ullared

det här blir sista inlägget för idag. Nu sitter jag och kollar på ullared sen blir det väll nåt och sen så går jag och läser i sängen sen släcker jag för ikväll :) för jag är väääldigt trött!
                                             puss puss


091130

USCH vad jag skäms över att jag inte uppdaterade igår! jag känner att jag varit riktigt dålig på att uppdatera på sensate tiden eller vad säger ni? ne men nu ska det bli ändring på det (hoppas jag:S). Jag hra typ inte kommit hem förens nu. har ju haft simning och så köpte jag ett par gråa mjukisbyxor SKÖÖNT! ja men jag kanske skriver mer sen :)
                                             puss puss

091128

Hej hej, lördag kväll jag måste bara säga att dagen började piss men sen blev den bara bättre och bättre Så tack till hela teater gänget och ebba,mela,astrid och issa som gjorde mig på jätte bra humör igen :) Jag skriver inte så mycket mer men jag kan bara säga också att jag har sett NEW MOON! men jag skriver kanske mer sen om vad som hände på bion och så xD
                                                      puss puss

klippt bild?

jag vet inte riktigt hur man ska förklara men hur gör alla sina bilder där det ser ut som om någon har klippt lite slarvigt runt? för er som förstod BRA då kan ni ju ta och kommentera också tack så jag får lite hjälp xD det går skiiiit! <3 Tack


mys

nu sitter jag och lilla älsklingen min i soffan och gosar. Jag har precis upptäckt att min älskling är väldigt tjock  ! eller så är det bara päls xD Jaja iallafall jag och hon ligger här i soffan och halvsover! vi är sjukt trötta båda två! thihihi men nu kollar jag på CIS NY skriver mer sen
                                 puss puss !



091127

förlåt för att jag varit så dålig på att blogga på senaste tiden men jag har verkligen varit så stressad! gud jag har verkligen inte haft en ledig stund och det är fortfarande inte över men SNART! jag kommer uppdatera här på bloggen rätt så mycket ikväll för jag ska bara slappa så jag tänkte att ni kanske vill veta vad jag håller på med :) 
                                   Det som jag skriver här under MÅSTE ni bara läsa för det är sjukt kul!


David i min teater är lite... ja anorlunda xD men ialla fall han har gjort massor med saker i slowmotion idag (vilket han är VÄÄÄLDIGT duktig på HOST) men jag har skrattat hela dagen xD men nu ska jag komma till saken att när vi skulle gå från teater så kastade han sig på ett staket och gjorde en snurr i slowmotion på staketet(ner förr altså) och så landade han i hund deare (stavning?? BAJS altså) HAHAHA med RYGGEN och inte fötterna HAHAHAHA det kanske inte låter så kul men fyyyy faaan vad kul det såg ut xD

                                                

091126

hej hej, förlåt för att jag inte skrev något igår. Men jag mådde så jävla dåliht igår efter sprutan men nu mår jag bra :) Måste skriva snabbt nu för jag vill ite tråka ut min kompis men får se fall jag skriver mer sen efter teatern :)
                                              puss puss


091124

hej hej, då var det gjort JAG HAR TAGIT SVININFLUENS SPRUTAN! thihi jaa jag ska ju inte säga hur det gick. Efter som att jag är så spruträdd så började jag tjuta innan jag ens gått in! men fall jag ska vara ärlig så gjorde det inte ens ont xD så fall ELIN PETTERSSON läser detta så säger jag bara TA DET LUGNT! thihi imorgon har jag ju teater hela dagen men jag uppdaterar säker efter det :)
                                                                  puss puss



091123

Hej hej , nu har jag varit hemma i ugnefär en timma men jag har pluggat då såm jag kunde inte skriva något. Tyvärr sofia så kunde inte jag ladde in våra heeeta bilder på datorn för jag hittar inte kabel fan xD men men ni får väll någon gammal bild :P
                             puss puss


