påväg hem

sitter i bilen påväg hem snart där... jag hatar iphone för på iphone finns det internet och på internet finns det så jävla mycket skit... jag är så jävla fucking trött på detta just nu jag orkar inte mer! saga vad säger du? ska vi flytta till sthlm eller Gbg och lämna all skit och alla falska människor här och börja om på nytt! jag har inget som håller mig kvar här... så lugna ner sig sara...

toppstugan

sitter och chillar på topstugan just nu väntar på att min hamburgare ska komma in höhö

backen och skit internet

hej hade tänkt och uppdatera lite innan jag åker ut till backen men det gick ju skit dåligt för internet fan slutade ju fungera!!! fan asså och jag har inte ens börjat med min so... men vi skulle försöka fixa annars så får ni leva med mobil blogg inlägg :/ puss puss hörs förresten igår löstes mina skidor ut 2 gånger för jag fastna i skogen och shit höhöhö jag är ba förbra plus att jag typ levde i pink park igår(a)

d ö d a m i g

vi har varit här i typ lite mer än en timma och jag vill redan hem.... därför tröst äter jag med guldnogat och försöker inte frya ihjäl genom att ha sovsäcken på mig...





heeeeej vad söt jag äääärr!!!! höhöhöhö

FRAMME:)

nu är vid framme och jag sitter i sängen med datorn i knät:) jag hade maaasssooorrr med fina bilder HOST HOST från min mobil att visa men såklart(!) får jag det inte att funka jag ska försöka att fixa och trixa lite så får vi se fall jag får skiten att funka:)

påväg norrut

hej hej:) sitter i bilen påväg norrut och till Sälen. Jag ska se fall jag lyckas få dongen att funka till datorn så kanske jag kan uppdatera lite med datorn sen :) haha och nu säger jag ännu en gång FÖRLÅT för min sugiga uppdatering och för att jag inte tagit mig tid och tittat, svarat, acceptera era söta kommentarer men jag ska bli bättre! för jag älskar när ni kommenterar. men tyvärr kommer det nog inte bli bättre nu för jag kommer ju ha fullt upp på dagarna:/ förlåt men puss och kram älskar er!

datorn dampar...

min dator har typ pajat så min uppdatering kommer var sämst! men ni är ju så jävla bra så ni överlever nog:)

hata

faaaan vad arg jag blir på att mitt photoshop inte funkar! Bara för det har jag varit tvungen att fixa bilden i gimp och picnik och det fuckade up bilden! Den blev så jävla dålig... PHOTOSHOP JAG SAKNAR DIG!


go kart

hej hej:) uppisen kommer suga idag! för just nu är jag i Norrköping och kör ute go kart och jag säger bara JAG ÄGER! haha men ja ska och träna sen också så vi hörs när jag har tid;) haha pusssss

fem år känns som en vecka

exakt vid den här tidpunkten för fem år sen så slutade ditt hjärta att slå. Jag kan inte förstå hur snabbt fem år kan gå. Det känns som det var igår som mamma väckte oss och tog ut oss till vardagsrummet och sa att min bästa vän hade dött... min bästa vän som även var min farmor.

Jag kunde inte förstå varför just du skulle försvinna och ingen annan. Jag tänker på dig varje dag även fast du inte är här. Jag älskar dig hur mycket som helst vart du än är eller när det än är. Jag vet att du inte ville att vi skulle vara ledsna och gråta men jag kan inte hålla tillbaka tårarna. Dem rinner och jag orkar inte stoppa dem jag känner hur mycket jag faktiskt saknat dig.

Det har funnits stunder då jag verkligen behövt dig och det gör mig nästan arg. Varför var du inte där när jag behövde dig? Varför just du?

Jag vet att jag pratar för hela familjen när jag säger det här, Farmor... Jag älskar dig, Har älskat dig och kommer alltid att älska dig..

