plugg

hej nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga (vilket kommer gå åt skogen)!


whyyyyy gooooddd whyyyyy???!!!!

varför kan jag inte bara plugga denna fucking skit?!

yesterday was a good day but today...

aa fy fan igår asså! vad ska man säga? SÅ JÄVLA SKÖJ!!

dålig-uppis

japp men jag har varit på vingåkers factory outlet och shoppat loss inte köpt något... Eller ett par skor blev det men det kommer i ett annat inlägg, nu sitter jag och väntar på kattis. Vi ska fixa oss tillsammans sen blir det feeest med min brudar;) palla bild... HAHA pöss

bullens-land-bryggan-kärlek

gjorde ett collage men massor med bilder från när vi stod på bryggan på bullens land!


sommarlisebergsaga-maria

mm. sommar-lisberg-saga


hanskrivet

fint jag skriver när jag skriver slarvigt!



som sagt va: SLARVIGT SKRIVET !


fanbilder:)

titta vad jag har fått!





bilderna är absolut inte från astrid!

bebis och jag:)

lite senare sen så ska jag och min bebis gå på bio för att vi har studie dag imorgon. Det är första studiedagen som jag faktiskt kommer att plugga på! Jag har just nu heeela mitt skåp hemma och jag känner mig liiiite stressad.... BAJS

(jag kan inte ladda upp bilder:S)


jag får panik på er!!!

hur svårt kan det vara att lägga en liten kommentar om vilken färg ni tycker jag ska ha på håret?! jag hade förfan hur många läsare som helst igår! men jag börjar starkt tro att ni är handikappade på något sätt och inte kan kommentera...

ignorera vad jag sa.. snälla skriv bara vilken färg för jag har beslutsångest...

blond vs brunt

UPDATE: DET ÄR MENINGEN ATT NI SKA KOMMENTERA VAD NI TYCKE INTE BARA TITTA!



som ni vet har jag haft både blondt och brunt hår! Och jag har beslutsångest... vad ska jag ha? Jag tänkte ha en liten omröstning:)

så det är bara att skriva en kommentar om vad ni tycker! PÖSSSS





DET ÄR BARA ATT RÖSTA!

(jag veeeeet att jag ser ut som en fetma boll på den suddiga bilden!)

goooogle

måste säga att google maps är ganska roligt asså. Att gå på de gator som man brukar gå på i spanien får en bara att längta ännu mer!


segaste uppdateringen eve!

precis som rubriken säger segaste(och sämsta) uppdateringen någonsin! men tipsa mig om vad jag ska skriva, göra eller något för jag har iiiiiinnnngggeeeennnnn aning om vad jag ska göra typ!


så jävla sega!

jag har nog de segaste kompisarna någonsin! de skulle vara här vid 15.30 nu är klockan snart 17! en jag älskar dem ändå!


jag har svarta spets på mig?

faaaaaan jag kom på att jag har ju fan trosbekännelsen tills imorrn på konfan.... Jag funderar fan på att säga Här med bekänner jag att jag har svarta spets på mig istället för att köra allt skit om gud;) haha nej då men nu blir det att försöka få in den i hjärnan som ett djuuuur!



FÖRLÅT MIG GUD! haha

GOD NATT

jag är trött så jag säger godnatt:) puss


HYYYPPPEEERRR

JUST NU ÄR JAG INTE ETT DUGGGGG TRÖTT MEN DET KOMMER SÄKERT ÄNDRA PÅ SIG! HAHAHAHA!!!! OCH VI HAR INGET PLUGG TJALALALALAAAAA OCH JAG ÄR GLAAAAADDDDD TJALALALALALALA HÖHÖHÖHÖHÖ VILKET JÄTTE NÖDVÄNDIGT INLÄGG! VISST ÄR DET JOBBIGT ATT LÄSA STRORA BOKSTÄVER?HAHAHA SÅ JAG TÄNKER SKRIVA MEEEEEEEERRRRRR HIHIHIH HAR DU INGET VIKTIGARE FÖR DIG ÄN ATT SITTA OCH LÄSA DETTA SKIT? HAHAHA JAG ÄR SÅ JÄVLA ROLIG. OJJ FOLK KOMMER NOG TRO ATT JAG ÄR FULL ELLER HÖG MEN NEJ DET ÄR JAG EJJJJ! HAHA DU HAR NU ÖDSLAT CA 25 SEK AV DITT LIV PÅ ATT SITTA OCH LÄSA DENNA MENINGSLÖSA TEXT!


sommar 2011!

Jag är så j*vla trött på vinter så jag har redan planerat typ hela min sommar redan? Haha jag vet helt normal person! Men jag ska inte planera för mycket så det blir fail. Men jag känner på mig att sommaren 2011 kommer bli helt jävla fucking amazing:)

Mina planer:

- Spanien med Kattis och Issa (kanske)

- Issas land med de bästa

- sena sommarkvällar med älsklingar

-chilla med kompisar

-LISEBERG MED SAGA!!