091122

hej hej och förlåt för att jag inte uppdaterar förens nu! Dagen har varit sjuuuukt rolig! Det började med att jag spelade teater sen satt vi och kollade på massor andra som spelade och vi hade sviiin kul , jag kan inte beskriva det vi gjorde för det skulle bara låta korkat xD sen efter teatern blev det hem och jag bakade scones så jag är fortfarande spy mätt efter det! men nu ska jag slappa lite så ses vi imorgon bloggen! jag tror nämligen inte att jag uppdaterar mer idag :)
                                                   puss puss


sms

jag och ebba har ett VÄÄÄLDIGT intelligent och viktigt samtal via sms HAHAHAHA xD jaa ni är allt bra sugna att veta vad vi snackar omm va HAHAHA jaja , jag kan säga att fall ni skulle se det skulle ni dööö av garv xD

rosett

hej hej! nu sitter jag här med sötaste elin:) jag sitter och gör lite rosetter och klistrar på dom på hårspännen :) stackar elin som får sitta och kolla på mig.  Men det kanske kommer en bild sen på dom , fina? NEJ! haha dom ser helr muppade ut. Men ni kan få en bilde här nere sen på en rosett som jag skulle vilja ha :)
                                   puss puss


091121

hej hej! förlåt för att inlägget inte kommer förens nu men jag gick upp fixa mig och sen åkte jag till stan så jag har inte hunnit. Men jag har ju som sagt varit på stan, där köpte jag en tröja(en kort tröja), band och hårspännen. Bandet och hårspännenena köpte jag till för att fixa nya rosetter, jag kör lite foki style så jag gör rosetter i håret (Y)
                                               puss puss
tänkte att ni kunde få se vilka slappa kläder jag har idag :)




 p.s JAG HAR INGET SMINK FÖRUTOM MASCARA PÅ MIG IDAG!!! d.s


sista inlägget!

sista inlägget för idag! jag är döds trött men jag måste kolla klart på filmen men men... nu kommer de heta bilderna som jag tog ! :) hihi de är såååååå fina NOT! Men jag hoppas att alla förstår att jag INTE är serriös!. Jag orkade inte vända några (eller en) bilder.










                                                                               puss puss

bilder kommer snart!

ja som ni ser på rubriken : bilder kommer snart! men datorn och bloggen segar! så det tar ett tag men puss puss

musik tips!




Det här är en ny kategori som jag har! Jag tipsar om lite låtar som jag tycker om och så skriver jag vilka som jag INTE tycker om. Hoppas ni gillar den här kategorin!



videoblogg

HÖJ LJUDET! nu har jag fått på mig mina sköna mjukis brallor och satt upp håret i en bulle och har nästan inget smink.


videoblogg SNART!

alldeles strax så kommer det en videoblogg här , men jag håller på att ladda upp den på youtube :)

thihi

FREDAG! me lajjjk tänkte att jag skulle försöka vara lite duktig på att uppdatera den här kvällen men får se hur det blir :) thihi nu ska jag sätta mig frmaför tv:n fall ingen annan har något bra förslag på vad jag kan göra (eller nån som vill göra något MED mig?)
                                                      puss puss


091120

hej hej :) nu är jag hemma från en tuff dag i skolan :P just nu är jag VÄLDIGT kissnödig(fall någon vill veta) så jag skriver mer sen puss påer sötnosar!

091119

oj oj oj vilken dålig uppdatering! men jag har haft så mycket att plugga till så igår hann jag bara inte! förlåt men jag lovar att jag ska bli bättre! Nu sitter jag och slappar och sen vid 17.17 går bussen som tar mig in till stan. Jag ska ju ha teater. torsdagar=teater Vi har ju snart premiär så nu kör vi riktigt mycket! Sen vid 20.00 när jag slutat så går jag till hockeyn (LHC in my heart!) för att kolla lite med syster och pappa. sen blir det väll hem och göra något. Men jag tror inte jag hinner skriva mer idag men men..
                                               puss puss


Nu är det inte långt kvar!


byeeebyeee

nu stänger jag av datorn för att sätta mig framför tv:n ett litet tag. :)
                        puss puss


PLUGG!