Jag älskar dig (L)





chill kväll

ikväll ska jag bara ta det lugnt och glo på burken. Jag är helt jävla slut typ så jag känner bara för att ligga under täcket och titta på tv med mina älskade cheddar popcorne. Kanske blir jag en riktig jävla svensson och tittar på melodifestivalen? Det måste jag ju nästan efter som att det är här i linköping ikväll. Men vi får se:) PUSS


it's cold but I will do it for you











oj då...

oppsssiiii det där med att jag skulle lägga upp bilderna gick ju sådär x) haha jag har sovit ända sen kl.14.00 haha nejdå jag var inte ett dugg trött! Jag vet inte fall jag ska lägga upp alla bilder nu eller lägga upp de i två omgångar hmm...


smakprov

här får ni en bild medans jag sitter och redigerar de andra:)



okej jag kan förvarna er att jag har öppen mun på typ alla bilder... nejdå jag är inte mongo...


fotografier

nu har jag varit ute och tagit lite bilder;) dem blev inte så jätte bra men jag kände inte för att ta mer för det var liiiite kallt att stå i en tröja och jeans i ca -10 grader... Men jag ska bara redigera bilderna lite och så men ni lär få se några snart;)


tjaaa faaan

HEJ HEJ:)

INGEN BILD MEN HOPPAS NI ÖVERLEVER!

När jag kom hem så typ somnade jag i soffan så något so plugg blev det ejjj. Inga gäster för den delen heller för de va sjuka.. så jag har suttit här och tråkat och så har jag spelat spel med lina och albin;) haha fy fan vad lina fuska!

lov!

på väg hem. trött som fan men nu är det lov!! nog för att jag behöver plugga hela lovet men skit samma!:) hörs när jag är hemma:*

äntligen!

jag har äntligen lyckats gå och lägga mig tidigt! jag ligger i sängen nu :O omg fast igentligen borde jag sitta uppe hela jävla natten och plugga so... just nu lutar det åt den rosa jackan! för de flesta har röstat på den men fortsätt att rösta;)

skidkläder... hjälp?!

som vanligt är ja typ alltid ute i sista sekund med skidkläder! Och precis som vanligt har jag inte en aning om vad jag ska ha för något att åka i. Sådärför tänkte jag ta hjälp av er. Kommentera bara 1 eller 2 beroende på vilken "outfit" ni tycker är snyggast och jag behöver hjälp så SNÄLLA!?

NR.1



NR.2 (och nej jag är inte så fet som jag ser ut!!!)



så snääälllaaa hjälp mig...

welcome to hell

japp... nu sticker jag till skolan aka helvetet.. sitter på Bussen nu med linn bredvid mig och jag vill inte gå av bussen för det är sjuuuuuukt kallt! hörs när jag är hemma:) eller vi får se för jag har konfa:/

mohahaha!

jag ska försöka tvinga systra mi att jag ska få fota henne någon dag på lovet för sheeet vilka ideér jag har! Och hur ska jag kunna "utvecklas" inom fotgrafi om jag inte får testa! Har typ bara haft... 2 porträtt fotograferingar och båda är med astrid ;) haha men jag ska få henne till att göra det här fall jag så måste använda våld!

GAMLA BILDER!





haha ni får en gammal bild på mig också som astrid tagit ;)


hunger

jag är hungrig tänkt dig en stor fet cheeseburgare från donken nu... jag bara dreeeeglar HAHA

ChaCha dagen har sugit!

Varit i skolan hela fucking dagen, kunde slutat 13.35 men efter som att jag är en så snäll kompis (naaawww sara) så stannade jag med min kompis i skolan för att vara schyst:) men homework var ändå helt ok som vanligt. Folket där är ju bara för sköna asså! Haha

Men nu sitter jag här:) ska väl ta coh skriva om den där skit no:n.... UCSH JAG HATAR SKOLAN! men aja:)

får gammal bild på mig och min bebe!



dålig kvalité (iphone..)

no-gardasil-hat

jag är så jävla irriterad just nu! För det första så fattar jag inte skit no:n för det andra så är jag så jävla hungrig så jag avlider och mamma spillde ut all pankaks smet så nu får vi inte det att äta utan vi får fixa något själva och för det tredje är jag så jävla trött!

