping runda, nån som är på? Det är bara att messa då;)
får bli en tråkig google bild;)

bus

tack för kommenaterna om mina glasögon och jaa tyvärr är dem inte äkta;) ett par gamla solgalsögon som jag tagit bort glaset i. SKulle behöva nya glasögon kanske skaffar mig något sånt här då. hehe

nya glasögon!

vad tycks? För er som inte vet så är jag lite översynt och har glasögon när jag läser och koncenterar mig med ögonen or what to say;) hehe men fick mina nya glasögon idag för dem andra har blivit försmå... haha
btw jag ser ut som ett spöke på bilderna!:O nog för att jag fjällat men LJUSET LEKER MED ER FÖR JAG ÄR BRUNARE!:)

fuck this shit.

okej tänkte bara säga att nej inget löshår för min del inte. Mina föräldrar ändrade sig och nu så vägrar dem hjälpa mig och jag kan inte göra det själv för jag ha ett sånt kort eller nått.... så jag får gå runt och se helt förjävlig ut i håret ett tag till...

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Hej!
Idag har jag bara legat i sängen och tittat på andra avenyn, i hopp om att återhämta mig från igår! Tjeeena vad sjukt bra kvällen blev eller asså aa;) keep it loud sög men då fanns mitt lilla mongo där och gjorde allt bäst typ! haha men det var verkligen sjukt kul.
Nu eller senare SKA jag svara på alla era fina kommentarer! Jag blir så grymt glad när ni kommenterar. Snart ska jag även beställa löshår(!!). Men jag har bekymmer... jag vill gärna ha det fixat innan skolan börjar så jag inte går omkring i kort hår typ två dagar sen helt plötsligt så ojjj vad långt hår du fått! amen ni fattar;)
lägg märke till att min söta katt är hyffsat slö hon med!

linn

sorry för piss uppdatering idag men blogg.se eller min blogg har lackat?! största dampet på det. SJukt värd kväll först hos astrid (det ägde!) och sen till keep it loud vilket sög så jag och linn drog hem;) sen har vis uttit och babblat typ ch nu har linn aka mongot somat......... SMSA MIF FOLKS! jag är inte rötttttt!!!

just for you!

jag lägger upp tre bilder från idag. Bilderna blev inte jääätte bra pga detta piss väder... bilderna blev inte lika bra när det inte var sol så vi fick ta bilder när solen tittade fram och ni känner ju mig.. hur ofta kan jag vara serriös på bilderna? jag har typ 2 serriösa och 200 oserriösa;)
Jag lägger upp dem för att vara snäll för jag vet inte när jag kommer kunna redigera alla för att imorrn måste jag städa mitt fantastiskt ostökiga rum. Sen på kvällen blir det att dra till någon tjej som heter Astrid innan vi drar till KEEP IT LOUD! peppaaaa!

Så därför är jag snäll och lägger upp några nu:) puss ska nog gå och lägga mig i sängen och sätta igång en film! myyys!

ny duschad

okej jag har ett problem... HUR FAN STAVAR MAN DUSCHA? visst är det så det stavas? fick hjärnsläpp asså men det är väl så eller? haha i alla fall ellen har åkt hem och jag har duschat och tvättat mitt hår. Det är renbäddat i sängen och finns det nått bättre med rena sängkläder och nytvättat hår?! nae.
fick lite damp förrut för min dator la av medans jag ladda över bilder men nu funkar det igen!;)
får en lite fin bild på en host vacker host ny duschad sara.

åker+sara&ellen

sitter här och väntar på att bilderna som jag och ellen tog precis ska laddas över till datorn;) gick ut på åkern och fotade lite nyss för jag fick lite panik när jag insåg att bonden börjat skörda och jag inte har fotat nått där än! men nu är det gjort så nu kan han skörda på;)
idag har vi bara chillat lite typ, och suttit och suktat efter allt gott som vi inte haft hemma that's life;) bilder kommer!!

spaininmy♥

just nu sitter jag här med datorn i mitt knä och glor lite på tv eller mer på datorn dock men;) har en snarkande katt här brevid mig som ligger och sparkar på mig i sömnen... hon är för knäpp min lilla chey. Btw så börjar jag sakna mn syster nu... vi sågs inte på tre veckor sen två dagar och nu inte på två veckor... TÖNT KOM HEM!

Lite random bidler från spanien








löshår!

funderar på att beställa löshår. Asså jag trivs verkligen VERKLIGEN inte i mitt korta hår. Men jag får väl skylla mig lite själv för jag har absolut inte tagit hand om mitt hår. Jag har plattat håret varje dag i typ... 2år? och inte använt värmeskydd mer än kanske två gånger... jag vet det suger!

Men anyway löshår nu då, men jag vet inte heller vilken färg jag ska ha. För jag gissar att alla har lärt sig vi det här laget att jag saknar mitt blonda hår såhäääär mycket. Så jag funderar på att köpa lite blondare och slinga mitt eller nåt? aja ni frå hjälpa mig lägger ut två bilder så får ni rösta på vilken färg ni tycker!


vilken färg? rösta!

UPDATE: VAR TVUNGEN ATT RADERA BILDERNA PÅ GRUND AV ATT MIN BLOGG HAR FÅTT NÅTT FEL!

senaste tiden.

tänkte informeraa er lite om vad som hänt i mitt liv den senaste tiden. Jag menar jag har ju sugit på att blogga och har faktiskt börjat tänka på att lägga ner bloggen, vet att jag sagt det ett par gånger men nu tar jag mig en redig funderare på det! Men i alla fall.
Fredag-myskväll hos vendela!
Lördag-Ute och gick och träffade lollo, linn och emelie på kvällen
Söndag-Sov och kolla på film hela dagen, piss väder!
Måndag-Världens härligaste bussresa med lollo till issas land.
Tisdag-Issas land
Onsdag- LISEBERG MED SAGIS!
Torsdag- sovit,fotat,skolångest
Jaa det var väl det tänkte att ni kunde få några bilder från myskvällen hos vendela!

hehe duktig chey

hola bloggan;)
uppisen suger som vanligt men lev med det! håller just precis på att lägga över alla bilder från dem senaste dagarna till datorn:) så lite bilder kommer väl sen. Btw sagis dagis och jag var på liseberg igår även fast vädrets sööööög så ägde vi såklart hela liseberg!

sleten chey

hejhej:) sjukt trött är jag vet inte varför men men;) gårdagen/kvällen blev sjukt lyckad med mina brutts så det var ju nicceee;)
imorrns blev jag väckt ganska tidigt fick upp och åt sen gick jag och la mig igen, det blev inte som vi planerat idag så jag blev kvar i linkan. Sen vakna jag igen och gick ut och gick i 1 timma och 20 min;) hehe lyckade skaffa mig rediga blåser på hälarna så nu kan jag inte gå i några skor... jävla skit!
ikväll blir det ekängen med lollo och linn sen träffar vi väl lite folk där;) puss
till hon som kommenterade om holger och vilde: Tack så jätte mycket och det var ju trevilgt att du hamnade här på min blogg;) markus vet jag faktiskt inte har inte hört någt från honom på läänge men facebook funkar ju alltid ;) hehe

vendelas place

råkade radera allt jag skrev men men...
imorrn blir det vendelas place och chilla med goa snubbar;) höhö vet att min uppis har sugit men dah? det är sommar så live with it bitches! nej då men jag har andra saker att göra. De dagar som jag inte uppdaterat nu så har jag solat och badat i ekängen och berg har även chillat gaaaalet vid poolen. flagar som fan så försöker bli brun så att man inte ska se det :$
españa

RSS 2.0