hej hej , nu kommer ett litet inlägg. Jag kom hem för typ nån timme sen. Men nu måste jag plugga sönder så tyvärr kan jag kanske inte skriva mer sen. men vi får se
                             puss puss

091117

hej hej , en snabbis innan bussen går! Jag har fixat min design, vet inte fall jag ska ha så men jag orkar inte ändra mer så. Idag har vi idrotts prov. typ allemansrätten eller hur det stavas. Jag kan det faktiskt men nu måste jag dar och fixa klart det sista innan jag får springa till bussen.
                                                     puss puss

hemma

är lite depp.. vet inte varför kan bero på att jag vet vilken hög av plugg som ligger och väntar på mig i väskan :/ så det blir inte så mycket mer skrivet för jag vill inte förstöra eran kväll.... måste bara säga en sak till att jag älskar KENZAS skinjacka!


091116

hej hej blir ett super duper kort inlägg nu , för jag har lite brottom men jag tänkte bara säga att jag inte orkade ta dom kläderna som jag kollat ut för det var verkligen inte jag :P men nu så blir det en tröja och ett par jeans med dom skorna som jag kollat ut, Klackar så jag tar med mig ett par extra skor tror jag xD'
                                                       puss puss

kläder

nu har jag rotat igenom hela min garderob och äntligen har jag hittat något att ha på mig. Det är inte riktig jag dom kläderna som jag tänkte ha imorgon men vi får väll se vad folket i skolan tycker :) och ni här på bloggen kanske kan få se imorgon, beror sig på fall jag har brottom eller inte :)
                                                   puss puss

091115

hej hej , kom precis inanför dörren från en väldigt rolig dag med teater gruppen :) även fast jag inte haft någon sovmorgn den här helgen så är jag rätt så pigg :) Nu måste jag sätta mig och plugga även fast jag inte har någon lust men men... Det kommer ingen ny bild idag heller utan jag tar en gammal :P
                                                       puss puss
ÄR DET NÅGON SOM VET HUR MAN FÅR TVÅ BILDER SOM HEADER?


091114

hej hej :) kom hemfrån teatern för en timma sen typ :) jag är döööds trött! grymt rolig dag (kommer säker bli det imorgon med!) men jag är så sjukt trött så jag kommer nog inte skriva något mer men fall ni har tur kommer det ett inlägg till ! idag blir det ingen bild heller men men...
                                                               puss puss

sista inlägget för idag

hej hej , det här blir sista inlägget för idag. Ska börja fixa mig snart JAG VET KLOCKAN ÄR BARA TYP 20ÖVER NIO men jag är svin trött och ska upp tidigt imorgon. Innan jag skriver puss puss så måste jag bara säga att mr.bean suuger! det är typ ett program för folk med sjuk dålig humor(vilket då min mamma och pappa har)!
                                                           puss puss

KÄR

jag är KÄR! i blackberry sara vill ha!
Måste bara säga också att jag förstört min design xD men den får vara så tills jag orkar ändra xD kanske sista inlägget för idag(skriver mer fall jag orkar).
                                                     puss puss


ARRRGGGGG!

NU FÅR JAG DAMP PÅ DEN HÄR JÄVLA DESIGNEN! nu försöker jag att få TVÅ bilder där uppe men går NEJ! jag blir så ARG!!!! snälla någon hjälp mig!

091113

hej hej :) idag har jag varit i skolan (ovanligt va!:O) sen gick jag lite på stan med elin andersson, och jag köpte glitter till mina lösnaglar! thihi jag är glad över det. så nu sitter jag här och testar på min stackars test nagel xD försöker komma på något orginellt som bara jag har. Men imorgon som sagt så kommer det inte bli så mycket uppdatering(inte på söndag heller men) för jag har ju teater. Nu kommer det komma tre bilder från imorse och dom är riiiiktig fina måste jag säga!