(okej lite skillnad från inlägget under)

men en rolig sak är när jag skulle översätta på google översätt så blev: det droger som gardasil lite kul men fortfarande arg!

jag är glaaaaad:)

gick in och tittade på schoolsoft (där lägger de ut våra scheman resultat m.m) och läser att onsdagen v.9 har vi studiedag! Sen läser jag att jag fick vg VG på musiken (han är sjuuuukt sträng!) men sen läser jag att no:n som jag inte börjat med... ska vara inlämnad i morgon...det tar tillbaka min glädje..

GAMMAL BILD


plugg

jag borde plugga men jag orkar inte...

Dagen idag har varit seg har bara varit i skolan som valingt. Längtar tills nästa vecka då det är sportlov! Just nu sitter jag här vid datorn och degar men igentligen borde jag sitta med so och gardasil pappret(vår no grej;)) men jag pallar verrkligen inte!

hur har eran dag varit?

ni får nöja er med dåliga iphone bilder;)


Försovit mig

Hej hej hej jag har försovit mig! bloggar från mobilen kan inte lägga in någon bild då men nu STRESSSSAAA

varma koppen

är hemkomen från skolan nu;) borde plugga men oorkar verkligen inte! Sitter framför tvn och dricker varma koppen. Ikväll blir det att gå u´t och käka:) vad säger ni om min mugg fin va?


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!


trött

God morgon...

Jag är sjukt trött och jag har inget att ha på mig... Troligtvis blir det det som jag typ alltid har på mig? En bas tröja och jeans. SJukt tråkigt jag vet. Jag är grymt trött på att gå upp så sjukt tidigt på morgonen också:O

Men nu ska vi tänka positivt det här är sista veckan innan lovet och sen är det looooovvvv och då får jag sova länge (Y) på sportlovet så ska jag till sälen typ halva veckan och så måste jag plugga:/ men aja sova länge få jag ju göra i alla fall :)



nåt sånt här ser jag väl ut som idag...


just ja... Jag är halvt orörlig också för systra min körde skiten ur mig i en och en halv timma på gymmet så idag snackar vi träningsvärk i ryggen och magen...

irreterande...

en sak som är sjukt irreterande är när man inte hittar en bild som man letar efter. Och när man heter sara svedberg så har man 97 mappar på sin hårddisk att gå igenom...


vinter-fula-bilder-kyla

här får ni några vinterbilder. Inte de finaste direkt men det var så jävla kallt så jag kunde inte ta mer bilder x)






 plus en gammal bild



min nya design!

vad tycker ni? Fin/Ful tråkig och blablabla kommentera gärna och säg vad ni tycker!

Kan ni inte se den? tryck F5 så ska det funka:)

Får se hur länge jag har denna design det blir nog inte så länge x)

fråga

fick en fråga om vilka tre låtar som jag gillar mest på bruno mars nya album doo-wops & hooligans. Sjukt svår fråga! För jag är helt kär i alla hans låtar men jag måste nog säga... count on me, the lazy song, merry you nej liquor store blues nej talking to the moon nej merry you! okej jag vet inte jag kan inte bestämma mig...

The lazy song



count on me



merry you



liquor store blues


shop until you drop

jag har inte visat saker som jag köpt typ den här och förra veckan så jag tänkte att ni skulle få se:)







träning

härligt är hemma igen efter lite gym;) nu ska jag sätta igång med designen! :)
jag känner mig inte speciellt fräsch eller fin så innan ska jag duscha!



varför?

varföööör funkar det inte med att folk inte ska kunna se min blogg?!

trött-chej

God morgon!

Det är en grymt trött sara som skriver. Är lite stressad , ska till konfan strax jippie...

Men jag jag säga att idag blir uppdateringen lite sisiådär för jag ska träna och plugga. Men min blogg kommer ligga nere nån gång under eftermidaggen men jag skriver lite innan! För jag ska lägga in min nya design. Jag gav upp och fick hjälp istället men headern är homemade:) PÖSS



hej jag heter sara och är osminkad och sleten!


smile

HÖHÖ jag har skaffat smilisar till bloggen!