-skara med linn,kattis,issa

-grilla i berg på klipporna (?)

-rom med konfan

Aa jag känner helt enkelt på mig att sommaren kommer äga så fucking mycket!




I'm way to smart sometimes

Japp jag diggar min rubrik gånger 1000 för det är väldigt sant! Men idag tycker jag att jag verkligen lyckats med mina ord val och kommentarer:)

Här är ett exempel mellan mig och min syrra:


Sen så när jag och linn satt på bussen på väg hem så babblade vi om sommarlovet och vi satt på bussen och var vid trädgårdstorget så här lät det:

Linn- åhh det är så långt kvar!
Sara- aa jag vet vi är bara vid trädgårdtorget...
Linn- HAHAHA
Sara- (fattar inte först) ? AHA HAHAHA

Jag har mina smarta dagar ibland!

löve ya

jag har gått i skolan i en vecka efter lovet och jag är såhäääääär skol trött redan! usch jag hatar skolan.

Men det är lite possitivt när man tänker på hur jävla bäst helgen ska bli med mina älskade vänner:) Det blirr party? haha nej då;) eller blir det? Hahaha jag är allt rolig jag (ironi) men det ska bli så jääääävla kul för jag är pepp på att hänga med mina älskade vänner i helgen:)





noooooooo

nu blir jag ledsen.  Batterigreppet är slut och kommer in igen om 3-14 dagar (?!) lite stor skillnad kanske? Åhh jag blir så arrrrgggg. Och bara för det så måste jag vänta på min fjärrulösare också för annars måste jag betala två fucking frakter! Jag behöver VERKLIGEN min fjärrutlösare....

PISSS

Batterigrepp och tillbehör Meike MK-450D, batterigrepp till Canon 450D/500D/1000D, motsvarar BG-E5


 
snyyyyyft!!


i'm in love

Jag är glad:) jag ska beställa ett batterigrepp och fjärrutlösare till kameran! HALLELUJAH

my second home.

jag vet inte men har jag visat bilder på hur huset i spanien ser ut? Om jag har gjort det så gör jag det igen:)

Det kommer bli väldigt mycket bilder för jag visar verkligen typ ALLT ;) haha så hoppas ni orkar titta:)
VÅNING 1
Vardags rum


Linas rum


köket




Nedervåning





Badrum 1


VÅNING 2

Badrum 2


Mammas och pappas rum



Mitt rum:):):)





Balkong



Huset utifrån:)



Poolen



Lilla stranden



Blått hav



Aa då har ni sett det mesta. Bilderna är inte de nyaste så de stämmer inte riktigt för det har kommit upp gardiner och sånt i huset så det inte ser så stelt och tråkigt ut:)

Undra fall nån orkade titta på det här? haha

my sweet bulle.

Jag har fått lite kommentarer om det vackra och väldigt serriösa collage jag gjorde om bilden på min kompis ;) haha det är några som vill se den bättre så här kommer den:



Jag måste säga att jag lyckades fånga ögonblicket gaaaaanska bra. Hon sitter och as garvar så hon märker inte att hon häller ut vatten rätt på bordet ;)

tidsfördrift

sitter och redigerar lite bilder och gör typ tusen olika headrar, vad ska man annars göra på en lördag kväll? (ironi) Jag sitter även och lyssnar på fulla vuxna som sjunger as gamla låtar (vi har gäster). Aa kan det bli bättre? Tror inte det (även en gång IRONI)


Canon eos 500d, tamron 18-200mm

HAHAHA LOL

jag har babblat med klimpan i telefon (du får ingen länk och du vet varför!!!!) för hon skulle hjälpa mig med picasa :) TAAAACCCKKKK men jag är fortfarande arg på dig!

så här blev det vackra collaget jag gjorde när linn guidade mig! (Y) haha sexigt!



btw jag verkligen hatar ordet LOL det är därför jag skrev det :) LOL LOL LOLLOLLOL


help I need somebody help you know I need someone HEEEELLLLPPP

aa precis vad jag behöver!

Vart kan man göra snygga designer eller typ snygg header? Jag fattar inte picasa....

JAG SPYYYYYR PÅ MIN DESIGN SOM JAG HAR NU


yesterday was a good day

FYYYY FAAAANN! vad gårdagen var bra!

Jag blev ju bjuden på idol konseren av ellen (TACK!) och jag säger bara än sak JAY SMITH - LIKE A PRAYER LIVE! omg...

KAN INTE SKRIVA MER NU MEN VI HÖRRRSSS

bloggbloggblogg

tror att jag ska börja igen? men isånna fall blir det efter onsdag för har massor med skit innan det så.

tack.

det är tappra små blogg läsare jag har! Tittar på statistiken och den går bara uppåt?! haha hur när jag inte uppdaterar? måste säga att jag saknar att blogga lite men jag är ändå så jävla trött på det typ;) plus att jag måste änga mitt liv åt svenskan dessa dagar då jag gjort en (BRA sara) uppgift:) höhö har inte ens börjat på bokrecensionen! pöss

kärlek



vad mer finns det att säga?