                                                              puss puss





091112

hej hej :) duktig som jag är så sitter jag och tränar på gitarren! gud så stolt jag är över mig själv! Sen vid 17.17 så tar man bussen in till stan för att sedan gå på teater, så jag tror inte att det kommer komma ett till inlägg idag. Och i helgen kommer det nog bli dålig uppdatering för jag har teater hela helgen! Vem kom på iden att ha teater 9.00 på en lördag och söndag men men. man kan ju inte ALLTID få allt perfekt så vill man ha det roliga, så får man ta det tråkiga med det :) Förlåt för bilderna här nere men ni får nöja er :)
                                                   puss puss






puss puss

nu stänger jag av datorn för ikväll :) så vi ses imorgon då gullungar!

091111

HAHAHA den 11/11 haha jaja jag är bara LIITE trött. dagen har varit bra förutom att jag haft ont i huvudet typ hela dagen. men det visar ju bara att man har något där inne thihi. När jag kom hem från skolan så träffade jag lollo och elin, och jag hjälpte dom att fixa sina bloggar. fast lollo började damp med sin blogg så hon la till massor skit och ändrade xD och elins hann vi inte fixa något med. Idag orkar jag inte lägga in någon bildså.
                                           puss puss

sista inlägget nu

ja nu är det sista inlägget för idag:) ska hoppa in i duschen efter NCIS och sen ska jag väll kolla lite tv eller lägga mig och läsa eller något för jag ORKAR VERKLIGEN INTE PLUGGA MER!
Ja som jag sa så kollar jag på NCIS, haha jag är en nöörd av det xD
                                    puss puss ses imorgon!


                               

paus

hej hej nu tar jag en liten paus från plugget och sätter mig och dricker min älskade vitamin well's dagens smak blev grönt äpple som är min älsklings smak! (bild från helgen)

           puss puss


plugg:(

nu är jag nästan klar med spanskan, så nu har jag bara kvar allt annat ! BLÄÄÄ jag HATAR skolan och alla skit läxor, längtar bara tills jullovet eller nåt!
                                                         puss puss


091110

thjooo, det blir en snabbis nu för jag MÅSTE plugga men jag vet inte vad jag ska börja med men men.. jag skriver mer sen
                                  puss puss


091109

hej och förlåt för att jag inte uppdaterar förens nu. men som ni kanske vet så är måndagar=sent hem och idag kom jag extra sent hem för mamma och jag var på nån blommbutik och Ö&B. Och på Ö&B så blev ju mamma såklart på körd xD alltså bilen :P jaja nu sitter jag här och myser i min soffa med tända ljus, fast jag borde igentligen plugga MASSOR! men jag orkar inte. Hela dagen har jag varit på jätte bra humör en TOPPENDAG altså :)
                                            puss puss

här kan ni få en bild på en glad sara :)



jag orkar inte fixa med designen mer så det här få bli bra,(ialla fall ett tag :P) men nu kollar jag på hål i väggen. få se fall jag skriver mer eller inte.
                                          puss puss


DESIGNEN

jaja nu har jag gjor fel IGEN! jag råkade ta bort allt som ni ser men jag försöker fixa så mycket som möjligt så ta det lungt mina älskade läsare!

hemma :)

nu är jag hemma igen. Blev inte så mycket shoppat utan det blev bara en tidning, lösnaglar och lite nagel smycken :) Nu ska jag ta och sätta mig och fixa lite med designen och så ska jag dricka min dagliga dos av VITAMIN WELL'S sen ska jag väll kolla i tidningen och pilla lite med lösnaglarna :)
                                                  puss puss




ikano

nu drar jag till ikano/ikea men sms eller ring fall det är något PUSS PUSS

INGEN NY BILD


design

så jag lånade en design från http://designandmakeup.se/category/gratis-design.html medans jag fixar lite :) puss puss

091108

God morgon :) min dator har dampat nu på morgonen så jag har inte fått igång den förens nu, och ni får ingen bild på mina naglar nu för dom är INTE klara längre xD smart som jag är förstörde jag dom så jag får göra om några grejer men men. Just jag min design är ju långt ifrån klar med för jag börjar få LIIITE damp på det men men får trixa och fixa lite nu.
                                                    puss puss


KLAR!