 

:)

 

 

:(

 

 

:P

 

 

:D

 

 

:O

 

 

;)

 

 

:S

 

 

;(

 

 

:|

 

 

 

 

 

:question:

 

 

:rolleyes:

 

 

:love:

 

 

:blush:

 

 

:mad:

 

 

:cool:

 

 

:tired:

 

 

:bigeyes:

 

 

:thumbup:

 

 

:thumbdown:


hej-super-fina-web-bilder

jag är så jäkla uttråkad asså! Jag sitter hemma en lördag kväll... kan det bli värre? Jag har lyckats få igång min dator och kamera men jag kan inte föra överbilder och så har min mus slutat funka till datorn.. jag är inte på bra humör just nu. Nån/några som vill träffas och muntra upp mig? sms då!


sara-tycker-inte-om-elektronik

God morgon...

Jag har fortfarande inte löst problemet med att ladda över bilder och nu har min dator gått imot mig också... Den vägrar sättas igång. Usch... Så nu sitter jag vid mammas och pappas dator där det inte finns några! bilder. Men jag gör allt för att fixa skiten på min dator:)

Sticker till Ikano med systra min snart:) kameran är med mig (har bytt minneskort till 8gb altså hälften så mycket som jag har på mitt andra...) så får vi se fall jag lyckas få över lite bilder till datorn sen! (önska mig lycka till...) Men vi hörs beibs puss:)


j*vla sk*t sak jag får f*cking damp!

okej sara ta och lugna ner dig... Förlåt för mitt språk men jag får hyyyper ryck! JAG KAN INTE LADDA IN BILDER TILL DATORN FÖR MIN ADAPTER FUNKAR IIIINNNNTTTEEE! usch jag är arg plus att min kamera vägrar acceptera mitt minneskort som jag haft hela tiden... Så ni får nöja er med gamla bilder men jag ska försöka fixa det! ;)



just nu är det inte så mycket kärlek till kameran asså...

svara-på-kommentarer-digga-musik

det är vad jag gör nu ;) sitter här och svarar på kommentarer (har varit lite seg på det ;)) och lyssnar på musik:) haha teatern va kul. Saga lät/var som ove sundberg i solsidan fan vad jag garva;)



har lite kommentarer som jag inte svarat på...


morrn-morrn

jag hinner med ett kort litet morgon inlägg tror jag;)

Sticker till helvetet snart och ska försöka klara mig genom dagen... lycka till men som sagt så har jag ju teater ikväll så uppisen kommer suuuga:) men ni klarar er nog eller hur? Haha men nu ska vi nog sticka så inte stackars elin får stå där ute och vänta på oss.

PUSS



HEEEEJ gammal bild!

chill-tv-sova

tänkte gå och lägga mig tidigt idag för jag känner att jag är så jävla trött i skolan och på mornarna så idag blir det att börja göra sig iordning kl.21.00 men jag kommer säkert ändå inte komma i säng förens typ tio eller nåt men lite tidigare är det ju ;)

nu ska jag bara chiiiillllaaaa sen så blir det att glutta på tv och som sagt va att sova;) Imorrn är det teater och jag känner mig faktiskt jävligt taggad! Får hoppas att saga är där för FAAAN vad jag saknar den lilla ungen...

Men jag kommer nog inte uppdatera mer ikväll menn vi får se fall vi höres imorrn efter som min teater:) pössss


fyra-saker-du-inte-visste-om-mig-!

aa som rubriken säger så tänker jag skriva fyra saker som du kanske inte visste:)

Jag har glasögon. Jag vet inte fall ni vet det;) men det är typ läsglasögon för jag är översynt. Men jag använder de aldrig så därför får jag skylla mig själv att jag har ont i huvet 24/7. Men de är så fula och jag ser ut som världens tönt i dem så det får va;)



Jag är mörkrädd. Japp så därför när jag går i skogen och det är mörkt, går jag nästan alltid och sjunger och pratar med mig själv. Lite pinsamt fall nån hör eller så men men. Fråga mig inte varför det hjälper men;)

Jag har spelat gitarr.  Sen jag gick i tvåan men slutade förra året för jag kände att jag kunde ganska mycket och jag hade inte tid;) Japp men jag sitter fortfarande och plinkar på sven ibland;)