.

omg vad folk missuppfattar!

jag säger inte att alla härmar mig :S jag menar jag var ju inte direkt den första i världen som började blogga. Jag säger att jag tycker det är tråkigt att blogga för att alla skriver om samma sak! FATTAR NI?

hej då?

japp... Jag börjar starkt(!) fundera på att lägga ner bloggen. Bland annat pga av alla äckel kommentarer jag får från er avundsjuka människor som inte våga kommentera vilka dem är. Och jag känner att lusten att blogga är väldigt liten. Plus att när jag startade bloggen va det typ inte hela linköping som började utan jag (jag menar inte att folk härmar mig för jag menar dah typ alla bloggar ju!) men nu är det typ hela linköping och jag känner att vad fan ska jag blogga om mitt meningslösa liv när det redan finns 1 000 000 bloggar om det? Så aa vi får se när vi hörs igen kanske imorgon kanse om en vecka en månad? ett år? aa jag vet inte...

dag 6

dag 6 - min dag

Det var väl lite det jag skrev i förra inlägget? Men jag stack till elin imorse så satt vi där och snacka och sen så gick vi ut och fotade lite men det blev typ inga bilder för vi va ute i ca... 5 min? för det va så sjukt kallt så vi pallade inte;)

Sen så stack vi hem till mig och körde runt med fyrhjulingen och den ena åkte bakom med snowracern (nördar) sedan så stack elin för att äta och sen så blev det inget för hon var tvungen att plugga (vilket jag också borde göra...) men det var väl min dag;) eller hitills.



sweet

3 januari 2010

God dag;)

Jag har hängt (ohh tufft sara!) med elin sötnos andersson idag. Vi har kört fyrhjuling och fotat och bara pratat typ;) Imorgon ska jag träffa ellen tror jag, det va vääääldigt länge sen vi träffades tycker jag! Sen så ska jag och bullen gå på bio. MYSSS

Jag skriver på den bärbara så tyvärr finns det inga bilder här men ni klarar er tror jag:)

PÖSS

dag 5

dag 5 - vad är kärlek?

aa vilken jävla bra fråga. Kärlek är väl något som man inte bara behöver känna till en person. Kärlek kan ju vara ens mobil, kamera, dator eller något. Det finns många olika typer av kärlek skulle jag säga.

Men fall vi pratar om kärlek till en person (asså inte syskon kärlek eller något sådant) så är väl kärlek när man känner att man verkligen litar på varandra, när man får fjärilar i magen när man tittar på personen och man känner fan vad den här personen är perfekt och jag älskar den för den den är!

aa vad mer ska man säga... Kärlek kan både vara något vackert men det kan också ganska snabbt förvandlas in till något hemskt. Aja vad mer ska man skriva?

bild har jag tagit och det är en av bilderna som är med i mitt bild collage om kärlek som jag gör i svenskan;)
vet inte varför jag tycker det här är kärlek men det känns bara som det;)


felsms.com

haha bästa sidan om man har tråkigt och inget att göra!

Till: Exet
Sms: Kan du köpa köttfärs och saker man behöver för att göra tacos? Det är fest hemma hos Stina sen, hon bad mig att fixa det.
Svar: Jaså? Jag kommer med det om en timma. Puss.

Förklaring: Smset skulle till min pappa fast kom till mitt ex... En timma senare då han köpt sakerna och var hemma hos mig. Han hade fortfarande kvar sina känslor för mig och jag för honom, så vi blev ihop igen. Han fick också gå på festen ;))

FELSMS.COM

ingen nyhet

inlägget under blev raderat. fick ryck på en viss person och var tvungen att skriva ut ilskan? men jag kände att detta kanske inte va rätt ställe att göra det (sara börjar bli mogen?)



det ovan för var ju ingen nyhet eller hur?


O M G

RADERAT


02 januari 2010

oh yeah jag har inte bloggat sen förra året! Tjeeennnnaaaa vad länge (höhö) nej då;) första inlägget för i år då! Blev väl kanske inte den bästa början på detta blogg år:) jag menar min uppdatering suger fortfarande!

Haha jag sitter här nu och fixar ett inlägg eller vad man ska säga om min kamera utrusting (som är väldigt liten efter att jag sålde min kamera!). Just ja btw jag vill såhäääääääääääääärrrrrrr gärna ha canon EF 50mm f/1,8 !!! jag vill ha det för jag är helt kär i den stora bländar öppnigen! okej... typ hälften av er kanske förstod det som jag just precis skrev;) haha pössss


GOTT NYTT ÅR ÄLSKILINGAR!




Gott nytt år bästa bloggläsare! Tack för detta år som ni har kommenterat så snälla och söta saker och för att ni orkat med min hemska uppdatering! Nu hoppas vi på ett bättre år och på att ni fortsätter att orka titta på min urtråkiga blogg!

PUSS
      / Sara Svedberg


RSS 2.0