så nu är jag entligen klar med mina naglar, nu har jag bara det där som jag inte hade hemma kvar :) blev inte så bra för gubben smetade ut sig :P så det blev inte så bra. men nu har jag och mamma och pappa kollat på johan falk 2:an. dom är riktigt bra dom filmerna så dom kan jag rekomendera :) men nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag väll fixa lite och efter det så hoppar jag nog ner i sängen och kolla på film eller läser min älskade TWILIGHT thihi. Så
                                            puss puss och godnatt(eller snart :P men jag skriver nog inte mer)



thihi

för er som bryr er kan jag säga att det går jävligt segt med naglarna och så hade vi inte en sak hemma så.. :)

naglar :)

hej hej nu sitter jag här och testar vad jag ska göra för kuligt med mina korta och tråkiga naglar. Fall jag hittar på något snyggt kanske ni får se dom senare :)

Just ja höll på att glömma kattis och vendela ville att jag skulle skriva något om dom på bloggen så här är det: Puss på er sötnosar :)
                                                       puss puss

091107

hej hej förkåt för inlägget igår ! va bara på så sjukt dåligt humör när jag kom hem från hallowen festen(lite sent jag vet) jaja. men nu lägger vi det bakom oss :)
Kom nyss hem från stan, hämtat mitt id(grymt fult måste jag säga!) och ätit :) Nu måste jag städa jag har en jobbig pappa som kommer in varannan sekund och frågar fall jag städar! JOBBIGT! skriver mer sen
                  puss puss

börjar få lite damp på min kamera också för att jag upptäckte nyss att man inte kan ta svartvita foton eller nåt sådant!

091106

dåligt humör, skriver mer imorgon puss puss

091105

hej hej , en SNABBIS nu (som vanligt!) dagen har varit bra kom precis hem från teatern men nu måste jag in i duschen puss puss!

jaaa

hej hej , astrid åkte hem för några minuter sen. Och nu tänkte jag att jag skulle ladda upp några video inlägg. och jag måste bara säga att jag har ingen aning om vad vi gör i NÅGOT av dom videos men men hoppas ni kan skratta lika mycket som jag gör!

 

 

 

 





                                                                           puss puss

091104

thjoo en snabbis nu , är med astrid kommer videoinlägg sen tror jag . skriver mer sen
                                             puss puss

091103

hej hej, ska dra iväg på utvecklingssamtal snart :S önska mig lycka till! men dagen har varit bra, fick skjuts hem av mamma för bussen kom aldrig och min syster(som jag träffade när jag väntade på bussen) hade bråttom hem så då kom mamma.
                                      puss puss


....

jag är arggggg! det går inte så bra för mig med min header! NEE FÖR DEN BLIR FÖRLITEN SÅ DEN SER UT SOM EN CENTIMETER NÄR DEN KOMMER UPP!.... ikke glad!

091102

jaja jag vet att jag sa att min nya design skulle vara klar idag  men nej. Jag komm hem för typ 10 minuter sen så :) men nu ska jag sätta mig ock fixa lite med designen så får vi se när det kommer nån ny . Men jag skriver mer sen TROR JAG!
                                      puss puss

091101

Hej hej och fårlåt för dålig uppsatering idag! men jag hinner inte skriva så mycket. Måste vila och sen ska vi til Calle och Erik. Så jag kommer nog inte skriva mer idag FÖRLÅT! men nu börjar ju typ skolan så då kommer det bli dålig uppdatering igen men ni får helt enkelt stå ut :P 
                                                  puss puss   

bara för att jag är/kommer så dålig på att uppdatera så får ni några bilder på armbande jag gjorde i fredags :)



Okej det här armbandet är köpt men jag tyckte att ni endå kunde få en bild på det :)



Jaa här är dom två armbanden jag gjort :)

00.01

Nu har vi kollat på alla final destination! Bra va dom! trean var bäst , så ta och kolla på dom. Jaa jag har inte så mycket mer att skriva men vi får se fall jag skriver mer sen men jag tror inte det. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa så det kanske blir nåt mer inlägg :)
                                       puss puss
                                                
                               Final Destination


                             Final Destination 2

                   <-- Final Destination 3


RSS 2.0