Jag tycker att killar ibland kan vara bättre kompisar.  Därför att det inte snackar lika mycket skit som tjejer gör. De ger en typ inte bitch blickar eller så fort man vänder sig om så sätter de sig ej och pratar skit om en. 


chokladbollar-och-bruno-mars

sitter och mumsar i mig chokladbollar som min syrra just precis gjorde;) gööötttt eller okej jag käkar en och håller på att spy av mätthet men annars as gott! Med bruno mars i öronen. Kan det bli bättre? Fy fan vad jag äääälskar hans nya album Doo-Wops & Hooligans.
K Ä R L E K

Jag tror jag blivit kär asså...


inspeling

japp det är vad jag gör just nu;) spelar in på datorn när jag pratar och sjunger såååååå vackert! min blogglust är fortfarande inte på topp för jag pallar inte ta bilder x)

bullens-phone

sitter här med bullens telefon efter som att min laggar... jag tycker inte om skolan! Men det är chill för vi har inget plugg;) har matte nu men Vi hörs sen mina älsklingar! OCH BULLEN VÅGAR INTE KOMMENTERA! Hahah puss på den sötisen;)

sooolsidan!




hej jag ser förjävlig ut därför bilden;););)

you-are-the-music-in-me




vad-ska-man-säga-förlåt-?

mm... jag är inte på blogg humör asså :) men aa jag får väll försöka i alla fall! Håller på med designen och jag vet inte... INTE NÖJD men jag försöker.

Måste skaffa en web för annars kommer jag ta livet av mig snart assssååååå! :):):)

dagen-har-varit-....-intressant?

cha cha bitches! Haha

Dagen började lite... annorlunda? Lollo svimmade på bussen så linn och jag fick hjälpa henne in till donken för lite vatten. Det va lite scary! Men aa det orkar jag inte babbla om men det var som sagt jävligt läskigt:)

Skolan sög idag (tack gode gud för helg!) och jag dissade saga ännu en gång... haha förlåt! Sista lektionen hade vi etik skit och det gick sådär(altså gick det as dåligt!) sen stack jag och linn till stan för hon skulle klippa sig :)

CHIILLL

-bilder kommer inte nu ska fota tror jag-


computer-room-once-more

japp ännu en gång i data salen! Denna gång med svenskan;) men jag är klar så jag chiiiillllar bara. Haha jag är så jäävla duktigt på allt HOST HOST. Men vi skulle skriva en novell och den blev jag klar med för jag pluggade som ett djuuuur hemma (eller okej några timmar) men det lönar sig nu!

Får se hur det blir med uppisen idag för att jag har konfa sen plus att jag måste plugga so:) fuck etik!

PÖSSS


i-hate-this-part-right-here

plugg...etik...so...tv...dator...godis...nej...plugga...


computer-sal

hej hej blogggggeeeeennn :)

Nu sitter jag och degar i data salen med spanskan.. it really sucks... AA men vi hörs troligtvis när jag kommer hem men måste plugga som ett djur till SO fan på fredag.. HATA etik.

Men nu ska jag väl fortsätta med det jag borde göra (men inte orkar göra) så blir miss perret stolt över mig (A) mvg barn här! HAHA



drömmer mig bort till spanien....

all i see is red






snilleblixt från det blå!

O M G jag är så hääär stolt över mig själv som kommit på världens bästa desing ide! Men än så länge hålls den hemlig!

Denna design ska se "profsigt" gjort ut inte nån jäkla skit design!:)

midje jeans!

HAHA jaa... vad är det för speciellt med det? Joo linn hatar det, killar verkar drägla över tjejer som har det och vad mer? HAHA inget... vilket onödigt inlägg men varför gillar killar typ tjejer med höga jeans? (detta är då linns och min teori men:)) på vissa är det ju inte ens snyggt. Inte på mig i alla fall för rumpahhn ser gigantisk ut från sidan i det;) haha men aa är det nån som vet varför killar gillar tjejer med höga jeans KOMMENTERA!



HAHA

okej... jag har ångrat mig. Det är fint på vissa så länge som man inte VICKAR PÅ RÖVEN!

RSS 2.0